Güvensizliğim

katherina07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
173
22
33
Şüpheci bir ruh haline sahibin ya da bazı şeyler beni o hale getirdi bilmiyorum. İlk erkek arkadaşım beni aldattığı için sanıyorum çoğu durumlarda insanlara güvenemiyor ve fazla sorguluyorum. Şuanki erkek arkadaşımla çok iyiyiz. Ciddi düşünüyoruz. Annesiyle babasıyla tanıştım o da benim annemle tanıştı.Babamda biliyor bir kaç ay sonra onlarda tanışacak. Ailelerimizin onayı var. Bakıldığında bir sorunumuz yok. Ama ben çok güvensizim. Yeri geliyor ciddi anlamda çok güveniyorum ama bazı durumlarda da çok fazla şüpheci davranıyorum. Erkek arkadaşımla bu konuları hiç konuşmadım ama benim daha önce aldatılmış olduğumu biliyor. Dün yaşadığımız olayı anlatayım

Kameradan konuşuyorduk sevgilimle. Çalışıyor ve iş arkadaşıyla eve çıktı. Salonda konuşuyorduk sonra rahat edemedi odasına gitti. Kamerayı açmadı abimle konuşuyorum dedi. Açtığında Zeki Müren dinliyordu. Bütün gün çalıştığı için yorgun olduğunu söyledi. Bende uyumasını falan söyledim.Sonrada dertlendiğini söyledi. Benden neden Zeki Müren dinlediğini sordum bir şey demedi kapatalım mı ben biraz müzik dinleyip yatacağım dedi.Bende tamam diyip çıktım. Ona çok kızdım ama birşey demedim. Direk çıkınca anlayacağını düşündüm çünkü ben kamerayı direk kapatmam sevmiyorum hep ondan isterim kapat diye. Gülmeden el sallayıp çıktım. Ve bütün gece kurdum kafamda. Bu dert ne iş diye. Çünkü erkek arkadaşım genelde hep yabancı ve hareketli şarkılar dinler. Zeki Müren nerden çıktı dedim kendi kendime. Biz gayet mutluyuz nerden çıkıyor bu dert diye.

Bizi arkadaşımız tanıştırmıştı. Hatta onunla alakalı bir konuda açmıştım küstüler sevgilim hakkında çok acayip şeyler söyledi diye. Arkadaşım sevgilimle tanışmadan önce bana onun daha önce bir sevgilisi oldu o kızı ve yaşadıklarını istesede unutamaz demişti ben bunu bilerek ilişkiye başladım.
Ama sevgilimin bu tarz davranışlarında aklıma direk o kızı unutamadığı düşüncesi geliyor ve bu beni çok yaralıyor. Daha önce facesine girmiştim ve hareket dökümünden arama yaptığı kişilere bakmıştım biz tanıştığımız günden beri o kızı facede aratmış ama kız engellediği için görememiş.

Tabi bu tarz şeyleri görünce aklıma hala unutamadığı düşüncesi geliyor ama çoğu zaman bana karşı o kadar ilgili davranıyor ki beni gerçekten seviyor diyorum bazende böyle belirsiz davranınca da o kızı unutamadı diyorum. Biz sevgilimle hiç geçmişi konuşmadık konuşmaktan kaçtı çünkü belkide belirsiz olduğu için bu kadar şüpheli davranıyorum.
Ama bazen güvenemiyorum da. Bilmiyorum kafam gerçekten karışık ona o kadar bağlandım ki... Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum benimle aynı ya da benzer durumları yaşayanlar var mı ? Ben mi çok şüpheci davranıyorum bilmiyorum çevremde bu konuları konuşabileceğim kimsem yok

Bence kesinlikle bu konuyu iyice deşmelisin ki kurtulasın. Bu tavrının seni düşündürdüğünü anlat. Babanın bile haberi olan bi ilişkin varsa aklında en ufak şüphe kalmamalı bence canım. Yersiz kuruntular çıkacak olsa da bu düşüncen, yine de ufak ihtimallerle canın sıkılmasın. Şüphelerin yok olana kadar konuş yok olmuyosa böyle sancılı beraberlik mutluluk getirmez diye düşünüyorum ben. Umarım gönlünce olur herşey.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bize anlattıgın gibi onada hissetillerini anlatmadan ve net cevap almadan bu işler olmaz

Bilmiyorum son günlerde çok fazla duygusallaştım yaptığı bütün şeyleri farklı yerlere çekiyorum. Aklımda sürekli soru işaretleri :18:
Onunla da konuşmak istiyorum ama farklı şehirlerdeyiz bu yüzden yüz yüze çok sık gelemiyoruz görüştüğümüz zamanlarda da bu tarz şeylerle onun canını sıkmak istemiyorum. Onu üzmekten korkuyorum beni yanlış anlamasında da çok korkuyorum Ama bu konuları konuşmaya karar verdim yine de ne olursa olsun bilmesi gerekiyor gerçekten.

bize anlattıgın gibi onada hissetillerini anlatmadan ve net cevap almadan bu işler olmaz
Farklı şehirlerde olduğumuz için buluşmalarımız esnasında o zamanımızı berbat etmek istemediğim için konuşmaktan kaçtım birazda onu üzmek istemedim ama bilmesi gerekiyor neler hissettiğimi anlatmaya çalışacağım.

Bu zor bi konuşma hele de böyle uzaksanız ve az görüşüyosanız daha da zor haklısın ama böyle kısa süreli huzur anlarıyla geçmez hayat canım sana zor. Bencede bilmeli umarım hallolur ve rahatlarsın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunları düşünüp kendini yorma. Çabalaman da işe yaramaz. sen üzerine gittikçe uzaklaşacaktır.

Çok haklısınız.Umarım yüz yüzeyken bunları konuşma cesaretini bulabilirim. Çünkü onunla yan yanayken çok fazla konuşamıyorum tutup böyle derin bir konuda konuşmak.. Cesaretimi toplarım inşallah.

Evet ondanda korkuyorum bazı şeyleri üstelersem benden uzaklaşır soğur diye

Bazen erkekler gibi yapmak lazım .. hiç arayıp sormayacaksın telefonlarına çıkmayacaksın... o düşünecek acaba ne yaptım diye

bak sen kara kara düşünüyorsun... sen de ou aynı şeyle vur... birşey sorduğunda geçiştir... merak etsin ne yaptığını düşünsün... seni kazanmadığını düşünsün kaybetmekden korksun.. sen onu kaybetmek için çabalama...

ben başarılı değilimbu konuda söylemesi kolay ama umarım sen başarılı olabilrisin..

Zamanında çok şey yaşadık tartışmalarımızda oldu birbirimizi de üzdük tabi genelde üzülen taraf bendim ama onda şöyle bir özellik var benim ona karşı yaptığım tavırlarda mesela hani kızlar süründürmek ister biraz küs kalmaya çalışır ya işte o bu durumlarda direk ters anlıyor ondan ayrılacağım zannediyor. Bazen o noktalara geldik ki ben çok tavır yaptığım zamanlarda ayrılırım olur biter dedi mesela ama sesinde alamaklı bir ton vardı. Bilmiyorum genel olarak öyle mesela telefonlarını hemen açmamı istiyor açmama gibi bir durumda geçerli bir sebebim yoksa wc,ders gibi. çok kızıyor. Bilmiyorum ama bende sizin dediğiniz gibi biraz gizemli davranmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…