orda maksat ikisine de utanç yaşatmaktı.
eşim de yok ben gelmem diyecek durumda değildi.
sadece gidiyoruz dedim ve mecbur kalıp başını da önüne aldı ve geldi.
üstelik durumu bilen bir kaç kişinin de o ortamda olacağını bilmesine rağmen...
gayet de keyif aldım ikisinin utancını hissedip.
en güzel gününü rezil ettim kadının.
hiç bir şey programladığı gibi gitmedi.
söz evi mi cenaze evi mi belli değildi.
Gittin yani kızın kınasına yada nişanına...
Tatmin de oldun tamam o zaman daha ne ?
ha son olarak şu soruyu kocana sordunmu?
eğer arkadaşın sana itiraf etmeseydi,bu kız senin evine gelip gitmeye devam edecek ve bu olay kızla eşin arasında sır olarak kalacakmıydı?eşin sana anlatmayı düşünmedimi?
Aynı soruyu ben sordum ...
Cevap basit üstünden 1 sene geçmiş de anlatmadıysa birdaha anlatmazdı.
O kadın itiraf edip anlatmış bağıra bağıra ' kocan böyle böyle boşa bu adamı,senden ona yar olmaz,seni haketmiyor ' demiş.
Gözünü açmaya çalışmış.Arkadaş büyük bir ısrarla gözünü sımsıkı kapamış görmek duymak bilmek istememiş.
Tek bildiği dediği şey eşim pişman bundan eminim.
Adamın içini yardın da mı baktın pişman olduğuna.Nasıl inandın.
1 değil 2 değil belki de 3 bile değildir...Kimbilir.
Belki kadın eşine demiştir böyle böyle sarhoş olduğum an itiraf ettim diye.Orda da plan yapmışlardır ağız birliği yapmak için.
Birde konu sahibi arkadaşım,sende peygamber sabrı varmış valla.Nasıl yüzleştirdin.Nasıl oturdun onlarla aynı odada da sanki fantazi dinliyormuş gibi ayaküstü seviştiklerini,striptiz yaptıklarını felan dinleyebildin.
Sanki anlatan eşin ve arkadaşın değilmiş de başkalarıymış gibi.
Nasıl hiçbirşey olmamış gibi aynı ortamda bulunabildin.Ne kazandın ki onları yüzleştirince.
Kadın sana anlatmış aldatıldığını,anlatmasaymış ne zamana kadar sürdürürlermiş kimbilir.
Ağzın affettiğini söylüyor ama kalbinin de öyle olduğunu sanmıyorum ben .
Aklında şuan bile şüpheler soru işaretleri var doğal olarak,olması gerektiği gibi...
Şuan boşluktasın ne yapacağını bilmiyorsun.Hangisine ne şekilde bedel ödeteceğini bilmiyorsun.
Adaletsiz davranıyorsun ama...Nişana gitmeniz neyi değiştirdi soruyorum sana...?
Ben söyleyim mi ne olduğunu; eşin ve o kadın birbirlerini bir kez daha görüp ,yaşadıkları anları hatırladılar belki de...gözlerinden film şeridi gibi geçti.
Onların birbirlerini görme fırsatını verdin ikisine de...Kaybeden kim oldu ? Dur bunu da ben söyleyim sana,kaybeden gene sen oldun arkadaşım ...malesef gene sen oldun..