Güvensizlik

Güven duymadığım biriyle yaşamam merak etmeyin. Şüphe duyduğumda biter benim için. İyi günde kötü günde diyeceğim birine de güvenmemezlik çok saçma
Şüphe duyduğumda biter cümlesi çok iddialı olmuş. Şüphe duymak çok soyut bir kavram. Çoğu zaman gereksiz yere de şüphe duyabiliyoruz :) ama ne diyim şanslınız ki sizi bu kadar güvende hissettiren biri ile birliktesiniz. :halay: Bir keresinde çok güvenebileciğim biri çıkmıştı karşıma ama çocuk da acayip saftı. Konuşmaya başladığımızn ikinci haftası ailesiyle tanıştırma planları yapıyordu. Çok saçma ve mantıksız geldiği için görüşmeyi bırakmıştım.25 yaşındayım full paket bir erkeğe denk gelemedim henüz :KK48:

Şüphe duyduğumda biter cümlesi çok iddialı olmuş. Şüphe duymak çok soyut bir kavram. Çoğu zaman gereksiz yere de şüphe duyabiliyoruz :) ama ne diyim şanslınız ki sizi bu kadar güvende hissettiren biri ile birliktesiniz. :halay: Bir keresinde çok güvenebileciğim biri çıkmıştı karşıma ama çocuk da acayip saftı. Konuşmaya başladığımızn ikinci haftası ailesiyle tanıştırma planları yapıyordu. Çok saçma ve mantıksız geldiği için görüşmeyi bırakmıştım.25 yaşındayım full paket bir erkeğe denk gelemedim henüz :KK48:
Full paket bence yok. İnsanız hepimizin kusurları var. Önemli olan özellikleri olsun, kalbinizi attırsın yeterli bence

Babamın telefonunu annem kurcalardı, hiiiiiç de bir şey bulamazdı. Kötü bir şey asla yoktu. Meğerse iş yerinde başka ayrı bir hat ve telefon kullanıyormuş. :KK51: Bazıları bu konuda prof. 🙉 Şahsen ben karıştırmıyorum, karıştırmam da. Elbette Allah çıkarıyor zaten bir şekilde, gizli kalmıyor. Elbet bir gün anlaşılıyor.

Üff bende kurcalamak isterim ama bi yandan korkarım da ya birsey görürsem diye??
Yani gördükten sonra iliskiyi bitirmeyip devam ettirmek gibi düsünceniz varsa hic karistirmayin derim ben kendinizi yer durursunuz ama yok ben ayrılırım derseniz rahatlıkla kurcalayın..

Hayır çünkü özelidir.Güvenmediğim yerde bitiririm ilişkimi.

Arkadaşlar sevgilinizin eşinizin telefonunu karıştırıyor musunuz. Daha önce kötü bi olay yaşadığım için buna gerek duydum yakalandım ve çok kötü tepki verdi. Haklı olmadığını düşünüyorum. Güvenmek için kontrol ediyodum. Kadınlar hisseder bişi olduğunu.
Telofon kişiye özeldir karistirilmamasi lazim ama karistirmissin ve kotu tepki vermis olmasida senin hakli oldugunu gosteriyor

Back
X