Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Allah sifa versin umarim kolay cozulur cok yipranmadan

canım ya bizimkide hasta gibi uyumadık diyebilirim ...Ben de sanki biraz motivasyon eksikliği var ama en azından her güne bugün dengeliycem diyorum çünkü ipin ucunu bırakmak istemiyorum...bırakmıycam da!! hergünümüz bir değil ne de olsa allah yine de can sağlığı versin ama toparlanmaya çalış olur mu canım benim? sonuçta kolay değil uykusuzluk ,insan uykusuz olunca hiçbirşeyde gözü olmuyo en azından benm öyle herşeyden vazgeçer gibi oluyosun ama inşallah düzeni tutturursunda motivasyonunu tekrar kazanırsın inşallah...

diyetisyenler kabızlık için akşamdan bir bardak suyun içine 2-3 adet kayısı atmayı ve sabahlein kalkar kalkmaz bu suyu içmeyi kayısıyı da yemeyi öneriyor bir dene istersen ...bir de duppalac die şurup gibi bir bağırsak düzenleyicisi var eczaneye bir sor işe yarıyor gerçekten ...

canım ya napıcaksın peki nereye gidiceksin ? anladım şimdi neden birinci olamam dediğini? inşallah bir an önce hallolur tiroit çok önemli..

Arkadaslar çok güzel tavsiyeler vermiş, ben kendi tecrübe ettiğim bir şeyi eklemek istedim, Bebeğiniz ne kadarlik bilmiyorum ama hala emziriyorsaniz bazen form caylar yada kabızlıga bulmak istediğimiz çözümler karın ağrısı yapabiliyor bebeklerde. Ben sütünden geçer muhabbetini çok ciddiye almamistim ama varmış öyle bir şey. Ne zaman form çay icsem bizimkisi de kivraniyor kuru kayısı da problem yasamadim, onunla idare etmeye çalışıyorum :)

Bende benzer bir gece geçirdim, geçen hafta kulak iltihabı vardı, hiç uyumuyordu, kontrolde doktor iyileşmiş dedi ama şimdiki problem ne bende anlamadım

Canım kabızlık için sabah aç karna yeşil çay iyi geliyor ama emzirenler içemiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum bide bol yeşşillik ye o çok iyi gelecektir
canım ya napıcaksın peki nereye gidiceksin ? anladım şimdi neden birinci olamam dediğini? inşallah bir an önce hallolur tiroit çok önemli..
Bilmiyorum canım hastaneden dosyamı açtırdım tekrar ama 15 gun dolu artık eşim gece deneyecek randevu almayı, dun kötu olmuştum ama şimdi moralim iyi bırakmayacağım hiç bir şekilde bırakınca tekrar 80 90 ları gorurum en azından vermesrmde almam
Canım çok geçmiş olsun Rabbim biran önce şifasını versin ateş zaten gece oluyor gunduz olmasada sen bir götur bol bol da burnundan serum yani deniz suyu ver Dr bunu çok tavsiye ediyor

Kaptanım amann ipin ucunu bırakma bu hafta olmadıysa birdahaki hafta olacak mutlaka ben sizin sayenizde motive oldum zorlana zorlana biliyosun

Kaptanım amann ipin ucunu bırakma bu hafta olmadıysa birdahaki hafta olacak mutlaka ben sizin sayenizde motive oldum zorlana zorlana biliyosun
biliyorum biliyorum bırakmıycam bırakırsam bi daha bu motiveyi bulamam hani bazen olurya kendinizi iyi hissetmezsiniz öyle bir hal içindeyim belki havalardan ama devam bırakmak yok merak etme

arkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor hayat ?

Ayy ciddenmi yaa hadi bakalim. Yalniz onu yari yariya hazirlayip tek seferde icmek daha dogru olur sanki demlendikten sonra cok beklememesi lazimmis nedenini hatirlayamadim ama maranki' den duydum
Zaten böyle olunca da 2 bardak oluyor insallah dedikleri gibi olur 15 günde 5 kilo vermesemde 3 kilo versem oynarim

bunu netten mi buldun canım? bi dene bakalım bi hafta sonra bilgi ver olur mu ? bizde deneyelim
Bunu bana zayiflamam konusunda enn büyük desteği veren bi diyet arkadasim varo yolladi hem rakibiz hem yoldaşız kimdaha cok kilo verecek diye yarış yapıyoruz

Bunu bana zayiflamam konusunda enn büyük desteği veren bi diyet arkadasim varo yolladi hem rakibiz hem yoldaşız kimdaha cok kilo verecek diye yarış yapıyoruz
ne güzel yarış içinde olmak daha azimli yapıyo insanı dimi bizde oyle yapıyoruz aslında burda

ne güzel yarış içinde olmak daha azimli yapıyo insanı dimi bizde oyle yapıyoruz aslında burda
Bu insanla biz normal de saka yollu da olsa didisir dururuz o bana şisko der ben ona patates misali bu yola nasil beraber girdik bende anlamadi:)

Kaptanım benim dışarı çıkamadım ama bugun çok bereketli benim için yemek yaptım ders çalıştım hatta 3mil leslie yaptım akşamda hafif bişeyler yersem mukemmel olacak
ooo çok güzel maşallah ya benm canm tatlı türü istiyo beni azarlayın bişeyler yapın bana buarada kızlar bana kaptan demeyin ya çok riskli bir isim bence mislisse deyin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…