- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi __Cicili Bicili
-
Kimse kendini geliştirmek zorunda değil
Neden böyle bir zorunluluk olsun pardon?Ben halimden memnunum doğal olarak! Zaten belli bir yaştan sonra artık geliştirmek istesek de olmuyor.Hem bu yargılarınız yüzünden "kadın dediğin şöyle olacak,erkek dediğin böyle" vs. kalıplar artarak devam ediyor.Evet ben 19 yaşındayım,bu yıl 20 olacağım.Boyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.Ama ben bu durumdan memnunum.Kendimi geliştirmek falan da İSTEMİYORUM!!! O kadar istiyorsanız yanınıza özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle takılabilirsiniz.Evet herkes kendini geliştirmek zorunda.
Bunu toplum için değil, kendisi için yapmak zorunda.
Ciddi anlamda bunu savunduğunuza inanamıyorum, yaşınız 19 üstelik.
Size hak veriyorum benKimse kendini geliştirmek zorunda değil
Neden böyle bir zorunluluk olsun pardon?Ben halimden memnunum doğal olarak! Zaten belli bir yaştan sonra artık geliştirmek istesek de olmuyor.Hem bu yargılarınız yüzünden "kadın dediğin şöyle olacak,erkek dediğin böyle" vs. kalıplar artarak devam ediyor.Evet ben 19 yaşındayım,bu yıl 20 olacağım.Boyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.Ama ben bu durumdan memnunum.Kendimi geliştirmek falan da İSTEMİYORUM!!! O kadar istiyorsanız yanınıza özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle takılabilirsiniz.
Bu yargı mı? Ben insanları kalıplara mı sokalım dedim?Neden böyle bir zorunluluk olsun pardon?Ben halimden memnunum doğal olarak! Zaten belli bir yaştan sonra artık geliştirmek istesek de olmuyor.Hem bu yargılarınız yüzünden "kadın dediğin şöyle olacak,erkek dediğin böyle" vs. kalıplar artarak devam ediyor.Evet ben 19 yaşındayım,bu yıl 20 olacağım.Boyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.Ama ben bu durumdan memnunum.Kendimi geliştirmek falan da İSTEMİYORUM!!! O kadar istiyorsanız yanınıza özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle takılabilirsiniz.
özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle
Turkce de terksiniz sanirimBoyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.
Neden böyle bir zorunluluk olsun pardon?Ben halimden memnunum doğal olarak! Zaten belli bir yaştan sonra artık geliştirmek istesek de olmuyor.Hem bu yargılarınız yüzünden "kadın dediğin şöyle olacak,erkek dediğin böyle" vs. kalıplar artarak devam ediyor.Evet ben 19 yaşındayım,bu yıl 20 olacağım.Boyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.Ama ben bu durumdan memnunum.Kendimi geliştirmek falan da İSTEMİYORUM!!! O kadar istiyorsanız yanınıza özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle takılabilirsiniz.
Karşınızdaki de henüz olgunluğa erişmemiş biri belli.Foto da öyle boydan ayna önünde çektiğim bi fotoğraf
Reis vermişsin ayarı. Ve bu tipler hep çirkef oluyor. Bkz.Uzun zamandır sizin türünüzle karşılaşmamıştım. En son babamla birlikte bu tür tükendi sanıyordum, malum üstte yazdım mağaradayız ailecek.
Hiç unutmam 15 yaşındayım. Babam odamda bir kitap gördü. Kitap kapağından kendince ne mana çıkardıysa birden garip sesler çıkararak kükremeye başladı. Aradan birkaç cümleyi tercüme edebildim. "bu kız ateyiz olacak, sapkın olacak bu kitapları okuyup. Hepsini kaldırıp çöpe atıcam" diyordu. Tıpta buna gelişmeye karşı aşırı duyarlılık sendromu diyorlar. Bir şekilde vücudu reaksiyon gösteriyordu.
Mesela bir gün de çok sevdiği bir siyasetçi hakkında olumsuz bir bilgi verdiğim için aynı sesleri çıkarmaya başladı. Anlaşılmaz, tuhaf sesler. Yine arada birkaç cümle seçtim "şeytan girmiş bunun içine" diyordu. Bu gelişim korkusu, çeşitli ruhani inançlara da sebep oluyor. Allah esirgesin.
Velhasılı babam elbette hala yaşıyor. Hala gelişime şiddetle karşı. Kırmızı kurdele ile beni paketleyip kocama teslim etti çok şükür. Bu dünyadaki görevini tamamladı. O yüzden bir nebze rahatladı. Çok şükür o gelişim korkusuyla üniversitede sadece fotoğraf çeken tikilerin olduğunu sanan bir kız olarak yetişmeme sebep olamadı. Kendimi korudum.
Biliyor musunuz en tehlikeli tür sizsiniz evrendeki canlılar arasında. Çünkü bir insan cahil olabilir, gelişmekten kaçınabilir bu mühim değil kendi tercihidir. Ancak cehaleti savunan, cehaletine rağmen kibre sahip olan tür tehlikelidir. Çünkü eline güç geçerse, cehaleti savunmakla kalmaz, aksini savunanı yok etmeye ezmeye çalışır.
Allah şifa versin.
Konuyu başka yöne çekme konusunda kendini çok güzel geliştirmişsin ama. Mesela şu manada kendini geliştirmek zorundasın, daha karşındakinin ne dediğini algılayamıyorsun.Neden böyle bir zorunluluk olsun pardon?Ben halimden memnunum doğal olarak! Zaten belli bir yaştan sonra artık geliştirmek istesek de olmuyor.Hem bu yargılarınız yüzünden "kadın dediğin şöyle olacak,erkek dediğin böyle" vs. kalıplar artarak devam ediyor.Evet ben 19 yaşındayım,bu yıl 20 olacağım.Boyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.Ama ben bu durumdan memnunum.Kendimi geliştirmek falan da İSTEMİYORUM!!! O kadar istiyorsanız yanınıza özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle takılabilirsiniz.
Seni aydınlatacak bsey goremiyorum ben.bitmis bitirmissin elinle herseyiKIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Ne yapmam gerekir bi beni aydınlatınn KIZLARR.!!
O kadar güzel anlatmışsın ki bi an özendimNeden böyle bir zorunluluk olsun pardon?Ben halimden memnunum doğal olarak! Zaten belli bir yaştan sonra artık geliştirmek istesek de olmuyor.Hem bu yargılarınız yüzünden "kadın dediğin şöyle olacak,erkek dediğin böyle" vs. kalıplar artarak devam ediyor.Evet ben 19 yaşındayım,bu yıl 20 olacağım.Boyum kısa,ÇİRKİNİM,zayıfım,hiçbir yabancı dil bilmiyorum,Üniversiteye de gitmiyorum.Maddi durumumuz ailecek vasat.Arkadaşım da yok,sosyal gelişimim de yok bu yüzden.Ama ben bu durumdan memnunum.Kendimi geliştirmek falan da İSTEMİYORUM!!! O kadar istiyorsanız yanınıza özel üniversitelerdeki her yediğinin fotoğrafını çeken tikileri veya barlarda kız kovalamayı marifet sayan gençlerle takılabilirsiniz.
Mesela galerimde bi fotoğrafım vardı geçmişimi anlatmıştım orada bi sıkıntı yok geçmişte konuştuğun kişilere attın mı bu fotoyu dedi bende atmadım dedim sonra ikinci kez sordu attım dedim. Bu yalanlarımdan birisi.
Kimse kendini geliştirmek zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?