şu an çok kötüyüm;(daha önceki krizlerimde sizlere yazdım yine kızlar hep yanımda oldunuz
yine erkek arkadaşım herşeyime birşey diyor artık çıldırmak üzereyim
dün ben işteyken aramış 3 kez ard arda ama 1-2 dk içinde o an açamadım duymadım yetişemedim çantamdaydı tlf dicektim 1 dk sonra fark edip aradım tabi 2 defa meşgule aldı ve ne yapıyorsan devam et dedi;(bende msjda durumu anlattım.o da inanmadgnı söyledi bana;(sonra aradım yine açmadı 2-3 saat sonra yani..bende ister inan ister inanma görmek istediğin güveni göster önce dedim.sonra 1-2 msj attı ve en son bana şöyle birşey yazdı'sen git ananı babanı salak yerine koy inanmıyorum sana bana yazma artık biterse bitsin aq' ben şok oldum tabi;(artık bu kadar olur mu?ya bunu yapan insan bana bebekler gibi bakıyor yanındayken neden benim hiçbişeyime inanmıyor her saniye tlfna bakabilr mi insan?işyerimden nefret ediyor işim gereği surekli erkeklerin içindeyim sürekli arabada ordan oraya gidiyorum erkeklerle hep aklı kalıyor biliyorum anlıyorum onu ama bu kadar terbiyesizlik olu mu ya;(ben o an başka biriyleymişim o yüzden açmamışım öyle diyor.bende msjına saygısızsın terbiyesizsin artık bi önemi yok laflarının gözümde dedim.kaç kez uyardım bozma agzını diye ama yine bozdun inanmazsan inanma merak etmem aramam yazmam dedim.biterse biter.yazdım.
bu zamana kadar ne zaman küssek yuzde 80 ben aradım ben msj attım.artık istemiyorum.içimden gelmiyor.yoruldum yıprandım tukendim artık sanki;(yanımdayken üzerime titriyor yine herşeyime karışıyor evet beni seviyor biliyorum ama sıkıldı mı diyorum?anlayamıyorum.bu kadar kıskanıyor beni bu kadar sakınıyor bu güvensizlik neden?kaybetme korkusuysa o zmn neden anlamıyor böyle yapınca asıl beni kaybedeceğini;(belkide ben anlatamadım bugüne kadar;(çok mutsuzum ben;(
nolur çok sert şeyler yazmayın şu an çok duygusalım
aslında gerçekten romantk ve düşüncelidir ve komiktir bugüne kadar hep kötü taraflarından bahsettim size
benim istediğim şey ağzını bozmaması artık ve beni bu kadar bunaltmaması ve ona hatasını göstermek sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum

bu zamana kadar ne zaman küssek yuzde 80 ben aradım ben msj attım.artık istemiyorum.içimden gelmiyor.yoruldum yıprandım tukendim artık sanki;(yanımdayken üzerime titriyor yine herşeyime karışıyor evet beni seviyor biliyorum ama sıkıldı mı diyorum?anlayamıyorum.bu kadar kıskanıyor beni bu kadar sakınıyor bu güvensizlik neden?kaybetme korkusuysa o zmn neden anlamıyor böyle yapınca asıl beni kaybedeceğini;(belkide ben anlatamadım bugüne kadar;(çok mutsuzum ben;(
nolur çok sert şeyler yazmayın şu an çok duygusalım