Güvenmeyen erkek

Kimse kimsenin eski ilişkilerin faturasini ödememeli. Adam en azından o konuda bozulduğunu bilerek kimseyi hayatına almıyor. Sizde terapist lige özenmeyin. Üstüne "ben başkayim. Ispat ederim" durumlara girmeyin, sirf sonuçta kendinizden taviz verirsiniz. "kadinlara güvenemezmis" peehh.. Erkekler vukuatsiz mübarekler

Bugun ağzını yokladım. Herseyi elestiriyor. Gelecek planlrını sordum. Evlenmeyecek misin dedim ? Benden pas dedi, Sevemiyorum güvenemiyorum aşık olamıyorum. Böylesi daha guzel kafamı dinlerim. Hem herkes evlenmek zorunda degil dedi . Ben su anda evlensem şiddet uygularım. Kendimden korkuyorum. Tahammülüm ve eski toleransım yok dedi .

Anlamıyorum ne yaşadı da bu hale geldi ? Psikologa gitse düzelir mi?

Kadınlar derken dünyada kaç milyar kadın var. Hepsine mi güvenmiyormuş.
saçma. Boş laf bunlar. Bu tür lafların altında başka şeyler var.
siz uzaklaşın bence bu adamdan. Zarar gelir böylelerinden.
Nasıl bir zarar gelir ki ? Bu tür lafların altında ne olabilir başka ? Açar mısınız ?

Karsısındakını begenmeyen ılıskı dusunmeyen, fakat karsı tarafın ilgisini bilip o ilgiyle beslenen eziklerın en bilindik yalanıdır "daha once aldatıldım kimseye guvenim yok"

Istedıgı gibi bırı cıktıgı an karsısına finoya donusur bu aldatıldım ılıskı istemiyorum diye aglayanlar.

Ilıskı istiyor da seni istemiyor mevzu bu. Basını baglamak istemiyor senınle, ama ılgınle de besleniyor. İlgin kendisini bisey sandırıyor cunku ona.

Ya s..tiRi cekersın ya da egosunu oksamaya devam edip, bırını bulduğunda senden gidisini izlersin.

Hayatı hakkında cok sey bilmiyorum. Tek gecelik ilişkileri var mı merak ediyorum

Nasıl bir zarar gelir ki ? Bu tür lafların altında ne olabilir başka ? Açar mısınız ?
İnsanlar problemli ilişkilere tanık olunca ya da kendisi sorunlu bir ilişkiden çıkınca ilişkilere güvenini kaybedebilir. Evlenmekten korkmaya başlayabilir. Sevgili olmaktan her türlü yakınlıktan korkabilir. Aynı şeyleri yaşamaktan korkabilir. Kendisine yanlış kişinin tekrar denk gelmesinden korkabilir. O yıkımı tekrar yaşamaktan. Bunlar olabilir. Ama dünyadaki tüm kadınlar aynı şekilde davranır düşüncesi hastalıklı bir düşüncedir.
ama “ kadınlara güvenmiyorum “ işte bu tehlikeli bir söz. Hep söyledim. Herzaman söylüyorum kötü ilişkiler yaşamak kadın düşmanlığı yapmak için bahane olamaz. Bu forumda önceden böyle bir konu vardı. Orada da söylemiştim.bu laf bana Son derece cinsiyetçi geliyor. O yüzden. Böyle konuşan insanlardan tedirgin oluyorum. Birsüre sonra zaten çıkıyor renkleri ortaya. Kadınlar konusunda saplantıları oluyor. ilişki evlilik başlasa bile bütün ilişki boyunca bunu kadına hissettiriyorlar.
Ben neler duydum gördüm. Erkeklerden ne davranışlar. Yine de asla erkeklere güvenmiyorum. Demiyorum. Çünkü yalan çünkü mantıksız. Her cinsiyetin içinde iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlarda var. Bunu bilmek için Bilge olmanıza gerek yok. Etrafı izlemek yeterli. Özellikle görmeyi istememek var. Yani günümüzde kadın düşmanlığı yapmak ( evet “kadınlara güven olmaz” sözü bariz kadın düşmanı söZdür ) Artık hoş karşılaşılmıyor. Yani uzun lafın kısası ben bu insanların sorunlarının yaşadıkları ilişkilerden kaynaklandığını düşünmüyorum. İçlerindeki kadın aşağılama iç güdüsünden kaynaklanıyor. Ben böyle düşünüyorum.

Mükemmel bir yazı. Keşke böyle biri olmasaydı

Düzelir tabii ki. Düzelirde onu götürmeye uğraş sonra her sıkıştığında bu sebeplerin bahanelerin arkasına saklanır hooop baştan tedavilere başlaması için çabala. Adam edersin ama senden giden gitmiş olur. Senelerin sabrın tahamülün. Narşist olma ihtimalı yüksek yada ezerse çok yıpranırsan sonra sen tedavilere başlarsın. Hayatın çok güzelde sıkıntımı arıyorsun be gülüm. Ne uğraşacaksın.

Biraz daha gozlemleyecegim . Oldu oldu olmadı nasip

Biraz daha gozlemleyecegim . Oldu oldu olmadı nasip
Hmm kendine bir vizyon edinmiş bir his alıyorum senden tipi veya kendine olan güveni birşey etkiliyor seni. Gözlemlerken denizin dalgasına kapılıp gitme. Mantıklı bak kimse mutsuz olsun istemem. Kalbi iyi olan insan karşındakinin iyiliği ister. Acırken acınacak hale düşme. Bu sözümüde hiç unutma dost tavsiyesi diyelim.

Yaa sanane ne yaşadığından kaç kaç.. Adam şiddet uygularım falan demiş daha ne duymayı istiyorsun. Kendini onun aşk acısını sarıp iyileştirecek bir doktor gibi görüyorsan hayallerinden vazgeç... Dizilerde falan oluyor onlar...
Öyle bir ilişkiden yaşadıklarıyla tüm kadınları genelleyen, psikolojisi alt üst olan birisinin normal olma ihtimali yok...

Düzelmez...şiddet uygularim nedir ya..yani tüm hayvanliklarini simdiden beyan vermis sonra ben demistim sen kabul ettin diye etmedigini birakmaz sana...adammi kalmadi dünyada neden duzgun birini bulmuyorsun

bu güvenemeyen erkek modası ne zaman bitecek çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…