- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Yani adam psikoloğa gitmek istemiyor belli ki.Bugun ağzını yokladım. Herseyi elestiriyor. Gelecek planlrını sordum. Evlenmeyecek misin dedim ? Benden pas dedi, Sevemiyorum güvenemiyorum aşık olamıyorum. Böylesi daha guzel kafamı dinlerim. Hem herkes evlenmek zorunda degil dedi . Ben su anda evlensem şiddet uygularım. Kendimden korkuyorum. Tahammülüm ve eski toleransım yok dedi .
Anlamıyorum ne yaşadı da bu hale geldi ? Psikologa gitse düzelir mi?
üzgünüm ama vazgeçmezseniz birkaç ay sonra başka bir kadınlar nişan-düğün fotoğraflarını göreceksiniz.Bugun ağzını yokladım. Herseyi elestiriyor. Gelecek planlrını sordum. Evlenmeyecek misin dedim ? Benden pas dedi, Sevemiyorum güvenemiyorum aşık olamıyorum. Böylesi daha guzel kafamı dinlerim. Hem herkes evlenmek zorunda degil dedi . Ben su anda evlensem şiddet uygularım. Kendimden korkuyorum. Tahammülüm ve eski toleransım yok dedi .
Anlamıyorum ne yaşadı da bu hale geldi ? Psikologa gitse düzelir mi?
İnsanlar problemli ilişkilere tanık olunca ya da kendisi sorunlu bir ilişkiden çıkınca ilişkilere güvenini kaybedebilir. Evlenmekten korkmaya başlayabilir. Sevgili olmaktan her türlü yakınlıktan korkabilir. Aynı şeyleri yaşamaktan korkabilir. Kendisine yanlış kişinin tekrar denk gelmesinden korkabilir. O yıkımı tekrar yaşamaktan. Bunlar olabilir. Ama dünyadaki tüm kadınlar aynı şekilde davranır düşüncesi hastalıklı bir düşüncedir.
ama “ kadınlara güvenmiyorum “ işte bu tehlikeli bir söz. Hep söyledim. Herzaman söylüyorum kötü ilişkiler yaşamak kadın düşmanlığı yapmak için bahane olamaz. Bu forumda önceden böyle bir konu vardı. Orada da söylemiştim.bu laf bana Son derece cinsiyetçi geliyor. O yüzden. Böyle konuşan insanlardan tedirgin oluyorum. Birsüre sonra zaten çıkıyor renkleri ortaya. Kadınlar konusunda saplantıları oluyor. ilişki evlilik başlasa bile bütün ilişki boyunca bunu kadına hissettiriyorlar.
Ben neler duydum gördüm. Erkeklerden ne davranışlar. Yine de asla erkeklere güvenmiyorum. Demiyorum. Çünkü yalan çünkü mantıksız. Her cinsiyetin içinde iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlarda var. Bunu bilmek için Bilge olmanıza gerek yok. Etrafı izlemek yeterli. Özellikle görmeyi istememek var. Yani günümüzde kadın düşmanlığı yapmak ( evet “kadınlara güven olmaz” sözü bariz kadın düşmanı söZdür ) Artık hoş karşılaşılmıyor. Yani uzun lafın kısası ben bu insanların sorunlarının yaşadıkları ilişkilerden kaynaklandığını düşünmüyorum. İçlerindeki kadın aşağılama iç güdüsünden kaynaklanıyor. Ben böyle düşünüyorum.
Bugün yine konuştuk . Sordum buna dedim ki ; Hayatında hiç bir kız için kavga ettin mi diye ?
Şöyle dedi ;
Kızlar için ne kavga edeceğim ? Kavga edip kendimi neden riske atayım ? Değmez bir kız için, kimse için değmez .
Kadınlara o kadar değer vermemek lazım. Biri gider biri gelir . Bana iyi vakit geçirsinler yeterli , gitmek isteyen de gitsin zaten , kurtulmus olurum ne güzel .
Aynen böyle dedi . Bu nasıl kafa ? Ben çözemiyorum bunu
[/QUOTE
Bu laflardan sonra seninki nasıl bir kafadır? Muhtemeldir ki aldatılacaksın, dayak yiyeceksin, olur olmadık aşağılanacaksın, değer görmeyeceksin, ağlayacaksın, umursanmayacaksın vs vs vs daha kötüsü tüm olanlarda kendini suçlayacaksın. Biliyorum etki etmez ama gene de söylemeden duramıyor insan KAAÇÇÇ
Bugün yine konuştuk . Sordum buna dedim ki ; Hayatında hiç bir kız için kavga ettin mi diye ?
Şöyle dedi ;
Kızlar için ne kavga edeceğim ? Kavga edip kendimi neden riske atayım ? Değmez bir kız için, kimse için değmez .
Kadınlara o kadar değer vermemek lazım. Biri gider biri gelir . Bana iyi vakit geçirsinler yeterli , gitmek isteyen de gitsin zaten , kurtulmus olurum ne güzel .
Aynen böyle dedi . Bu nasıl kafa ? Ben çözemiyorum bunu
Anlattıklarınızdan çok itici bir insan olduğunu tahmin ettim. Bence dümdüz ruh hastası. Her erkeğin kötü tecrübeleri oluyor ama hepsi böyle sapık sapık konuşmuyor. Arkadaş falan da olmayın, bence kaçarak uzaklaşın.Bugun yine konustuk, Arkadasca yaklasıyorum ürkütmemek icin .
Lisede ve üniversitede kendine bakmıyormuş, çekingenmiş, kızlar uzak duruyormus, eski fotolarını gösterdi, inanamadım o olduguna . Maddi durumu kotuymus
Bana mesajları gosterdi, kızları mesajla terk ediyor sürekli . Neden böyle yapıyorsun diyorum ? Hak ediyorlar hepsi aynı , bunların nesini seveceğim, anca kullanırım . Bunlar en temiz guzel yıllarımda yanımda yoktu, kendime bakınca biraz para kazanınca aşık olmaya basladılar . Yalancı sahtekarlar dedi .
Asla evlenmem hepsi paragöz nafaka avcısı dedi.
Bunları bana anlattıgına gore beni tamamen arkadas olarak goruyor
Ben şeyi anlamıyorum burdaki kadınlar şimdi bir erkek tarafından aldatıldığında, yalanını yakaladığında vb tüm erkekler aynı hiçbir erkeğe yüzde yüz güvenmeyin demiyor mu? Şimdi o kadınlar ne oldu da bir kadından dolayı tüm kadınlara güvenmeyen erkeği salın diyor? Adam kadınlara güvenmiyorum dedi diye gay bile oldu hahahaha. Cidden iki yüzlüsünüz :))
Ayrıca konu sahibine de lafım var. Adam basbaya şiddet göstereceğini söylemiş hala o adamda ne arıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?