Güvensizlik nasıl aşılır?

Huzunlu80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
16
1
16
47
Merhaba sayın KK üyeleri
ben 35 yaşında evliyim 2 çocuğum var. Bir konuda sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
Eşimle 3 aydır güvensizlik problemi yaşıyorum. Her hareketimden bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bilmeden yaptığım şeylerde bile bir sadakatsizlik arıyor. Bu arada eşim çok sahiplenicidir. altıma otomatik vites araba çekti, benzini kendi doldurur yıkamaya götürür o işleri bana bırakmaz.

en son bi kaç gün önce eşimin tanıdığı bir doktora gittim. muayene bitince birden dolu fırtına yağmur başladı.
Doktor da aile dostumuz. seni bu havada bırakmam dedi bir tanıdığının arabasıyla beni eve yolladı.
Eşime durumu anlattım aşırı tepki gösterdi başkasının arabasına binemez mişim falan çıktı gitti.
baktım kızıyor sonradan eşi de yanındaydı dedim.
doktoru da arayıp eşim sorarsa eşi de yanındaydı der misin dedim.
tabi eşim inanmadı ve yalanım ortaya çıkarttı. eşimle şu an çok kötüyüz muhtemelen boşanacağız.
burada hatalı olan kim sizce?

ikinizde hatalısınız..

Hiç araya yalan sokmayacaktın .

Eşinin huyu belli ya ayrıl ya da böyle kabul et. O arabaya ben binmezdim misal. Bindiysen de yalan söyleme. Eşinin huyunu biliyorsun madem.
Boşanacak bir durum yok. Eşin çok kıskanç belli. Ama yadırgamadım. Ben de kıskancımdır. Siniri geçince konuşun karşılıklı anlatın. Böyle çekmeyi düşünüyorsanız.

Doktoru arayıp eşi de yanındaydı der misiniz? diye ben diyemezdim

Kocan ya kompkeksli ya da birseyden dolayi boyle davraniyor..aranizda guvenini sarsacak birsey mi oldu? Hep mi boyleydi? ayrica kocamin huyu boyle olsa o arabaya galiba binmezdim.

Şu kısımlar pek oturmuyor, eşinin tavrına doğru demiyorum ama ne bilim kim olsa biraz da olsa yadırgar gibi.
Birde bu güven sorununun 3 ay önce yaşanmaya başlaması, anlatmadığınız başka şeyler de olabilir diye düşündürüyor ister istemez.

Şimdi durum şöyle
3 ay öncesinden beri güvensizlik konusunda tartışmalarımız oluyor ara ara.
işte doktor beni biriyle yolladı eve
eşime önce biri bıraktı dedim
tepki gösterince eşi de yanındaydı dedim çevirdim yani
sonra doktoru arayıp eşim sorarsa bırakan kişinin eşi de yanındaydı diyin dedim
eşim olayı çözdü yalanımı ortaya çıkardı tabi
ciddi ciddi bu konudan dolayı boşanacağız

Burada Boşanma sebeb yok .
Ama davranışı abartılı bence terapiye gidebilir .

Bole sacma salak biriyle evli kalmak zaten yeterince yorucudur senin icin

Kusura bakmayın ama benim bile kafamda soru işareti olustu . Esim guvensizse ona yalan söylemem çünkü sonucunu bilirim. Kaldı ki güvensizlik bir anda oluşmaz yeni bir huy değildir bu. Eğer yeni bir huysa siz kendinizde suç arayın derim

Bu sebepten yuvasını mı yıkanı da ilk defa gördüm.Tatlım eşin normal değil bence ama sende yalan söylemişsin.Büyüklük sen de kalsın özür dile alttan al gitsin.

Mesela ilk ne oldu da güvensizlik başladı? Şu durumda ben sizi pek haklı göremedim. Yalan söylemişsiniz eşinize resmen.

Biraz da başımıza gelenlerden biz sorumluyuz ya.Karşıdakini çok sıkıp ''bana yalan söyledin'' diye ağlamak bana çok komik geliyor kusura bakmayın.Adama baksanıza,benzin bile doldurmasına izin vermiyor kadının.Ee bu kadına ne gibi bir seçenek bırakıyor eş kişisi ?

benzin olayına çok takılmayın lütfen onu sahiplenmesini belirtmek için yazdım
yoksa arada ben de alıyorum
yani zor durumda kalmamam için her türlü imkanı sunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…