Güvenmenin bedeli!!!

ben hiç üzerime alınmıyorum arkadaşlarım da egosunu tatmin etmeye gerek duyacak kültür seviyeleri düşük cahil insanlar değiller, bu yaptıkları yorumlardan belli oluyor, fark edebilene diyorum :) güzel dürüstçe samimi yorum yapan arkadaşlarımı öpüyorum. opuyorumnanaktan bunuda yağcılık anlamayın burdaki arkadaşlarla iş ortaklığım yoktur :)

Yapmak istediklerinizi yazıp arkadaşa yol gösterseydiniz keşke. Tutup yorum yapan arkadaşlar için egolarını tatmin ediyorlar, önyargılılar gibi ithamlarda bulunmayacaktınız o zaman. Ben bu sözcükleri eğitim almış birine yakıştıramadım açıkcası.

♥gözyaşı♥;12772384 .!.:
Seni anlayabiliyorum. Başıma böyle bir şey gelmedi ama gelseydi ne derece de tepki verirdim bilmiyorum. Belki ayrılırdım belki ayrılmazdım orasını ALLAH bilir ama ne derece yaralanabilirdim bunu biliyorum o yüzden seni anlayabiliyorum. Canım madem olay geçmiş gitmiş sen kapatmayı tercih etmişsin o zaman artık geçmişi ve o kadını tamamen hayatından sil. O kadınla karşılaşabileceğin hiç bir ortama girme yanında adını andırma o şuan mutlu olabilir ama ALLAH kat be kat acısını çıkaracaktır ondan çünkü ALLAH çok büyüktür. Şuan alabileceğin en büyük intikam onu ALLAH'a havale etmek. Ne kadar hayatına sokarsan sen o kadar yara alırsın şu saatten sonra. O yüzden aklından fikrinden hayatından çıkar o kadını değil düğününe gitmek adını bile anma. Sanmaki yaptığı terbiyesizlik yanına kâr kalır. Elbet bir gün sende çektiği acının haberini alırsın. Şuan kendi yuvana bak madem eşine bir şans daha vermişsin yaralarımı nasıl tamir ederim diye düşün. Eşinle birlikte bir terapiste git. Onlar bu tür şeyleri insanın içinden nasıl söküp alabileceklerini biliyorlar. Evet tamamen silemiyorlar ama büyük ölçüde yardımları oluyor. O yüzden mutlaka bu yönde adımlar at. Ve eskiye dair o insanı ve o insanı hatırlatacak herşeyi çıkar hayatından. Gerekirse sokağından bile geçme. ALLAH yardımcın olsun...

♥gözyaşı♥;12773319 .!.:

