Güvensizlik nasıl aşılır?

Size o eylemi yakıştıriyorsa zaten evli kalmanın alemi ne?
Bende herkesin arabasına binerim, bekar - genç kadın
Hiç de düşünmem bir artniyet. Ne var ki bunda?

Ayni benim esim. Bu erkekler nasil bu kadar kiskanc oluyor anlamiyorum. Benimki de surekli takipte. Ne yapsam altinda bir sey ariyor. Ben de 35 yasindayim. 17 yasindan beri esimle birlikteyim. Adam neredeyse 20 senedir arkamdan hafiyelik yapiyor. Isin cok zor. Cookk

Adam son 3 aydir boyle olduysa problem sizdedir. Bu kadar basit yalan soyleyip isin icine baskalarini da sokuyorsunuz. Bunun soylediginiz ilk yalan oldugunu sanmiyorum. Onceden de yalanlarinizi yakalamistir.

Öncelikle eşinin huyunu biliyorsun o arabaya binmemeliydin ben olsam kesinlikle binmezdim. Ayrıca niye yalan söylüyorsun ortada bir şey yokken niye varmış gibi üzerine gelmesine izin verip bir de üstüne yalan söyleyip suçlu duruma düşüyorsun. Eşin zaten hatalı madem bu kadar güvensiz ayrılsın her hareketinin altında bir şey aramak ne demek sen onun iki çocuğunun annesisin. Boşanacağını sanmıyorum bu yüzden ama biraz çektirir gibi geldi..

Ayrıca doktora nasıl böyle bir şey söylemesini isteyebildin ki?? Eşinizi küçük duruma düşürmüşsünüz aranızdaki mevzuya doktoru niye karıştırıyorsun. Adam kimbilir neler düşünmüştür arkanızdan bu kadın gizli işler çeviriyor demek ki bu kadar rahat demiştir. Eşim bana güvenmiyora getirmişsiniz olayı.. ben utanır arayamazdım. Düşününce Benim eşimde kafana dolu düşseydi de o arabaya binmeseydin derdi sanırım. Çünkü hiç tanımadığımız biri bir suratı değişirdi. Ben başka kadının arabasına binse böyle bir durumda ne düşünürdüm bilemedim ama önemsemezdim sanırım. Belki benimde yüz ifadem bir değişirdi ama bu yüzden ikimizde kavga etmezdik. Normalde çok kavga ederiz ama bunu ikimizde büyütmezdik..

eşinizin boyle huyu varsa keske bındıgınızı soylemeseydınız. ustelık sonra doktora da mahcup olmussunuz.

Söylememek de kandırmak sayılmaz mı
Hem doktor aile dostumuz
Eşim öğrenirdi

Söylememek de kandırmak sayılmaz mı
Hem doktor aile dostumuz
Eşim öğrenirdi
Ne kadar dürüstsünüz. Şimdi kandırmış olmadınız mı yalan söyleyerek? Yine eşiniz öğrendi.
Siz boşanmayı düşünmüyorsanız bundan sonra eşinizin kızacağı şeyi devyapmayın yalan da söylemeyin.

kocan altına otomatik araba çekti he...…..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Bana yol gösterenlere ayrıca müteşekkirim
Biraz yumuşadı ama ben de bittim desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…