Güvenmemeli hemen

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
gördüklerime duyduklarıma inanamıyorum ..ama kadınlar da çok saf üzgünüm .

Tanıdık bir arkadaş var .Erkek 40 yaşında evlenmiş boşanmış, bi kızla görüşüyor, bi iki ay konuşuyorlar falan.bu adam anlatırken arkadaş ortamında şöyle anlatıyor.evlenmek için çocuk için evleniyorum.Aşık değilim bağlı değilim,eski sevgilisimiunutamadım.ama evlilik için ailem baskı yapıyor diyor.
.kıza karşı ise sevgi dolu sözler sözcükler mesajlarda ,kız da daha önce bir evlilik geçirmiş.hayatının aşkını bulduğunu söylüyormuş adama.muhteşem bir hayat bekliyor bizi diyor hülyalarda geziyor.çok aşıkmış çok sevmiş

Adamsa çapkının önde gideni, kızı bir gün bir yerde beklerken bulunduğu ortamda gördüğü bir başka kıza da aşık olmaktan geri duramıyor.kızla gidip konuşuyor ismini cismini öğreniyor hoşlandığını söylüyor.kızdan olumlu cevap alamıyor.sonra günlerce aklından çıkmamış bu hatun vesaire.

Pişkinlikle anlatıyor ve dürüstlükle kamufle etmeye çalışıyor.
Ortamda o ara içeriye giren her kıza bakıyor süzüyor defalarca.dışarıdan bakınca yakışıklı işinde gücünde bir adam imajı var.ama içi boş malesef.

Evlilik hayaliyle gün sayan kız adamın bir gün telefonunu kurcalasa gerçekleri belki o gün öğrenecek bu muhabbwtlerden birine en az denk gelecek illa.ama hanım kız hiç tanımadığı iki aylık adama sonsuz güveniyor.adam da akilli bu arada şart koşuyor telefon kurcalanmayacak , iş adamıyım ben diyor, kıskanılmayacak.kadın da hayatının son baharında belki bu fırsatı kaçırmamak için adama sonsuz güveniyor.
Boşanacak bir evlilik kuruluyor göZleriminiz önünde,
Kadına ulaşıp dur bu adam böyle demek istiyorsun ama elin kolun bağlı desen bir türlü demesen bir türlü.
Kadın da küçük değil hani 37 yaşında mesajlarla aşk yaşıyor, okumuş etmiş kültürlü birine benziyor,
İşte öyle bazen gördüklerin ağır gelir bana da böyle oldu. Bir yük gibi çöktü üstüme.
Kadınlar mı saf hemen inanmak güvenmek istiyor , temiz bir aşka inanmak bu kadar mı zor!
Zaten evlilikten korkan ben için travma oluşturdu.
Nerden bileceğiz gerçek yüzünü karşımızdakinin..

önce tanıyıp evlenmeliyiz
tanışır tanışmaz evlilikten bahsetmek yanlış zaten
bir dur huyun suyun ne nasıl birisin anlaşabiliyormuyuz
benim hangi huyumu seviyorsun sevmiyorsun
ortak karar verebiliyormuyuz vs

İkinci evlilik ,yaş 37. genelde hayatın sonbaharında diye tabir edilir ya. Hani o gençlik zamanları gibi değil enerji vesaire..

Valla ilk defa sizden duyuyorum bu tabiri.

Siz de 32 yasindaymissiniz. Siz kendinizi hangi mevsime yakistiyorsunuz acaba?

Adam arkadaş ortamında anlattı, kadını tanımıyoruz isim olarak biliyoruz

Yani adam denilen herif sizin arkadasiniz.
Arkadasiniz katiksiz serefsizse, iyi rol yapiyosa kadinin sucu ne ?

Ayrica 37 yas hayatin sonbahari degildir.
Millet 30 dan sonra ilkez evleniyor.

Hele bir kadin icin 30 dan sonrasi muhtesem bisi ;)

Yani adam denilen herif sizin arkadasiniz.
Arkadasiniz katiksiz serefsizse, iyi rol yapiyosa kadinin sucu ne ?

Ayrica 37 yas hayatin sonbahari degildir.
Millet 30 dan sonra ilkez evleniyor.

Hele bir kadin icin 30 dan sonrasi muhtesem bisi :KK66:
Detay vermek istemiyorum ben adamı da kadını da tanımıyordum.bulundugum ortamda o adam vardı ve bende denk geldim , ben arkadaşlarını tanıyorum.
Sonbahar , ikinci bahar ,yas 35 yolun yarısı eder vesaire..ilk defa duyduysanız ben ne yapayım.bu bir tabirdir , yaşlanııyoruz millet eski enerji vesaire tabiki yok.normal süreç.bu süreç yaş ve fiziksel bir süreç .yaşam stili değil.

Gerçekten üzücü bir tablo ,insanların bir görünen bir de görünmeyen yüzü var ,madem bir arkadaş ortamında böyle bir muhabbete şahit oldunuz ,bence ulaşabiliyorsanız,ulaşın ve haberdar edin ,ikinci evlilik ve büyük hayaller aşk ,belliki adam maddi olarak kadının gözünü boyadı ,kendine üreme için makina alıyor ,olaya bakışına baksana ,sevmiyormuş ta ailesinin baskısı yüzünden ,çocuk yapmak için evlenecekmiş ,nasıl aşağılık bir adamsa bir de kadının saf masum duygularıyla sağda solda alay ediyor ,Allah bu tarz adamlardan kadınları korusun :bicak:

Detay vermek istemiyorum ben adamı da kadını da tanımıyordum.bulundugum ortamda o adam vardı ve bende denk geldim , ben arkadaşlarını tanıyorum.
Sonbahar , ikinci bahar ,yas 35 yolun yarısı eder vesaire..ilk defa duyduysanız ben ne yapayım.bu bir tabirdir , yaşlanııyoruz millet eski enerji vesaire tabiki yok.normal süreç.bu süreç yaş ve fiziksel bir süreç .yaşam stili değil.

:D :D adriana limaya hayatinin sonbaharinda diyen carpilir :D

Herif cok gevsek net.
Tanimadigi insanlarin icinde kendini bu sekilde anlatiyorsa....
Kadina bi msj atilir, uyanirsa ne ala.

Back
X