Canım belki bende önyargılı davranabilirdim, eşine hakaretler savurabilirdim. Şuana kadar yaptıklarını eleştirebilirdim ama bu sadece benim egomu tatmin ederdi ama sana hiç yardım etmezdi. Gerektiğinde bu platformda bende sert yorumlar, eleştiriler yapabiliyorum ama sen zaten yeterince yara almış ve önünü göremeyecek durumda duygusalsın o yüzden eleştirilecek durumda değilsin. Seni eleştirmem sana değil sadece kendi nefsime fayda verir. Sana eleştiri değil yol göstermek lazım ve ben bunu tercih ediyorum. Ben sana nasıl yardım edebilirimi düşünüyorum. Her insan zaman zaman ruhsal çöküntüler yaşar ve bu dönemlerde yaptığımız yanlışlar bize hep mantıklı gelir. İçinde olduğun durumdan acıdan kurtulmak için kendini acıtacak daha büyük yanlışlar yaparsın ama o an farkında olmazsın çünkü adı üstünde o dönem zordur ve insan ne yaptığını bilmez sadece bişeyler yapmak ister ve doğru yanlış olduğunu bilmeden yapar. O yüzden burda yaptığım yorum ne eşine ne de o yanlışı yapan bayana dair değil. Onlar beni ilgilendirmiyor ortada olan yanlışta ilgilendirmiyor beni şuanda sadece sen yani olaydan en çok yara alan kişi ilgilendiriyor. Burda yorum yapan arkadaşlara gelince burası evet bir paylaşım platformu ama kimse kendi egosunu tatmin edecek cevaplarla yol gösteremez. O yüzden ki canım yukarda ki yorumumu tekrarlıyorum ve ekliyorum evet eşin çok büyük bir yanlış yapmış belki ahlaksızca ama içini kimse bilemez belki çok pişman belki değil zira insan beşerdir bu yüzden şaşar umut ediyorum ki gerçekten pişman olmuştur. O insana gelince içinde ALLAH korkusu olmayan insan yaptığı edepsizlikten ne derece utanır bilmiyorum ama bildiğim tek şey bir gün hatasının bedelini ödeyecek ve içinde hep bu yaptığı hatanın bedelini ödediğini bilecek o tarafını ALLAH'a bırak. Umarım o cezasını o yönde çeker eşinde içinde ki pişmanlığın ve sana karşı olan mahcubiyetinin acısıyla kavrularak çeker. Ancak bu şekilde seni en mutlu etmenin yollarını arayacaktır. Ve umarım edebilirde. Yaptığın tercih hakkında bir yorum yapamam dedimya başıma gelmedi o yüzden ben ne yapardım bilmiyorum ama acını senin kadar anlayamasamda ne kadar olabileceğini beni ne durumlara sürebileceğini kestirebiliyorum. O yüzden topla kendini arkadaşım sen burda ki insanların bencil yorumlarına bakma kendine hayatına bir çeki düzen vermek istiyorsan öncelikle o insandan intikam alma duygusunu sil kafandan onun intikamını senin için ALLAH en güzel şekliyle alacaktır. Sen o tarafını kafana takmadan hayatını evliliğini nasıl yoluna koyabilirsin, nasıl mutlu olabilirsin onu araştır. Herkes demişki bundan sonra yapmayacağı ne malum? Bende diyorum ki belki bu çok büyük bir ders olmuştur ve inşaALLAH bundan sonra yapmaz. Yani yapacağıda malum değil. İnsan geleceğini göremediği için umut ve dua ile ancak önünü aydınlatabilir. Sende umudunu ve duanı yitirme. Ve bundan sonra arkana dönme artık önüne bak sığınacağın duygu intikam olmasın sadece umut olsun. Bırak o kadın kendi rezilliğinde boğulsun. Eğer yadımklarım sana birazcık yardımcı olacaksa lütfen bir terapiste gidin eşinle birlikte. Ancak düzgün adımlarla evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Birileri size yol göstersin çünkü şuanda ikinizde doğruyu bulamayacak durumdasınız. O yüzden bilen birinden bu olayları daha önce bir çok defa incelemiş bir insandan yardım alın. Eşine verdiğin mutlu olma şansını önce kendine ver canım. İnşaALLAH şu sözlerim seni ve yuvanı kurtarırda bende mutluluğundan kendime düşen payı alırım. ALLAH yardımcın olsun, yaralarını kendi merhametiyle sarsın..

. . .

Hata bende çünkü eksik cümle kurmuşum, size yol göstermediniz demek istemedim, yorumunuzda sadece yol göstermekle kalsaydınız demek istedim.
Başkalarının egolarını önyargılarını olaya karıştırmasaydınız demek istedim.

dünden beri içime dert oldu bu konu aklıma geldikçe ben sinir oluyorum
o nedenle yorum yazmayacaktım çünkü arkadaşın istediği tarzda bi yorum olmayacaktı benimki de..ama dayanamadım işte

1-kardeşinin birlikte olduğu kızla yatan evli bi adam
2-hadi ilki sarhoşken oldu 2.si 3.si bilinçli olarak evde buluşmalarla oldu
3-hamile karısını hem kardeşinin sevgilisi hem de karısının kuzeni olan bi kızla aldatan bi adam
4-kuzenini dudağından öpmeye çalışan bi kadın
5-kuzeninin onu dudağından öpmeye çalışmasına rağmen ona içki ortamları sağlayıp eşiyle başbaşa bırakan bi kadın
6-ve son olarak böylesine hastalıklı ruhlu bir adamı savunan aslında çok iyidir diyen bir kadın..

yengesi sayılan bi kızla ve aynı zamanda eşinin kuzeni olan bi kızla yatan bi adam kesinlikle hasta ruhludur..ben korkarım böyle adamdan..

