güvensizlik ve saygısızlık:(

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
şu an çok kötüyüm;(daha önceki krizlerimde sizlere yazdım yine kızlar hep yanımda oldunuzyine erkek arkadaşım herşeyime birşey diyor artık çıldırmak üzereyimdün ben işteyken aramış 3 kez ard arda ama 1-2 dk içinde o an açamadım duymadım yetişemedim çantamdaydı tlf dicektim 1 dk sonra fark edip aradım tabi 2 defa meşgule aldı ve ne yapıyorsan devam et dedi;(bende msjda durumu anlattım.o da inanmadgnı söyledi bana;(sonra aradım yine açmadı 2-3 saat sonra yani..bende ister inan ister inanma görmek istediğin güveni göster önce dedim.sonra 1-2 msj attı ve en son bana şöyle birşey yazdı'sen git ananı babanı salak yerine koy inanmıyorum sana bana yazma artık biterse bitsin aq' ben şok oldum tabi;(artık bu kadar olur mu?ya bunu yapan insan bana bebekler gibi bakıyor yanındayken neden benim hiçbişeyime inanmıyor her saniye tlfna bakabilr mi insan?işyerimden nefret ediyor işim gereği surekli erkeklerin içindeyim sürekli arabada ordan oraya gidiyorum erkeklerle hep aklı kalıyor biliyorum anlıyorum onu ama bu kadar terbiyesizlik olu mu ya;(ben o an başka biriyleymişim o yüzden açmamışım öyle diyor.bende msjına saygısızsın terbiyesizsin artık bi önemi yok laflarının gözümde dedim.kaç kez uyardım bozma agzını diye ama yine bozdun inanmazsan inanma merak etmem aramam yazmam dedim.biterse biter.yazdım.

bu zamana kadar ne zaman küssek yuzde 80 ben aradım ben msj attım.artık istemiyorum.içimden gelmiyor.yoruldum yıprandım tukendim artık sanki;(yanımdayken üzerime titriyor yine herşeyime karışıyor evet beni seviyor biliyorum ama sıkıldı mı diyorum?anlayamıyorum.bu kadar kıskanıyor beni bu kadar sakınıyor bu güvensizlik neden?kaybetme korkusuysa o zmn neden anlamıyor böyle yapınca asıl beni kaybedeceğini;(belkide ben anlatamadım bugüne kadar;(çok mutsuzum ben;(

nolur çok sert şeyler yazmayın şu an çok duygusalımaslında gerçekten romantk ve düşüncelidir ve komiktir bugüne kadar hep kötü taraflarından bahsettim sizebenim istediğim şey ağzını bozmaması artık ve beni bu kadar bunaltmaması ve ona hatasını göstermek sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum

selam nekadar zamandır berabersiniz ? bilemıyorum ama bir ilşkide en önemli iki unsur güven & saygı kardeş gibidirler ikiside olmazsa olmaz derim ben bence onun pisikolojik ssorunları var öle hissettim

[SIZE=2[COLOR="#0000CD"]daha önce onun güvenini kıracak birşey yaptın mı yapmadın mı bilmiyorum ama burdan bakılınca erkek arkadaşının kıskançlığı hastalık boyutuna ulaşmış,çok seviyordur o kısmına birşey diyemem ama arar sorarsan devam edersen en çok zararı gören gene sen olursun ki ben bunun ilerisini düşünmek bile istemiyorum[/COLOR]][/SIZE]

selam nekadar zamandır berabersiniz ? bilemıyorum ama bir ilşkide en önemli iki unsur güven & saygı kardeş gibidirler ikiside olmazsa olmaz derim ben bence onun pisikolojik ssorunları var öle hissettim

çok teşekkür ederim cvbın için 1 sene ayrı kaldık ama 4 senedir beraberiz toplamda.evet şu an o da çok yalnız ailesinden ve benden uzakta bi yerde eğitim görüyor ve orda çok sıkıldı artık ama ben bunları hakediyor muyumnapıcam ben bilmiyorum.inadından aramıcak onuda biliyorum

