Güvercin balkonuma yumurtladi napicammm

Ayy ben çok seviyorum kumrulari camimin önüne kaseyle su koyuyorum serceler bile gelip su iciyor evet pisletiyorlar temizliyorum arada bulgur koyuyorum keske benim camimada yuva yapsa ama dikkat et kargalar yumurtalarini yemesinler
gelmediler yazmışsın buyuk bir ihtimal kustuler

kustuler mi dersin canım temizledim azcık cok pisti gelirlermiki.insallah gelirler ya.simdi gelsinler istiyorum.karga yemez insallahkarsıdaki komsunun balkonunda duruyolar sanırım uyumuslar

Son düzenleme:
Bizim de balkonda eski bir kilim vardı yere düşmüş bir gün onun arasına yuva yapmış kuşlar yumurtaları da vardı dokunmadık tabi hatta alışmıştık bile sonra benim gerizekalı bir kuzenim sigara içerken kilim diye üzerine oturmuş yumurtaların tabi bilerek yapmadı ama ne kadar üzülmüştük anlatamam . Yani sakın dokunmayın bir kaç güne alışmış olduğunuzu fark edeceksiniz zaten .

Yazik olmus ya....
Alistim bile.

Son düzenleme:
Siz o yavruya yuva verdiniz ne mutlu, Rabbım sizinde yuvanızı şenlendirsin inşallah.

benim balkonumdada vaar. ilk yumurtladı onlar büyüdü. bida yumurtladı sanırım oturuyor aynı yerde. balkona çıkmıyorum. temizlemiyorumda.. kalsın pis pis. gittikleri zaman temizlenir. napiim onların oldu balkon... bu arada saksıya su dökme. soğur üşürler yumurtalar felan. boşver çıkmayıversin nohutların...

gözün aydın...yırtıcı kuşlara karşı dikkatli olmanda da fayda var,yavru yumurtadan çıkınca parçalamak için geliyorlar.

ay Allah korusun yazık ya cook üzülürüm.insallah karga gelmez...

canım ciceklerim var balkonda koyacak baska yerde yok.mecbur balkona cıkıyorum tek balkonum var.tamam canım su dökmiyim cöplek felan getirmiş bide yumurtanın yerini degişmiş.sizinkilerede masallah canım büyümüş bidahayavrulamıslar oy oy

Tamam kizlar ben bozmak istemiyorum ne guzel yumurtasi var.kaka yapmasalar daha guzel olacak ama napalim.cicekleri salona tasiycam o saksi kalsin tek. yapraklarini yiyolar.baligim var bide kusum oldu

Bozmamaya karar vermişsiniz ama yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım tüm yorumları yumurtasına kesinlikle dokunmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…