Konu sahibi arkadaşım, ben olsam bir dakika durmam boşanırım...Ha, birde vakit kaybetmeden psikiyatır desteği alırım. Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil,yorum bile yapamıyorum olanlara...

Nefeertiti kardeşim gelmiş, okumuş herkesi..
Dikkat ettim sadece sert bulduğu polemiğe açık yorumlara veya tam destek verenlere cvp yazıp ortalığı bir 7-8 sayfa daha karıştıracak şekilde cvplayıp gidiyor..Acaba diyorum biz kekleniyor muyuz delikafadulden

Sonunu hiç iyi göremiyorum..Mantık falan kalmamış ..Allah akıl fikir versin..

♥gözyaşı♥;12773319 .!.:

Canım belki bende önyargılı davranabilirdim, eşine hakaretler savurabilirdim. Şuana kadar yaptıklarını eleştirebilirdim ama bu sadece benim egomu tatmin ederdi ama sana hiç yardım etmezdi. Gerektiğinde bu platformda bende sert yorumlar, eleştiriler yapabiliyorum ama sen zaten yeterince yara almış ve önünü göremeyecek durumda duygusalsın o yüzden eleştirilecek durumda değilsin. Seni eleştirmem sana değil sadece kendi nefsime fayda verir. Sana eleştiri değil yol göstermek lazım ve ben bunu tercih ediyorum. Ben sana nasıl yardım edebilirimi düşünüyorum. Her insan zaman zaman ruhsal çöküntüler yaşar ve bu dönemlerde yaptığımız yanlışlar bize hep mantıklı gelir. İçinde olduğun durumdan acıdan kurtulmak için kendini acıtacak daha büyük yanlışlar yaparsın ama o an farkında olmazsın çünkü adı üstünde o dönem zordur ve insan ne yaptığını bilmez sadece bişeyler yapmak ister ve doğru yanlış olduğunu bilmeden yapar. O yüzden burda yaptığım yorum ne eşine ne de o yanlışı yapan bayana dair değil. Onlar beni ilgilendirmiyor ortada olan yanlışta ilgilendirmiyor beni şuanda sadece sen yani olaydan en çok yara alan kişi ilgilendiriyor. Burda yorum yapan arkadaşlara gelince burası evet bir paylaşım platformu ama kimse kendi egosunu tatmin edecek cevaplarla yol gösteremez. O yüzden ki canım yukarda ki yorumumu tekrarlıyorum ve ekliyorum evet eşin çok büyük bir yanlış yapmış belki ahlaksızca ama içini kimse bilemez belki çok pişman belki değil zira insan beşerdir bu yüzden şaşar umut ediyorum ki gerçekten pişman olmuştur. O insana gelince içinde ALLAH korkusu olmayan insan yaptığı edepsizlikten ne derece utanır bilmiyorum ama bildiğim tek şey bir gün hatasının bedelini ödeyecek ve içinde hep bu yaptığı hatanın bedelini ödediğini bilecek o tarafını ALLAH'a bırak. Umarım o cezasını o yönde çeker eşinde içinde ki pişmanlığın ve sana karşı olan mahcubiyetinin acısıyla kavrularak çeker. Ancak bu şekilde seni en mutlu etmenin yollarını arayacaktır. Ve umarım edebilirde. Yaptığın tercih hakkında bir yorum yapamam dedimya başıma gelmedi o yüzden ben ne yapardım bilmiyorum ama acını senin kadar anlayamasamda ne kadar olabileceğini beni ne durumlara sürebileceğini kestirebiliyorum. O yüzden topla kendini arkadaşım sen burda ki insanların bencil yorumlarına bakma kendine hayatına bir çeki düzen vermek istiyorsan öncelikle o insandan intikam alma duygusunu sil kafandan onun intikamını senin için ALLAH en güzel şekliyle alacaktır. Sen o tarafını kafana takmadan hayatını evliliğini nasıl yoluna koyabilirsin, nasıl mutlu olabilirsin onu araştır. Herkes demişki bundan sonra yapmayacağı ne malum? Bende diyorum ki belki bu çok büyük bir ders olmuştur ve inşaALLAH bundan sonra yapmaz. Yani yapacağıda malum değil. İnsan geleceğini göremediği için umut ve dua ile ancak önünü aydınlatabilir. Sende umudunu ve duanı yitirme. Ve bundan sonra arkana dönme artık önüne bak sığınacağın duygu intikam olmasın sadece umut olsun. Bırak o kadın kendi rezilliğinde boğulsun. Eğer yadımklarım sana birazcık yardımcı olacaksa lütfen bir terapiste gidin eşinle birlikte. Ancak düzgün adımlarla evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Birileri size yol göstersin çünkü şuanda ikinizde doğruyu bulamayacak durumdasınız. O yüzden bilen birinden bu olayları daha önce bir çok defa incelemiş bir insandan yardım alın. Eşine verdiğin mutlu olma şansını önce kendine ver canım. İnşaALLAH şu sözlerim seni ve yuvanı kurtarırda bende mutluluğundan kendime düşen payı alırım. ALLAH yardımcın olsun, yaralarını kendi merhametiyle sarsın..

