güvenmiyorum size

hep bana kaynana olmaz arkadas olur der dururum etliye sutluye karismaz erkek arkadasimla cok defa tartsmalarimiza sahit olmustur
öyle olmuyor işte maalesef.sakin yapıda olabilir ama bu yine de sözünü oğlundan skaınacağı anlamına gelmez
benim oğlum olsa yanımda sevgilisyle kavga edip dursalar ben de istemem

evine gidip ne diyeceksiniz cok merak ediyorum. ..surekli kavgali gencleri evlendirip yarin yine bir kavga oldugunda o kadin ne yapacak bu biraz sizi dusunerek soylenmis bir söz bir kadin olarak yarin birgun evlenip ayrilmanizdan endiselendigi icin belirtmiş aci ama gerçek seyler var
1.2 kisi evlenir ayrilinca adam yoluna devam eder kadinin ise siiciline islenir sanki bir suc gibi..
2.sevgililikle evlilik cok farkli sevgiliyken yuru git dersin evliyken hakliyken bile bazen sen uzulursun ve uzulen bensem hakli olmanin ne anlami var dersin...o tartışmalar buyur ayrilik gelir.
3. her sevgili evlenecek diye birsey mi var eski sevgilinizin annesi kapınıza gelsin ogluma umut verdin evlenceksiniz sandi diye mantikli mi..bir yola cikilir iyi niyet ile ama yürümüyorsa veda edilir buna hazır olmalısınız. degil mi sevgili olmanin mantigi budur yoksa ebem zamani daki gibi kimse kimseyi gormeden aldim verdim ile ayni eve al kocan al karın bu diye oturtsunlar...boylece sizin mantığınız ile kimse kimseye umut vermis olmaz.. mantikli mi?
umut vermek nedir biliyormusunuz seni seviyorum diyip nisandqn once kaçmak mesela yada evli olup bekar gibi davranması bunlar umut vermektir... bence kadina kizmak degil oturup nereye gidiyoruz diye düşünmek lazim

Bundan sonra aklında bulunsun sakın ilişkine dair ne senin nede onun ailesinin fertlerinden birine bilgi verme. onların yanında tartışma eşinle. hem kendini kötü duruma düşürürsün hemde eşini ezmiş olursun. bir gün sende anne olacaksın düşünsene yıllarca büyüttüğün çocuğunla senin yanında gelin/damadın tartışıyor ? İçin acımaz mı ?
Kadın bence doğru söylemiş zaten konuşmasında da sen dememiş çoğul kullanıp -siz demiş daha ne yapsın.

Şimdi ses çıkarsanız öyle derler, Ses etmeseniz evlenip rezil olduktan sonra da adı biliyodunuz durdurmadınız olur

3 senedir çektiklerinizin (ne çektiniz bilmiyoruz ama) ödülü mü olacaktı aynı adamla evlilik?

Bana kalirsa iki taraf da kendini kontrol etmeyi bilmeli.
Yani şunu demek istiyorum; kavga ettiyseniz kendi aranizda edin.anne babanin yaninda kavgali da olsaniz bunu belli etmeyin. Surat asmayin. Kadin daha cok yapar bunu kizginliktan surat hala herkesin yaninda bes karis. Bunu kontrol etmezseniz boyle tepkiler almaniz normal gayet.
Bazi seyler nasil ozelse kavga bile ozelimdir benim, cok sukur sevgilim de boyle dusunur. Deli divane kavga da etsek,hic etmedik ama, baskasinin yaninda o kavganin etkisiyle surat bes karis gezmenin manasi yok.

size güvenmesi hata olurdu bende size güvenmiyorum
tartışmadan sonra, ne olursa olsun barışmak önemli sanıyorsunuz ama değil.. yıpranıyorsunuz

Eski kvdeni tebrik ettim böylelerini bulmak zor Walla kadın ne güzel söylemiş güvenmiyorum size demiş sen niye üstüne alındın ki önce ilişki yürütmeyi öğrenseydiniz sevgilinizle pek parlak görmemiş ki uyarmış sizi.. Sizlemi uğraşacak kadın

senin için zor ama annesi öngörüde bulunuyor.. ileride daha kötü olur diye korkuyor anlaşılan.. sen şimdi, niye umut veriyorsunuz deyince içim bi kötü oldu.. allah hayırlısini versin. böyle ayrılıp barışma meselesi hep devam ediyorsa evlenince de boşanalim lafı sakız oluyor ağza. evlilik laçkalaşıyor..bir süre sonra bi taraf pes ediyor.erkek olan taraf huzuru dışarıda arıyor... Bunların olmaması için şimdiden karar vermen gerek. allah yardımcın olsun

Kadın haklı sana guvenmiyorum dememiş size guvenmiyorum demiş kadını arayip ne diyeceksiniz ki aramayın sakin.

evet kadın haklı.o kadar tartışmaya tabiiki güvenemez.yahu neden tartışıyosunuz ne güzel yakın mesafe belli.derdiniz nedir bu kadar?e belli ki kadın seni de sevmiş.daha ne istiyorsun? bence ikiniz de kendinize çeki düzen verin.çocuk değilsiniz ya. keşke benim kv adayım da bana onay verse de ben de hiç tartışmasam.bence bazı şeylerin kıymetini bilin.

Kaynana pamuk ipligi olup raftan dusse gelinin bssi yarilirmis sizin ki o hesap
Kaynanan icin iyi yada kotu diyemem ama kotu birsey dememiski hakkaten okurken dusundum bu durum kardeslerimin vs basina gelse boyle dusunurmuydum dusunurdum kaynana adayiniz sadece dusunmekle kalmamis düşüncesini paylasmis

Bu arada cevremizde o kadar sorunsuz problemsiz iliskilerde bile nisandan sonra ayrilmalar oluyorken kadinin sizin sallantili sorunlu iliskinize boyle bir yorum yapmasi abes degil bence

tartışmalarınızdan kadının niye haberi yoluyor..
ayrıca kadın size demiş ikinizi kasttetmiş sana dememiş.. kaldı ki kadının sana umut verecek posizyonu yok.. neyin hesabını soracaksın kendini komik duruma düşürürsün ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…