1 sene ayrı kaldığımız zmn hayatıma girmeye çalışan bir sürü kişi oldu.bende iki kişiye ilgi duydum evet görüştüm ama hiçbirni sevmedim.bu erkek arkadaşımın yeri hep ayrıydı bende ve tekrar barıştık.inanın hiçbri umrumda olmadı daha sonra benim tarzım değil karşımdakini enayi yerine koymak zaten.bir gün bana bu eski hoşlandığım çocuk beni faceden eklemişti ve erkek arkadaşımda bununla tartışmaya başladı facebooktan.nasıl eklersin falan dedi çocukta arkadaşım diye ekledim dedi.zaten aptalın tekiydi o çocuk.sevgilimde ben biliyorum nasıl arkadaşın olduğunu sakın ona yaklaşma bir daha dedi.tamam dedi o da.banada ufacık bir hareketinde bana söyliceksin söylemezsen çekinirsen çok kötü olur dedi.bu çocukla o zamanlar ben aynı sınıftaydım eskisiyle yani.erkek arkadaşımda benden epey uzak bir şehirde bu arada.kısacası işkenceydi okul günleri sonrasında ikimizede.o tartışmalarının üstüne o eski çocuk bana bir gun whats uptan slm yazdı nosunu tanıdım ve direkt engelledim.yüzüne bile bakmıyordum zaten onun.aptaldı dedim ya.tabi ben bunu korkudan erkek arkadaşıma söyleyemedim..aradan zaman geçtikten sonra erkek arkadaşım engellenen numara olarak gördü onun numarasını ve konuştun mu hani bana söylicektin ne yazdı falan bir suru olay ben ağladım falan..sonuçta bana inandı ama ne zaman whats up a girsem hesap veriyorum.bu olay oldu guvensizlik olabiliecek bgune kadar..

aramıcak biliyorumayrı şehirlerdeyizdenapmalıyım ben hem aklım kalıyor hemde ben aramadıkça o beni daha çok suçlıcakayrılmak değil istediğim seviyorum biliyorum o da beni seviyor ama nasıl düzelticem bunları nasıl anlamasını sağlıcam beni bilmiyorum

ayrılmak istemiyorum diyorsun canım ama bu huyuyla onunla nasıl devam edebileceksin?

Bizde dün gece ayrıldık.Çok kötüyüm ya 2 yıllık ilişkim bitti.Tek avuntum kötü ayrılmadık güzel güzel konuşarak bitti ama benim içim yanıyor dünden ((

ayrılmak istemiyorum diyorsun canım ama bu huyuyla onunla nasıl devam edebileceksin?

evet farkındayım çok üzüyor beni bu hareketleriyle ama bazende dünyanın en mutlu insanı yapıyor işte anlatamıyorum belki detaylı burdan..ayrılmak istemiyorum 5 senelik ilişki dile kolay ailemizi tanıştırdık ben ondan başkasını istemiyorum ama bazen diyorum ne kadar anlayışsız neden böyle huzursuz ediyor bana güvenmiyor ve en önemlisi neden saygısızlık yapıyorbunlardan vazgeçsin istiyorum çünkü gerçekten özünde iyi bir insan.hep ben aradım şimdiye kadar o hatalı olsa bile trip mesajları attım ya da sitem ettim ama hep ben yazdım.şimdi bana bu msjı yazmış dün bende cvp olarak yazmam bişey biterse bitsin tamam dedim.artık gurursuzca davranmak istemiyorumama aramayacağını düşünüyorum inat çünkümerakta ediyorumarasa özür dilerim aşkım dese ne var sanki

siz neden ayrıldınız cnm benzer sebepler mi

Bizde farklı şehirlerdeyiz.Benim arada tutan kıskançlığım ve onun ilgisizliği ve ilişkide istediği çifte standart ( onun gece çıkması ama benim hava karardıktan sonra dışarı çıkmamı istememesi gibi sanki çok çıkıyomuşum gibi ) Ufak ufak şeyler aslında bizi bu duruma getirdi hala inanamıyorum bitmiş olmasına kimseye söyleyemedim benim dilim varmıyor (