bu konuyu dün açtım.
şu ana kadar da gerçekten nefret, öfke, kin bürümüştü her zerremi.
insanlığa ve güvenmeye dair inancımın kalan son kıvılcımından yeni bir ateş yakıyorum bu dakikadan itibaren ve evet her cümleni dikkate alıcam.
kadın cinsinin hastalıklı iktidar tutkusunu ve ele geçirdiği gücü nasıl da hoyratça ve özellikle yaralamaya yönelik kullandığını ancak kadınların çok yoğun olduğu böyle bir sitede tahlil edebilirdim.
empatiden o kadar uzak yorumlar yapıldı ki bir kere daha üzüldüm ülkemin ve kadınların geldiği noktaya.
eleştirilerden dolayı mı?
asla!
tamamen üsluptu böyle düşündüren.
en doğrusu,zor durumda sağlıksız düşünen bir insana, üstelik iki taraflı ihanet içeren bu kadar hassas bir konuda süzgeç kullanmak, kişisel egoları bir tarafa bırakıp anlayışla yaklaşmaktı.
tıpkı senin gibi.
yoksa durumun içerdiği ahlaksızlık aşikar değil mi?
bunu tahlil edebilmek için çok zeki olmaya gerek var mı?
en aptalının bile içinde bulunduğum durumdaki büyük suçu, ahlak erezyonunu ve karakter eksikliğini anlamamasına imkan var mı?
ama bunu görebilen engin karakterler ruh sağlığımın bozuk olduğunu hiç hesaba katmadan parmak sallamayı daha uygun gördüler.
ellerine geçen iktidarı, direk kişinin kendini ve yanında kalmayı seçtiği insanı savunmaya geçmesine sebep olacak kadar karanlık yorumlar yapmaya yönelik kullanmayı tercih ettiler.
hiç dert değil.
işte insanlık ve anlayış da ölmemiş.
bunun en görülebilir ispatı da sen oldun.
şu andan itibaren bu konuyu kapatıyorum kendi adıma.
kararımı verdim ve artık davamı en doğru yere havale ediyorum.
kapkaranlık bir tünelin içinde güçlü bir ışık oldun bana.
diğerlerini kendi karanlıklarına emanet ediyorum.
çünkü onlar ne yazık ki orda mutlular...

orda maksat ikisine de utanç yaşatmaktı.
eşim de yok ben gelmem diyecek durumda değildi.
sadece gidiyoruz dedim ve mecbur kalıp başını da önüne aldı ve geldi.
üstelik durumu bilen bir kaç kişinin de o ortamda olacağını bilmesine rağmen...
gayet de keyif aldım ikisinin utancını hissedip.
en güzel gününü rezil ettim kadının.
hiç bir şey programladığı gibi gitmedi.
söz evi mi cenaze evi mi belli değildi.

Gittin yani kızın kınasına yada nişanına...

Tatmin de oldun tamam o zaman daha ne ?

ha son olarak şu soruyu kocana sordunmu?

eğer arkadaşın sana itiraf etmeseydi,bu kız senin evine gelip gitmeye devam edecek ve bu olay kızla eşin arasında sır olarak kalacakmıydı?eşin sana anlatmayı düşünmedimi?

