Güvensizlik nasıl aşılır?

benzin olayına çok takılmayın lütfen onu sahiplenmesini belirtmek için yazdım
yoksa arada ben de alıyorum
yani zor durumda kalmamam için her türlü imkanı sunuyor

Güven sorunu var demişsiniz.
Ne yapıyor mesela,bu olay dışında ? Bir yere gitmenize falan mı karışıyor ?

benzin olayına çok takılmayın lütfen onu sahiplenmesini belirtmek için yazdım
yoksa arada ben de alıyorum
yani zor durumda kalmamam için her türlü imkanı sunuyor
Ama siz bunu imkan gibi değilde sanki kıskançlıktan yapıyor gb yazdiniz ve herkes oraya takıldı. Bişey sorucam 3 aydir güvensizlik var demişsiniz peki öncesi nasıldı ? Ve neden 3 aydir

dışarı çocuklarla çıkarsam asla karışmaz
ama yalnız çıkmama da pek izin vermez
tabi akrabalara gidersem ona da karışmaz
3 aydır olan güvensizlikse benim başkalarına baktığımı düşünüyor
ben bakmıyorum ama ona öyle geliyo
3 aylık süreç bundan başladı

“Altınıza araba çekti”yse niye arabayla dönmediniz?
Hadi yağmur yüzünden diyeceksiniz, taksiye bineydiniz. Bu kadar kısıtlayıcı bir adamla evli kalacaksanız işin içine yalan dolan karıştırmayacaksınız.
3 ay öncesi meselesine ben de takıldım.

Yalan atan insana bende guvenmezdim.
Olayi insan gibi aciklamak varken beyinsizce yuzune gozune bulandirmak neyin nesi ..
Bosuna guvenmiyor esiniz size.
Madem rahatsiz oldugu konulari biliyorsunuz niye yapiyor ustune de yalan atiyorsunuz?
Sahiplenme konusu da sacma. Benzin aliyor beni sahipleniyor felan nedir...kedi misiniz

Taksiyle dönseydiniz keşke eşinizin huyunu biliyormuşsunuz.
Doktoru arayıp yalanınıza ortak olmasını isteyebilmek ayrı bir garip.
3 aydır böyleyse demek ki 3 ay önce bir şey olmuş gibi geldi bana.

ben olsam asla doktoru arayip boyle bisey rica etmezdim.doktorun gozunde kocasinin arkasinda iş ceviren durumuna girmissiniz.kocaniz bu kadar kiskancsa o arabaya binmemeliydiniz.esinizde suclu hadi diyelim bindiniz iş bu kadar buyutulmemeliydi

Birincisi sahiplenilmekle kıskançlık hastalığını karıştırıyorsunuz...Eşiniz rahatsız yani kıskançlık hastalığı var...Otomatik araba çekmiş olsa da rahatsız yani...

Ayrıca yalancı durumuna düşmeye hiç gerek yok, 1 kere yalan söyleyene ben mesela bidaha güvenemiyorum. Doğruyu söyleyip bu durumun kıskanılacak bi tarafı olmadığını soyleyip tepki göstermelisiniz hakkınızı korumalı karsı tarafın davranısının normal olmadıgını soylemelisiniz...yalana basvurunca onu haklı gostermiş oluyorsunuz...

Ama zaten eşiniz bu sebepten bosanıyorsa bırakın gitsin saçma sapanmıl

Bu oyunlar hiç hoş değil doktor da arkanızdan yalancı diye düşünmüştür zaten. Kocasını kandırıyo şu kadın der eşinizin arkasından da gülerler. Boşansın bence haklı. Eşim bana yalanlar söylese ve başkaları bilse bende kabul edemezdim. Güvensiz bir insan gibisiniz. Kimse arayıp da doktora öyle söyleyemez. Bu ilk yalanınız değil heralde.

Beynim sulandı benzin kokusundan herhalde...neyse konuya geliyim adam altıma otomatik vites araba çeksin ben yağmur çok yağıyor diye başkasının arabasıyla geliyim (ehliyeti her hava şartlarına göre kullanmayı öğren)...bide doktoru arayıp yalanıma şahitlik isteyim...sen adama resmen davetiye çıkarmışsın boşa beni diye (bana inanmayıp bu sebepten boşuyacaksa zaten kendimi savunmam bile bırak boşasın)evlilik doktorculuk oynamak gibi birsey olmuş

Uzun suredir evli oldugunuzu dusunerekten esinizi tanidiginizi ve takintili oldugunu bildiginizi dusunuyorum ne yazikki teknoloji cagindayiz arayip yagmur yagdigini ve ne yapabileceginizi sorabilirdiniz bu kadar basit bosanacak bir durumda yok

Siz.
Yalan söylememeliydiniz.
Eşiniz size güvenmemekte haklı demekki. Daha önce de yalanınızı yakaladıysa hele..
Bir de utanmadınız mı bir başkasına eşime benim için yalan söyler misiniz? Demeye.

Eşinizin de huyu çirkin bu arada. O haklı demiyorum. Siz en haksızsınız diyorum.

Evli bir bayanın yanlız başına bir erkeğin arabasına binmesini (eşi yoksa yanında)doğru bulmuyorum,evli bir erkeğin, yanlız başına bir bayanın arabasına(eşi yoksa yanında) binmesini de..

Güvensizlik nasıl aşılır?=Herzaman dürüst olarak

Eşin kaç yaşında 40lı yaşlarda erkeklere bir şeyler oluyor da o yuzfen soruyorum. Abim de yengeme karşı kıskançlık yapmaya başlamış. Acaba hormonal bir şey mi diye düşünmedim değil. Bu arada arabasına bindiğiniz kişi tanıdığınız da olsa binmemeliydiniz(önlem amaçlı) ki zaten eşiniz de kıskançmış. Yalan da soylemeseymıssınız ıyı olurmus ama ayrılma mevzusu bıraz fazla olmus gıbı. Iyıce dusunun tasının yazık olur yuvanıza

trafik yoğun oluyor diye giderken toplu taşımayla gittim
dönüşte de ya taksi ya toplu taşıma diye düşünmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…