Koşarak uzaklaş derim. Peşimde koş başkasını bulamazsam gelirim diyor.1.5 aydır biriyle konuşuyorum arkadas olarak . Ben kendisinden çok hoşlanıyorum . Durust biri yakısıklı . Aile bagları kuvvetli tanıdıgım kadarıyla.
Ama hayatına kimseyi almak istemiyor . Kadınlara güvenemiyorum diyor . Daha once 1 kere aldatılmıs . Aska inancı kalmamış gibi .İkimiz de 26 yaşındayız . Nasıl yaklasmam gerekiyor ? Tavsiyesi olan var mı ?
Bir bu bir de "ilk kez aşık oldum" yalanı ölümüne kapışır bu erkek milletinde. Bak güzel kardeşim, kendisine duvar örmüş birini açmakla uğraşma. Seni severse o duvarı o atlar, yok böyle yeni gelin gibi nazlanırsa adı "kadınlara güvenmiyorum, aldatıldım" olur.1.5 aydır biriyle konuşuyorum arkadas olarak . Ben kendisinden çok hoşlanıyorum . Durust biri yakısıklı . Aile bagları kuvvetli tanıdıgım kadarıyla.
Ama hayatına kimseyi almak istemiyor . Kadınlara güvenemiyorum diyor . Daha once 1 kere aldatılmıs . Aska inancı kalmamış gibi .İkimiz de 26 yaşındayız . Nasıl yaklasmam gerekiyor ? Tavsiyesi olan var mı ?
Felsefe kendin için oku belki birazda olsaDışarı çok çıkan biri degil felsefe kitaplarını çok seviyor . Felsefe kitabı okusam mı acaba ortak konu bulmak için
Bu ıssız adam tripleri de moda olduamaaan bunlara inanmayın artık ya.seni net bir şekilde reddetmek istemediği için (istemem yan cebimde dur egomu tatmin et hesabı) kıvırıyo.karşısına hoşlandığı biri çıkınca bu ıssız adam triplerinden eser kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?