Aynı soruyu ben sordum ...

Cevap basit üstünden 1 sene geçmiş de anlatmadıysa birdaha anlatmazdı.

O kadın itiraf edip anlatmış bağıra bağıra ' kocan böyle böyle boşa bu adamı,senden ona yar olmaz,seni haketmiyor ' demiş.

Gözünü açmaya çalışmış.Arkadaş büyük bir ısrarla gözünü sımsıkı kapamış görmek duymak bilmek istememiş.

Tek bildiği dediği şey eşim pişman bundan eminim.

Adamın içini yardın da mı baktın pişman olduğuna.Nasıl inandın.

1 değil 2 değil belki de 3 bile değildir...Kimbilir.

Belki kadın eşine demiştir böyle böyle sarhoş olduğum an itiraf ettim diye.Orda da plan yapmışlardır ağız birliği yapmak için.

Birde konu sahibi arkadaşım,sende peygamber sabrı varmış valla.Nasıl yüzleştirdin.Nasıl oturdun onlarla aynı odada da sanki fantazi dinliyormuş gibi ayaküstü seviştiklerini,striptiz yaptıklarını felan dinleyebildin.

Sanki anlatan eşin ve arkadaşın değilmiş de başkalarıymış gibi.

Nasıl hiçbirşey olmamış gibi aynı ortamda bulunabildin.Ne kazandın ki onları yüzleştirince.

Kadın sana anlatmış aldatıldığını,anlatmasaymış ne zamana kadar sürdürürlermiş kimbilir.

Ağzın affettiğini söylüyor ama kalbinin de öyle olduğunu sanmıyorum ben .

Aklında şuan bile şüpheler soru işaretleri var doğal olarak,olması gerektiği gibi...

Şuan boşluktasın ne yapacağını bilmiyorsun.Hangisine ne şekilde bedel ödeteceğini bilmiyorsun.

Adaletsiz davranıyorsun ama...Nişana gitmeniz neyi değiştirdi soruyorum sana...?

Ben söyleyim mi ne olduğunu; eşin ve o kadın birbirlerini bir kez daha görüp ,yaşadıkları anları hatırladılar belki de...gözlerinden film şeridi gibi geçti.

Onların birbirlerini görme fırsatını verdin ikisine de...Kaybeden kim oldu ? Dur bunu da ben söyleyim sana,kaybeden gene sen oldun arkadaşım ...malesef gene sen oldun..

Nefeertiti kardeşim gelmiş, okumuş herkesi..
Dikkat ettim sadece sert bulduğu polemiğe açık yorumlara veya tam destek verenlere cvp yazıp ortalığı bir 7-8 sayfa daha karıştıracak şekilde cvplayıp gidiyor..Acaba diyorum biz kekleniyor muyuz delikafadulden

bu konuyu dün açtım.
insanlığa ve güvenmeye dair inancımın kalan son kıvılcımından yeni bir ateş yakıyorum bu dakikadan itibaren ve evet her cümleni dikkate alıcam.
kadın cinsinin hastalıklı iktidar tutkusunu ve ele geçirdiği gücü nasıl da hoyratça ve özellikle yaralamaya yönelik kullandığını ancak kadınların çok yoğun olduğu böyle bir sitede tahlil edebilirdim.
empatiden o kadar uzak yorumlar yapıldı ki bir kere daha üzüldüm ülkemin ve kadınların geldiği noktaya.
asla!
en doğrusu,zor durumda sağlıksız düşünen bir insana, üstelik iki taraflı ihanet içeren bu kadar hassas bir konuda süzgeç kullanmak, kişisel egoları bir tarafa bırakıp anlayışla yaklaşmaktı.
tıpkı senin gibi.
en aptalının bile içinde bulunduğum durumdaki büyük suçu, ahlak erezyonunu ve karakter eksikliğini anlamamasına imkan var mı?
ama bunu görebilen engin karakterler ruh sağlığımın bozuk olduğunu hiç hesaba katmadan parmak sallamayı daha uygun gördüler.
ellerine geçen iktidarı, direk kişinin kendini ve yanında kalmayı seçtiği insanı savunmaya geçmesine sebep olacak kadar karanlık yorumlar yapmaya yönelik kullanmayı tercih ettiler.
hiç dert değil.

