- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi __Cicili Bicili
-
Kaçarak evlenenlerin hiç mutlu olduğunu görmedim. Başta ablamda yaptı aynı hatayı 10 yıldır çekiyor. Ama kocasına toz da kondurmuyor. Kocasından izinsiz markete bile gidemiyor. Bence konu sahibi değer görmediği yerde kalmamalı. Baştan hata yapmış ama çocuk yok nerden dönerse kardırAynen öyle tahammülü olmayan erkek hiç evlenmesin baba da olmasın bu kadar basit konu sahibinin ne kadar üzgün olduğunu hepimiz görüyoruz.Kadın belli ki kendini değersiz hissediyor.Kim kendini değersiz hissettiği biriyle yani buna neden olan biriyle evli kalmak ister ki ?
Anladığım kadarıyla küçüçük bir kız çocuğusun.. Evli olman bunu değiştirmiyor işte...KIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Ne yapmam gerekir bi beni aydınlatınn KIZLARR.!!
Yetişkin insanın çocuklardan tek farkı yaptıklarının sorumluluğunu almasıdır. Size guvenmemesi kadar normal birşey yok. Güvenmediği birinden çocuk yapmak istememesi gayet normal hele ki hiç bir şey olmamış olsaydı da daha 2. Ayında nbebek istemiyor olması normal. Tek yol zaman ve bu süreç içerisinde kesinlikle yalan olmamalıKIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Yalanlar asla aldatma gibi birşey değil onun haricinde telafi edilir mi bilmiyorum, ne tür yalanlar diyeceksiniz, bildiğimiz yalan dolan işte. Baba evine dönme gibi bi düşüncem oldu bi ara sonra vazgeçtim, dönsem de bi halta yaramayacak bi ara konuştuk dönmek istiyorsan dön ama kal da diyemem gitte diyemem dedi kalmak istiyorsan kal gitmek istiyorsan yolun açık olsunn dedi.
Aslında anlaşıyoruz ama bundan sonra güvenmeyecek en büyük problem de bu. Çocuk bile düşünmüyor sen bırakıp gidersin baba evine veya çocuk sana benzer kendini yeterince geliştirememişsin diyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum bazen ama ben seviyorumm. Güvenmeyecek bundan sonra diye ağlıyorum, zırlıyorum. Telefonda konuştuğumuz da bana ağlama ağlayınca hiçbirşey düzelmeyecek daha da batırıyorsun diyor.
Yalan söylüyorsaniz bunu göze almışsınızdır demek ki eger bu yalan onur kırıcı vs degilse ornegin evdeyken evde degildim tarzi bir yalan ise hakkinizi savunun ya korkak gibi davranmayin. Ne o sana git diyemem kal demekte gelmiyor içimden şarkısı gibi... bu kadar nostaljiye baglamayin olaylari. Eger mitomani degilseniz soylediginiz yalanlarinda bir sebebi vardir. Bundan sonra soylememeye calisirsiniz. Esime hic yalan soylemedim ama bu hic soylemeyecegim anlamina da gelmez bazen durum kurtarmak için gerekiyor. Kendinize biraz guveniniz gelsin pısırık davranmayin yoksa cok ezilirsinizKIZLAR.!! Ben sevdim ve severek birine kaçtım, ailem ilk başta kabullenmedi sonradan razı oldular konuşuldu anlaşıldı bi şekilde, şuan 2. ayımız ve ben ona yalan söyledim üst üste bi kaç defa böyle olunca güveni sarsıldı, acayip bi şekilde belirtiyor her defasında böyle yaptın nasıl yapabildin bana, nasıl yalan söyleyebildin diye.
Mesela galerimde bi fotoğrafım vardı geçmişimi anlatmıştım orada bi sıkıntı yok geçmişte konuştuğun kişilere attın mı bu fotoyu dedi bende atmadım dedim sonra ikinci kez sordu attım dedim. Bu yalanlarımdan birisi.Konu sahibi söylediği yalanları anlatmamakta ısrarcı herhalde. Okudum bulamadım.
Ne gibi yalanlar konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?