Güvenmeyen erkek

Yani adam psikoloğa gitmek istemiyor belli ki.
Neden gitsin? Sizinle evlenmeye niyeti de gönlü de yok belli. Salın gitsin şu adamı, ilgi göstererek daha varsa poposunu kaldırmayın.

Trip atan erkeklere düşkün kadınlardansanız oyunu ona göre oynuyordur.
"Ben bu erkeği kurtarırım" anaçlığı ile nice kadınlarımız helak oldu
boşverin bence bu kendini bilmezi.
ay okurken bile içim sıkıldı o derece

Bir de üzmek için demiyorum ama sizi beğense, amiyane tabirle dibi düşse öyle de bir ideal koca rolüne bürünür ki aklınız şaşar belli ki sizinle öyle bir çekim hissetmiyor. Erkekler gerçekten elde etmek istedikleri bir kadına denk gelirlerse asla böyle bahanelerin ardına saklanmazlar.

üzgünüm ama vazgeçmezseniz birkaç ay sonra başka bir kadınlar nişan-düğün fotoğraflarını göreceksiniz.
sizinle evlilik istemiyor ve bunu açıkça söylemek yerine bu şekilde uzaklaştırmaya çalışıyor.

+1.
Bu adam tüm kadınları aynı kefeye koyuyor.

Ben de boşandıktan sonra güven problemi yaşıyorum ama tüm erkekleri aynı kefeye koymuyorum, ekstra dikkatli yaklaşıyorum sadece karşımdakine.

Ama yok evlensem şiddet uygularım yok şu bu bildiğin egosal kaynaklı saçma sapan bir psikoloji ürünü.

Bu adamdan bir cacık olmaz.

bunu demek istemiyorum ama gay olabilir mi diye düşündüğünüze göre , direkt söylenmeli ;

sizinle ilgilenmiyor.....

Bunun sizin ne kadar güzel , akıllı ya da ne olduğunuzla alakası yok .. siz onun için "o" kişi değilsiniz.. Bunu bana da yaptılar, bende yaptım.. sizi kırmadan belirtmeye çalışıyor

en iyisi, ileri bakmak

Bugun onun hakkında birşey daha ogrendim kick boksa gidiyormus hobi olarak. Çok öfkeliyim diyor öfkemi boşaltmam lazım bu yuzden bu sporu yapıyorum diyor .

Ya cidden ne yaşadı bu adam , neden öfkeli ? Çok merak ediyorum

Bugün yine konuştuk . Sordum buna dedim ki ; Hayatında hiç bir kız için kavga ettin mi diye ?

Şöyle dedi ;

Kızlar için ne kavga edeceğim ? Kavga edip kendimi neden riske atayım ? Değmez bir kız için, kimse için değmez .
Kadınlara o kadar değer vermemek lazım. Biri gider biri gelir . Bana iyi vakit geçirsinler yeterli , gitmek isteyen de gitsin zaten , kurtulmus olurum ne güzel .

Aynen böyle dedi . Bu nasıl kafa ? Ben çözemiyorum bunu

Sizinle neden görüşüyor o zaman yaralarına bant mı arıyor anlayamadım

Bu kafa böyle bi kafa.. Tam olarak böyle olmasa da benim duvarlarım var vs vs diyen birisini düzeltmek için neredeyse 2 sene emek verdim. Üzülen yine ben oldum. Yani kendisi istemediği sürece asla ama asla değişmiyor. Tam oldu dersin başka yerden sana bunu hissettirir. Zamanla kendine bile değer veremez hale geelirsin. Hiç yok yere yorulmamak lazım.

Ben şeyi anlamıyorum burdaki kadınlar şimdi bir erkek tarafından aldatıldığında, yalanını yakaladığında vb tüm erkekler aynı hiçbir erkeğe yüzde yüz güvenmeyin demiyor mu? Şimdi o kadınlar ne oldu da bir kadından dolayı tüm kadınlara güvenmeyen erkeği salın diyor? Adam kadınlara güvenmiyorum dedi diye gay bile oldu hahahaha. Cidden iki yüzlüsünüz :))

Ayrıca konu sahibine de lafım var. Adam basbaya şiddet göstereceğini söylemiş hala o adamda ne arıyorsun?

