- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
- Konu Sahibi Ozgurlestik
Benim eşim inde herşeyi ortadadır hiç saklamaz asla, hiç güvenimide sarsmadi çok şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sizinle güzel vakit geçiriyo şüphelendircek bişi yapmıyor. Yapsa gerek duyardınızTelefon da karıştırmam, telefonumu da karıştırtmam. En nefret ettiğim şeydir. Evet telefon özel bir eşyadır, eşler arasında da özel alan olur olmalıdır bence. Telefonunu karıştıracak kadar güvenmediğim adamın hayatımda işi yok zaten.
o zaman sizinle güzel vakit geçiriyo şüphelendircek bişi yapmıyor. Yapsa gerek duyardınız
Yine benim uzun uzun yazdığım şeyi kısacık ve net açıklayabilmişsinTelefon da karıştırmam, telefonumu da karıştırtmam. En nefret ettiğim şeydir. Evet telefon özel bir eşyadır, eşler arasında da özel alan olur olmalıdır bence. Telefonunu karıştıracak kadar güvenmediğim adamın hayatımda işi yok zaten.
Ben bakmazdim ama bence bakmak gerekio kArkadaşlar sevgilinizin eşinizin telefonunu karıştırıyor musunuz. Daha önce kötü bi olay yaşadığım için buna gerek duydum yakalandım ve çok kötü tepki verdi. Haklı olmadığını düşünüyorum. Güvenmek için kontrol ediyodum. Kadınlar hisseder bişi olduğunu.
Keşke o duyguyu yaşayabilseydim 5 yıl yaşadım son iki yıl zehir olduBurada telefon karıştırılmaz insanın özeline müdahale edilemez yazınca anlamıyor çoğu kişi herhalde. Tek tek her ayrıntıyı yazmak gerekiyor galiba ki şüpheleniyorsam nasıl ispatlarım diye soruyor kadınlarımız sonra
İlişkinin başında telefonla ilişkisi nasıl diye bakacaksınız. Birden o telefon gizlenmeye, diken üstünde durulmaya başlanmışsa gerçekten açıp ne haltlar yediğini görmeye gerek var mı?
Eşinden gizli arkadaşına kredi çekmiş, eve borç gelmiş.
Boşanma sebebi.
Başka bir kızla flörtleşerek yazışmış.
Ayrılma sebebi.
Ne gerek var uzatıp kendinizi yormaya.
Güven o kadar tatmin edici bir duygu ki hepinizin yaşamasını isterim.
Telefonumu asla gizlemem sevgilimden, ama alıp karıştırsa bozulurum. Bana güvenir çünkü telefonumda bir sorunum olduğunda telefonu eline veririm diken üstünde durmadan. Bir şey karıştıran insan diken üzerinde durur, sizinle beraber ekrana bakar, sürekli bir şey sorar o an.
Geçen hafta telefonumu satması için sevgilime verdim. Hesaplarım, her şeyim açık. Zamanı geldiğinde sıfırlaması için de şifresini verdim. Yüzde yüz eminim ki açıp bir kez bile olsun bakmadı. Aynısını da bende yapardım.
Yine benim uzun uzun yazdığım şeyi kısacık ve net açıklayabilmişsin![]()
Özgüvensizlik, yalnız kalma korkusu vs.Sen daha güzel anlatmışsın ama. Benimki yine sivri
Gerçekten anlamıyorum insanlar neden güvenmedikleri insanlarla olmakta ısrar eder ve onları sürekli kontrol altında tutmaya çalışır. Çok yıpratıcı ve yorucu bir şey değil mi bu? Sürekli bir aldatılma, kandırılma endişesi içinde nasıl yaşar insan?
Ben de asla bakmam diyenlerdendim. Şu anki sevgilime kadar hayatıma giren hiçbir erkeğin telefonunu karıştırmadım.Hata etmişim. 2 senedir biriyle birlikteyim ve güven probleminin dışında gerçekten nasıl bir insan olduğunu görmek için telefonunu karıştırdım, sosyal medyada beğendiklerini inceledim. Yaptığımın hata olduğunu da düşünmüyorum. İnsanlar yazmış karıştırdım aldatıldığımı öğrendim diye.. Birini aldatmak, telefon karıştırmaktan çok daha ahlaksız bir durum.Arkadaşlar sevgilinizin eşinizin telefonunu karıştırıyor musunuz. Daha önce kötü bi olay yaşadığım için buna gerek duydum yakalandım ve çok kötü tepki verdi. Haklı olmadığını düşünüyorum. Güvenmek için kontrol ediyodum. Kadınlar hisseder bişi olduğunu.
Ben de asla bakmam diyenlerdendim. Şu anki sevgilime kadar hayatıma giren hiçbir erkeğin telefonunu karıştırmadım.Hata etmişim. 2 senedir biriyle birlikteyim ve güven probleminin dışında gerçekten nasıl bir insan olduğunu görmek için telefonunu karıştırdım, sosyal medyada beğendiklerini inceledim. Yaptığımın hata olduğunu da düşünmüyorum. İnsanlar yazmış karıştırdım aldatıldığımı öğrendim diye.. Birini aldatmak, telefon karıştırmaktan çok daha ahlaksız bir durum.
