- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
Bozma sakın kuzum yuva bozanın yuvası olmaz der annanem hepEki Görüntüle 1136271 Eki Görüntüle 1136274 FIG]1136269[/ATTACH]Eki Görüntüle 1136270 Eki Görüntüle 1136271 [/ATTACH]
Kizlar bugun guvercin nohut ekmistim onun icine yumurtlamis yazik ve balkonumuda pisletmisler baya.coplek getirmisler.ben napicam yumurtasina kiyamam bende cocuk istiyorum icim bozmaya el vermiyo ama cok pisletiyolar napicam ben:-(
Yapacak bişey yok, yumurtadan çıkıp uçana kadar çekeceksiniz. Sizin yine iyi güvercin gelmiş, bize geçen yıl atmaca yuva yapmıştı. Balkona burnumuzu uzatamadık 2 ay.
Tamam kizlar ben bozmak istemiyorum ne guzel yumurtasi var.kaka yapmasalar daha guzel olacak ama napalim.cicekleri salona tasiycam o saksi kalsin tek. yapraklarini yiyolar.baligim var bide kusum oldu
bizim de her yıl yuva yapıyor bir balkona,pisletiyor ama yapacak bir şey yok,yavruları uçurunca gidiyor ta ki bir sonraki seneye kadar
Yumurtadan çıkmasini bekleyin. Anne arada uğruyordur arada bulgur taneleri atarsanız annenin de karnı doymuş olur. Ne güzel olur :)
yuvayı bozmayın batıl inanç diyecekler ama ben buna çok inanırım
biraz sabredeceksiniz artık
Bu yavayı bozma ama yavru büyüyünce kesinlikle tedbir al yoksa yine yumurtlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annemin de yatak odası balkonuna kumru yuva yaptı
sabah onların sesiyle uyanıyorlarmış :))
onlar bekliyorlar artık yapcak bişi yok :)
Böyle derde can kurbanmaşallah ya sabrediverin biraz bizim balkona da yuvalamıştı bi mucizeye şahit olcaksınız hatta uçtuklarında üzülceksiniz bile diyebilirim
Ay ne kadar güzel :). Onun pisliğinden nolucak ömürlük değil ya sonuçta. Allah onun rızkını da sizin kapınızdan nasip etmiş. Biraz bulgur koyarsan arkadaşın dediği gibi büyük sevaba girersin. Ne şanslısın :)
Sanirim onbes yirmi gün süresi var yavrularin çıkması icin. Sabredebilirsiniz bence. Sonra temizlersiniz.
yakında çıkar yumurtadan uçar giderler, ellemeyin yuvasını o da anne adayı siz de empati kurun.
Aynen canim bozma kesinlikle, gecenlerde beyaz showda vardi adamin kamyonuna yunurtlamis guvercin ve amca bozmamak icin isini yapmamis yola cikmamis, yavrular ucup gidince isine devam etmis. Bozmayin kesinlikle bence
Ay ne guzel ya :) keske benim balkonada gelseler
Ne güzel işte güzelce besleyin karınlarını doyurun.Mutlu olsunlar..Büyük bir sevap ayağınaza kadar gelmiş
Senin yine balkona yapmış ,benim yatak odası camıma kumru yuva yapmış 2 de yumurtamız var ,anne oturuyor bütün gün üstünde ,korkutmamak için bu sıcaklarda cam açmıyorum düşün ,zaten 1 haftadır orda 15 gün daha dursun yavruları merakla bekliyorum ,hiç kuş yavrusu görmedim canlı canlı ,bakalım neye benziycekler ,heyecanlıyım ben ,sende sakın bozma ,yuva bozanın yuvası olmaz der büyükler inanırım ,hem batıl bile olsa merhametimiz var yani kıyamayız ki biz kadınlar hassas varlıklarız ,hatta şimdi şiddetli rüzgar çıktı kumrumu düşünüyorum acaba bişey olurmu diye ,sizde az sabredin ,benim camın önü piilikten geçilmiyor ama canı sağolsun napalım.
bozmadım canım temziledim balkonu napalım bizden yiyecegi varmıs:) pisletmese iyi olacak ama beklicezeyvah eyvah durumunuz zor ya. bilen biri varsa iyi olur sizin için. bozmayın sakın ama bu seferde balkon kirleniyor baya
Yapacak bişey yok, yumurtadan çıkıp uçana kadar çekeceksiniz. Sizin yine iyi güvercin gelmiş, bize geçen yıl atmaca yuva yapmıştı. Balkona burnumuzu uzatamadık 2 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?