Bu laflardan sonra seninki nasıl bir kafadır? Aldatılacaksın, şiddet göreceksin, olur olmadık aşağılanacak küçümseneceksin, değer görmeyeceksin, ağlayacaksın, canın yanacak, uğraşacaksın emek verecek ama asla kendisi istemediği müddetçe düzelemeyecek . Ve kötüsü tüm olanlarda suçlanacaksın. Biliyorum etki etmez ama gene de söylemeden duramıyor insan KAAÇÇÇ

Soruya bak.

Bu zihniyetteki adamla ilişkin olsa ne olacak baştan kadına değer vermem diyor. Böyle adamlarla başınızı ağrımayin.Aile bağları yakışıklı vs olsa ne olacak.
Bir ilişki başta nasılsa öyle devam eder. Ben esimle görüşürken alttan alan ısrar eden daha anlayisli olan oydu. Evlendik yine bir durum olsa yapıcı yaklaşan alttan alan o olur.

Bugun yine konustuk, Arkadasca yaklasıyorum ürkütmemek icin .

Lisede ve üniversitede kendine bakmıyormuş, çekingenmiş, kızlar uzak duruyormus, eski fotolarını gösterdi, inanamadım o olduguna . Maddi durumu kotuymus

Bana mesajları gosterdi, kızları mesajla terk ediyor sürekli . Neden böyle yapıyorsun diyorum ? Hak ediyorlar hepsi aynı , bunların nesini seveceğim, anca kullanırım . Bunlar en temiz guzel yıllarımda yanımda yoktu, kendime bakınca biraz para kazanınca aşık olmaya basladılar . Yalancı sahtekarlar dedi .

Asla evlenmem hepsi paragöz nafaka avcısı dedi.

Bunları bana anlattıgına gore beni tamamen arkadas olarak goruyor

Anlattıklarınızdan çok itici bir insan olduğunu tahmin ettim. Bence dümdüz ruh hastası. Her erkeğin kötü tecrübeleri oluyor ama hepsi böyle sapık sapık konuşmuyor. Arkadaş falan da olmayın, bence kaçarak uzaklaşın.

Konuyu yeni okudum baştan sonra yorumunuzu gördüm, hem size hem konu sahibine F filkale aynı cevabı yazmak istedim, sadece fikir belirtiyorum kusura bakmayın.

İstisnalar kaideyi bozmaz ama genel olarak kadın ve erkeğin ilişkiye başlayışı biraz farklıdır. Mesela konu sahibi ilk mesajının başında bahsi geçen beyi güzelce övmüş. Beyninde düzgün birisi olarak kodlamış. Ya da durumu ters düşünelim, çok hoşlandım biliyorum benim için uygun birisi değil ama elimde değil de diyebilirdi, farketmez. Kadınlar birini görüp beğenince bu şekilde kodlar.

Erkekler ise, bir kadını beğensin, flört etmek istesin, o anda asla kurcalamaz. Huyuna, suyuna, geçmişine bakmaz. Benimki baktı ama diyorsanız o evliliği kafasına koymuştur, uygun aday arıyordur, sizi bulmuştur. Benim kast ettiğim arayışta olmayan erkeğin kadını görüp tutulması olayı. Bu bey konu sahibinden hoşlansaydı şu anda flörtleşiyor olurlardı. Erkekler elde ettikten, tatmin olduktan sonra başlarlar zırvalamaya. ‘ Ben aslında sana güvenmiyorum, eski kız arkadaşım da böyleydi, daha önce kimle oldun, boşanmanı veya yaşının büyüklüğünü ailem sorun edebilir.... ‘ Bu gibi söylemler erkek için erkek mantık çerçevesinde eş adayı aramayan, anlık duygularla hareket eden ve sonradan aşkın etkisi geçince söylenen erkek söylemleridir.

Yani bu bey daha ortada bir şey yokken konu sahibine ilgisiz davranıyor, saçma konuşuyor, demek ki duygusu yok. Uğraşmayınız diyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…