selam nekadar zamandır berabersiniz ? bilemıyorum ama bir ilşkide en önemli iki unsur güven & saygı kardeş gibidirler ikiside olmazsa olmaz derim ben bence onun pisikolojik ssorunları var öle hissettim
[SIZE=2[COLOR="#0000CD"]daha önce onun güvenini kıracak birşey yaptın mı yapmadın mı bilmiyorum ama burdan bakılınca erkek arkadaşının kıskançlığı hastalık boyutuna ulaşmış,çok seviyordur o kısmına birşey diyemem ama arar sorarsan devam edersen en çok zararı gören gene sen olursun ki ben bunun ilerisini düşünmek bile istemiyorum[/COLOR]][/SIZE]
Bizde dün gece ayrıldık.Çok kötüyüm ya 2 yıllık ilişkim bitti.Tek avuntum kötü ayrılmadık güzel güzel konuşarak bitti ama benim içim yanıyor dünden((
ayrılmak istemiyorum diyorsun canım ama bu huyuyla onunla nasıl devam edebileceksin?
siz neden ayrıldınız cnm benzer sebepler mi
Bizde farklı şehirlerdeyiz.Benim arada tutan kıskançlığım ve onun ilgisizliği ve ilişkide istediği çifte standart ( onun gece çıkması ama benim hava karardıktan sonra dışarı çıkmamı istememesi gibi sanki çok çıkıyomuşum gibi ) Ufak ufak şeyler aslında bizi bu duruma getirdi hala inanamıyorum bitmiş olmasına kimseye söyleyemedim benim dilim varmıyor(
Evlilik olursa bu güvensizliği sanki şiddete kadar varır gibi hastalık derecesinde güven sorunu var.
Şahsen ben sevgilimi işyerindeyken arasam cevap vermese böyle senaryolar kurmak aklıma bile gelmez kişi kendinden bilir işi derler ya.
peki o bu 1 senelik ayrılıkta ne yapmış görüşmüş mü başkalarıyla?
aynı şeyler bizdede vartmm ben gece çıksın bişe demiyorum arada trip atıyorum ama nerde kimle olcagını bilcem diyorum geneldede biliyorum.napim izin vermesem olmazki erkek sonuçta ve bu sefer gizli yapmaya çalışır diye düşünürüm hep.ama bana gelince yasak.işten sonra eve gelcem arkadaşımla bi kahve içemem akşam çıkıpta of ya off gerçekten sabrım kalmadıki bu saçmalıklara uzağız diye mi böyle suyu çıktı herşeyin belki evli olsak bu kadar olmazdı bu guvensizliğe birde bu sinir hali eklendi argo konuşmları benim gurursuzluklarım ve benim sürüklememle buralara getirdik sanki ilişkiyi.hep o rest çekiyor ben ya sitem msjı ya trip msjı atıp konuyu açarım
Tamamen aynı şeyleri yaşamışız.
Birkaç kere gece çıkmasına bende birşey demedim gittiği yeri biliyorum kimlerin olduğunuda biliyorum ama en son istemiyorum dedim.İkimizde o kadar inatçıyız ki inada bindi ben gitme dedikce o gitcem dedi iş büyüdü bende gidersen biter dedim yapı olarakta ne diretilirse tam tersini yapan biri belki tamam git deseydim gitmicekti bunu bildiğim halde inadımdan bende vazgeçmedim olayın ardından 1 ay boynunca biz kör topal idare ettik ama dün gece patladım artık yeter ne istiyorsun diye o daha çok patladı onun içinde kalmış o gece gidersen biter demem öyle ayrıldık.Dediğin gibi saçma sapan bişey yüzünden işin suyu çıktı.
Bizim ilişkimizdede hep arayı bulan bendim.Hep adımı benden bekledi bazen oda adım attı tabi ama genelde benden bekledi benimde gururum çok zedelendi.Aynı dediğin gibi o rest çekerdi bende iki trip atar yumuşardım ama artık bende tükendim(((((((
şimdi mesajj attttttttttttttttııııııııııııııııııııııııı az önce whats up a girip bakmıştım çevrimiçi mi diye sonra çıktım benden 10 dk önce ordaymış 22.30 da görüldü yazıyordu ona bakıp kapattım ben.şimdi msj attı bana demişki'bütün gün whats up ta msjlastığın kişiyle konuştuğun için mi aramadın?' yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?