bunu yapmamın sebebi msjları baştan okudum ve gerçekten önce duymadım demişim sonra yetişemedim demişim.bu çocuk beni 1 ay oldu görmedi zaten işimden huylanıyor ve beni kıskanıyor bende böyle çelişkili konuşunca sinirlenmiş.ve ben o gün çemkirerek cvp vermişim biraz sakin kafayla baştan okudum msjlarımızı ilk güvenmiyosanda ayrıl diyende benmişim ne bilim ya hatırlamıyordum.demek bende sinirlenmişim o zmn..kesinlikle çok yanlış davranışları ama bende azcık gaza getirmişim açıkcası bunu farkettim.konuşma tarzım sallamaz tavırlarım yangına körük olmuş..o facesini kapattı ben kapatmıcam fotografımızda orda kalsın..aramıcamda..persembe gunu kız kardesinin dogum gunu yurtdısında kız onun dogum gununu kutlıcam..içimden geldiği gibi davrancam ya..özledim..keşke arasa..
Ne güzel işte sen sakin kafayla düşününce kendi yanlışını görmüşsün oda görür umarım.Aynen içinden geldiği gibi davran bana kolay kolay bitirceksiniz gibi gelmedi.Tamamen bitirmek isteseydi zaten ilk o ilişki yazısını fotoları filan silerdi eli gitmemiş belli.