Çok net yazıyorum ben de, sen cidden kapat bu konuyu ister kendi içinde ister kendi dışında.Bana öyle geldi ki son yazına bakıp bu tazr bir cvp gelecek mi diye bekledin bunca zaman, cvp geldi ve sen kendince bu kadar kadın boşuna yediniz birbirinizi hahaha hihooohooo der gibi bir cvp yazıp bye byeeee .. Bence onu bunu kapatma sen bir psikolojik destek al hanımefendi. Gariptir sadece kendi durumuna yazı yazdın, evladın için yoluna devam et boşver demiştim ben mesela nedense onu " empatik" bulmadın , gülümsettin beni...Sosyal bir anket yaptın gibime geliyor, acaba bir tez konusu falan mı oldu bu sayfalar ??!

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu konuyu dün açtım.
asla!
tıpkı senin gibi.
hiç dert değil.
Bak sen yene aynı şeyi yaptın işine gelene cvp verdin burda kimse sana ağır bir şey söylemedi sen duymak istediğini bir kişiden duydun diğerlerinin yazdıklarını okumadın bile bende seni kendi karanlığına emenet ediyorum bence geri sayfaları iyice tekrar oku ne demek istediğimizi anlarsın belki yenede hallında hayırlısı ben sadece çocuğunu düşünüyorum yazık o çocuğa nasıl bir babası olduğundan habersiz

bu konuyu dün açtım.
asla!
tıpkı senin gibi.
hiç dert değil.

Nefertity...
Bunu cidden diliyorum şu an.
Bir gün o adamdan ayrılmanı ve çocuğunla temiz bir sayfa açmanı.
Allah'a sığınarak beni kurtar Allah'ım demek çözüm değil.
Allah sana biraz cesaret verdiyse kendi hayatını kurarsın çok da mutlu olursun ama böyle bir ızdıraplı acı dolu mutluluk hiçbir yerde rahat bırakmaz seni, her daim yakanda olacak.
Biz karanlık dediğin dürüstlük ve ahlak denen erdemde ilerliyoruz.
Sana bunun için çok arkadaş çağrı yaptık.
Anlamamak için kulaklarını tıkamışsın.
Gittiğin yol, yol değil; yaptıkların akıl karı şeyler değil.
Bunları görmen dileğiyle.
Hayatta başarılar dilerim.

o nedenle yorum yazmayacaktım çünkü arkadaşın istediği tarzda bi yorum olmayacaktı benimki de..ama dayanamadım işte

3-hamile karısını hem kardeşinin sevgilisi hem de karısının kuzeni olan bi kızla aldatan bi adam
5-kuzeninin onu dudağından öpmeye çalışmasına rağmen ona içki ortamları sağlayıp eşiyle başbaşa bırakan bi kadın
6-ve son olarak böylesine hastalıklı ruhlu bir adamı savunan aslında çok iyidir diyen bir kadın..

yengesi sayılan bi kızla ve aynı zamanda eşinin kuzeni olan bi kızla yatan bi adam kesinlikle hasta ruhludur..ben korkarım böyle adamdan..

kuzeni miymiş arkadaşım, amanın ben böyle kocayı, boğmalı ölmeli, yok olsun, yok ölmek kurtuluş olur onun için sürüm sürüm süründürmeli, ne biçim akrabalar ya nasıl bişey, ben o kocayı görmek istemem, benim babam kocamı benzetir, ailem böyle bişey olduğunda yamultur allahıma hepsi tepki gösterir, o karıyıda uzak biyere gönderirler. kız demiyorum karı diyorum sevmedim hiçbirini ben.

Son düzenleme:
bu konuyu dün açtım.
asla!
tıpkı senin gibi.
hiç dert değil.

valla asil iktidari eline geciren burdakiler degil senin kendi arkadasin olmus...

biz istedigin yorumlari yapmadik diye niye karanliga emanet ediliyoruzda sana bunlari yasatanlarin calgili cengili nisanlarina gitmesni biliyorsun..agzin bu kadar laf yapiyorsa git hedefindeki kisiye kus icindekileri..
asil suclulara ses soluk cikmaz burasi sanal nasilsa yaz saydir burdan ohhh ne ala valla yaaa...