Evlilik olursa bu güvensizliği sanki şiddete kadar varır gibi hastalık derecesinde güven sorunu var.
Şahsen ben sevgilimi işyerindeyken arasam cevap vermese böyle senaryolar kurmak aklıma bile gelmez kişi kendinden bilir işi derler ya.
peki o bu 1 senelik ayrılıkta ne yapmış görüşmüş mü başkalarıyla?

aynı şeyler bizdede vartmm ben gece çıksın bişe demiyorum arada trip atıyorum ama nerde kimle olcagını bilcem diyorum geneldede biliyorum.napim izin vermesem olmazki erkek sonuçta ve bu sefer gizli yapmaya çalışır diye düşünürüm hep.ama bana gelince yasak.işten sonra eve gelcem arkadaşımla bi kahve içemem akşam çıkıptaof ya off gerçekten sabrım kalmadıki bu saçmalıklarauzağız diye mi böyle suyu çıktı herşeyin belki evli olsak bu kadar olmazdıbu guvensizliğe birde bu sinir hali eklendi argo konuşmlarıbenim gurursuzluklarım ve benim sürüklememle buralara getirdik sanki ilişkiyi.hep o rest çekiyor ben ya sitem msjı ya trip msjı atıp konuyu açarım

şimdi mesajj attttttttttttttttııııııııııııııııııııııııı az önce whats up a girip bakmıştım çevrimiçi mi diye sonra çıktım benden 10 dk önce ordaymış 22.30 da görüldü yazıyordu ona bakıp kapattım ben.şimdi msj attı bana demişki'bütün gün whats up ta msjlastığın kişiyle konuştuğun için mi aramadın?' yazmış

whats up meselesini anlatmıştım ilk sayfada kızlar.ben ne dicem şimdi buna ya da bişe desem mi.ne desem az hiç anlamıyor beni delircem

evet görüşmüş ama seviyeli bi ilişkisi olmuş benim görüştüklerim cidden aptallık etti küçük durumlara düştüm bu konuda çok haklı detaylı anlatam gerek bunları.birini anlattım diğer çocukta biz sevgiliyken bana bu çocuktan hoşlanmıyorum diye uyardığı çocuktu.sonra biz barışınca ve benim onunla görüştüğümü öğrenince çıldırdı tabiama allah yukarda onunla beraberken kimseye bakmadım bakmam ben..

Tamamen aynı şeyleri yaşamışız.

Birkaç kere gece çıkmasına bende birşey demedim gittiği yeri biliyorum kimlerin olduğunuda biliyorum ama en son istemiyorum dedim.İkimizde o kadar inatçıyız ki inada bindi ben gitme dedikce o gitcem dedi iş büyüdü bende gidersen biter dedim yapı olarakta ne diretilirse tam tersini yapan biri belki tamam git deseydim gitmicekti bunu bildiğim halde inadımdan bende vazgeçmedim olayın ardından 1 ay boynunca biz kör topal idare ettik ama dün gece patladım artık yeter ne istiyorsun diye o daha çok patladı onun içinde kalmış o gece gidersen biter demem öyle ayrıldık.Dediğin gibi saçma sapan bişey yüzünden işin suyu çıktı.

Bizim ilişkimizdede hep arayı bulan bendim.Hep adımı benden bekledi bazen oda adım attı tabi ama genelde benden bekledi benimde gururum çok zedelendi.Aynı dediğin gibi o rest çekerdi bende iki trip atar yumuşardım ama artık bende tükendim (((((((

çok üzüldüm sizesence ne yapmalıyım bu msjınanormalde asla birşey yazmazdı şimdi msj atmış ama hala aynı yerden çalıyorbana dün küfür edip yalancısın yazma bana dedi şimdi bugun inadını kırmış msj atmış ama değişen birşey yok.ben şunu anlamasını istiyorum başkaları yüzünden beni kaybetmezsin bu kendi yaptıkların yüzünden kaybedersin bu güvensizliğin suçlaman ve saygısızlıkların yüzünden.bunu görsün istiyorum.bana biterse bitsin yalancılarla ilgilenmiyorum yazıyor dün küfür ediyor msj yazma bana diyor bugün dönmüş başkasıyla konuştuğun için mi beni aramadın diyorof offf

Paranoya yapmış iyice.Neden böyle diyosun hiç mi güvenin yok de oda yadığına göre konuşmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…