Karşınızdaki kişiye güvenmiyor olmanız çok normal. İnsanların başına neler neler geliyor, aynı şey benim de başıma gelir mi diye tedirgin hissediyorsun. Ben bu durumu şuna benzetiyorum. Nasıl akşam dışarı çıktığımızda duyduğumuz tecavüz, kadın cinayetleri haberlerinden dolayı sokakta yürürken tedirgin oluyorsak, yanımızda biber gazı taşıyorsak aynı durum ilişkilerde karşı tarafa karşı diken üstünde olmakla da eş değer. Kimseye %100 güvenemezsin. Gveniyorsan hata yapıyorsundur... Güvenmediğinle neden birlikte oluyorsun muhabbetini saçma buluyorum. Güven problemi çoğu zaman karşınızdaki kişi potansiyel aldatan erkek profilinin dışında sizin karakteriniz ile de ilgili bir durum olabilir. O zaman hayatınıza giren hiç kimseye güvenemezsinz ve bu durumda sonsuza kadar yalnız mı kalcaksınız?
Karakter olarak rahat bir insan değilim.Sevgilinize, eşinize nasıl güveniyorsunuz? Karşınızdaki size sevgi gösterileri sergilediğinde mi? Çok eğitimli aklı başında biri olduğunda mı? Aile yapısı mükemmel olduğu için mi? Çok mu iyi anlaşıyorsunuz ondan mı? Sizle yanyanayken hiç bir kadına dönüp bakmadığı için mi? Yapmayın Allah aşkına... Bunların hepsine sahip olup yine aldatan bir sürü erkek var. Sizin güven duygunuz karşınızdaki kişi mükemmel olduğundan değil, karakter olarak rahat bir insan olmanızla alakalı.
Benim gibi düsünen birileri oldugu icin sevindim su an. Ben de güvenmiyorsan ayril sözünü dogru bulmuyorum. Cünkü güvensizlik bazen karsi taraftan degil insanin yaasadigi tecrübelerden ya da duyduklarindan kaynaklanabiliyor, kisi bir süre sonra kimseye güvenmemeye basliyor, zaten yüzde yüz güven diye bir sey olamaz. Hepimiz insaniz, karsilikli hatalar yapbilirizBen de asla bakmam diyenlerdendim. Şu anki sevgilime kadar hayatıma giren hiçbir erkeğin telefonunu karıştırmadım.Hata etmişim. 2 senedir biriyle birlikteyim ve güven probleminin dışında gerçekten nasıl bir insan olduğunu görmek için telefonunu karıştırdım, sosyal medyada beğendiklerini inceledim. Yaptığımın hata olduğunu da düşünmüyorum. İnsanlar yazmış karıştırdım aldatıldığımı öğrendim diye.. Birini aldatmak, telefon karıştırmaktan çok daha ahlaksız bir durum.
Karşınızdaki kişiye güvenmiyor olmanız çok normal. İnsanların başına neler neler geliyor, aynı şey benim de başıma gelir mi diye tedirgin hissediyorsun. Ben bu durumu şuna benzetiyorum. Nasıl akşam dışarı çıktığımızda duyduğumuz tecavüz, kadın cinayetleri haberlerinden dolayı sokakta yürürken tedirgin oluyorsak, yanımızda biber gazı taşıyorsak aynı durum ilişkilerde karşı tarafa karşı diken üstünde olmakla da eş değer. Kimseye %100 güvenemezsin. Gveniyorsan hata yapıyorsundur... Güvenmediğinle neden birlikte oluyorsun muhabbetini saçma buluyorum. Güven problemi çoğu zaman karşınızdaki kişi potansiyel aldatan erkek profilinin dışında sizin karakteriniz ile de ilgili bir durum olabilir. O zaman hayatınıza giren hiç kimseye güvenemezsinz ve bu durumda sonsuza kadar yalnız mı kalcaksınız?
Çook güvendiğin biri bile güvenini kırdığında istesen de tekrardan güven duygusu oluşmuyor. Benden size tavsiye bu kadar karşınızdaki kişiden emin olmayınKarakter olarak rahat bir insan değilim.
Kendi kendime çok fazla şey kurup strese sokarım. Ama ilişkimde olmuyor böyle. Erkek arkadaşım da mükemmel değil ama saat 21 da yazışmamız kesilse bir haltlar yediğini düşünmek yerine uyuduğunu biliyorum. Çünkü o güveni bana o verdi. Pat diye ilk günden içimde oluşmadı. Ama yine de telefon karışma gereği duymadım.
Güvenmiyorsan ayrıl diyenlere cevabım; telefonunu karıştırdığım erkek işine gelmiyorsa benden ayrılabilirBenim gibi düsünen birileri oldugu icin sevindim su an. Ben de güvenmiyorsan ayril sözünü dogru bulmuyorum. Cünkü güvensizlik bazen karsi taraftan degil insanin yaasadigi tecrübelerden ya da duyduklarindan kaynaklanabiliyor, kisi bir süre sonra kimseye güvenmemeye basliyor, zaten yüzde yüz güven diye bir sey olamaz. Hepimiz insaniz, karsilikli hatalar yapbiliriz
Güven duymadığım biriyle yaşamam merak etmeyin. Şüphe duyduğumda biter benim için. İyi günde kötü günde diyeceğim birine de güvenmemezlik çok saçmaÇook güvendiğin biri bile güvenini kırdığında istesen de tekrardan güven duygusu oluşmuyor. Benden size tavsiye bu kadar karşınızdaki kişiden emin olmayın