Ve bütün bunları paylaşmaya utanmayan ve nasıl intikam alırım derdine düşmüş, olumlu yorumlar bekleyen ..... kadın. Boşluğu konu sahibi doldursun. Fedakar? Sadık? Affedici?

karanlığa emanet etme nasıl oluyor? istediğiniz yorumları alamadınız sorununuz ona sanırım.. neyse biz sizin karanlığınıza emanetiz madem, siz de aydınlık sandığınız doğrultuda devam edin ne diyim :umursamaz:

aslında siz eşinizi affetmeye çok hazırmışsınız gibi geldi bana.tabi yaşadıklarınızı detaylı bilemediğim için bu yorumu yapıyorum.erkeklerin bunu bu kadar kolay yapabilmesini gerçekten anlamıyorum.anlayamıcam da sanırım.eşinizi bu kadar şeye rağmen seviyormusunuz gerçekten ? yoksa düzeninizi değiştirmek yeni bi hayata başlamak daha mı zor geldi ?

sorun empati yaptığımızda bile bu olayları sizin gibi kabullenemicek insanların çokluğumu yoksa?

Son düzenleme:
Size destek olarak seçtiğiniz yorum ve üyelerle topiğinizde ve hayatınızda mutluluklar dilerim..

Lakin şu dakikadan itibaren, sizin çoğunluğa yaptığınız gibi, ben de sizi kaale almıyorum ve topiğe yorum yazma zahnetinde bulunan ve bulunacak arkadaşlara da vakitlerini boşa harcamamaları konusunda naçizane bir öneride bulunuyorum..

bende son bir şeyler yazmadan geçemiycem sen bu kafayla daha çokkk aldatılırsın burda bize laf sayacağına git en yakın arkadaşına kus içindekileri ha önce oturun sana kocanla nasıl birlikte olduklarını falan anlatsın yazık o kocayı nasıl koynuna alabiliyorsun yazıkk hiçmi miden bulanmıyor ben kocamın başkasının elini dahi elini tutmasını bile hayal edemiyorum sen nasıl yatağına alıyorsun çok merak ettim şimdi yapıcan tek şey kocana bişey yapma yapmışsın zaten en yakın arkadaşınında git düğününe orda rezil et onu bu kadın benim kocamla yattı de herkese duyur anca böyle alırsın intikamını ondan sonrada zaten eşinle mutlu mesut devam et hayatına (bak tam istediğin gibi bir yorum yaptım)alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu konuyu dün açtım.
empatiden o kadar uzak yorumlar yapıldı ki bir kere daha üzüldüm ülkemin ve kadınların geldiği noktaya.eleştirilerden dolayı mı?
asla!
tıpkı senin gibi.
ellerine geçen iktidarı, direk kişinin kendini ve yanında kalmayı seçtiği insanı savunmaya geçmesine sebep olacak kadar karanlık yorumlar yapmaya yönelik kullanmayı tercih ettiler.hiç dert değil.
diğerlerini kendi karanlıklarına emanet ediyorum.çünkü onlar ne yazık ki orda mutlular...

Sen hiç merak etme güzelim, ülkemizinde, bu güzel ülkenin güzel kadınlarının da geldiği kötü bir nokta yoktur. Evet bazı istisnalar vardır ki onlarda zaten kaideleri asla bozamazlar.
Hata bizde ki dünden beri sana yol göstermeye çalıştık, buyur istediğini yap, çünkü biz insanlığı ve anlayışı ölmüş bir yığın kadınız, her ne hikmetse burada birbirimizi bulduk.
Şuna da inanki yorum yapan arkadaşlar asla karanlıkta değiller. Sen o konuda müsterih ol, kalbini rahat tut.
Toplumun ortak düşüncesinin ve sağduyusunun sesi yükseldi burada ama sen hala o sağduyuyu karanlıkla suçluyorsun. Bir terslik var bu işte değil mi?
Allah yolunu açık etsin.

Back
X