- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi katherina07
-
Bence kesinlikle bu konuyu iyice deşmelisin ki kurtulasın. Bu tavrının seni düşündürdüğünü anlat. Babanın bile haberi olan bi ilişkin varsa aklında en ufak şüphe kalmamalı bence canım. Yersiz kuruntular çıkacak olsa da bu düşüncen, yine de ufak ihtimallerle canın sıkılmasın. Şüphelerin yok olana kadar konuş yok olmuyosa böyle sancılı beraberlik mutluluk getirmez diye düşünüyorum ben. Umarım gönlünce olur herşey.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Farklı şehirlerde olduğumuz için buluşmalarımız esnasında o zamanımızı berbat etmek istemediğim için konuşmaktan kaçtım birazda onu üzmek istemedim ama bilmesi gerekiyor neler hissettiğimi anlatmaya çalışacağım.bize anlattıgın gibi onada hissetillerini anlatmadan ve net cevap almadan bu işler olmaz
Bilmiyorum son günlerde çok fazla duygusallaştım yaptığı bütün şeyleri farklı yerlere çekiyorum. Aklımda sürekli soru işaretleri :18:
Onunla da konuşmak istiyorum ama farklı şehirlerdeyiz bu yüzden yüz yüze çok sık gelemiyoruz görüştüğümüz zamanlarda da bu tarz şeylerle onun canını sıkmak istemiyorum. Onu üzmekten korkuyorum beni yanlış anlamasında da çok korkuyorumAma bu konuları konuşmaya karar verdim yine de ne olursa olsun bilmesi gerekiyor gerçekten.
Bu zor bi konuşma hele de böyle uzaksanız ve az görüşüyosanız daha da zor haklısın ama böyle kısa süreli huzur anlarıyla geçmez hayat canım sana zor. Bencede bilmeli umarım hallolur ve rahatlarsın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunları düşünüp kendini yorma. Çabalaman da işe yaramaz. sen üzerine gittikçe uzaklaşacaktır.
Evet ondanda korkuyorum bazı şeyleri üstelersem benden uzaklaşır soğur diye
Zamanında çok şey yaşadık tartışmalarımızda oldu birbirimizi de üzdük tabi genelde üzülen taraf bendim ama onda şöyle bir özellik var benim ona karşı yaptığım tavırlarda mesela hani kızlar süründürmek ister biraz küs kalmaya çalışır ya işte o bu durumlarda direk ters anlıyor ondan ayrılacağım zannediyor. Bazen o noktalara geldik ki ben çok tavır yaptığım zamanlarda ayrılırım olur biter dedi mesela ama sesinde alamaklı bir ton vardı. Bilmiyorum genel olarak öyle mesela telefonlarını hemen açmamı istiyor açmama gibi bir durumda geçerli bir sebebim yoksa wc,ders gibi. çok kızıyor. Bilmiyorum ama bende sizin dediğiniz gibi biraz gizemli davranmaya çalışacağım.Bazen erkekler gibi yapmak lazım .. hiç arayıp sormayacaksın telefonlarına çıkmayacaksın... o düşünecek acaba ne yaptım diye
bak sen kara kara düşünüyorsun... sen de ou aynı şeyle vur... birşey sorduğunda geçiştir... merak etsin ne yaptığını düşünsün... seni kazanmadığını düşünsün kaybetmekden korksun.. sen onu kaybetmek için çabalama...
ben başarılı değilimbu konuda söylemesi kolay ama umarım sen başarılı olabilrisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?