ne güzel bence tatlı bir rekabet içinde olmanız inşallah hep birlikte veririz...Bu insanla biz normal de saka yollu da olsa didisir dururuz o bana şisko der ben ona patates misali bu yola nasil beraber girdik bende anlamadi:)
Olmak istediğin Mislisse i düşünbeni motive edin lütfen kendimi kötü hissediyorum
Canım sakın yeme eğer yersen yaptığın herşey boşa gidecek ve sil baştan daha zor olacak bizler şimdiye kadar yedikte ne oldu, istediğimiz hiçbirşeyin içine sığamadık sadece herşey kötü durdu üstümüzde, herşeyden önce kızın guzel ve zayıf bir anne isteyecek buyuduğunde ve hızla buyuyor unutma sakınbeni motive edin lütfen kendimi kötü hissediyorum
Bende öyle Şubat ı bekliyorum bişeyler almak için ama işede başlayacağım şubatta en azından zayıf dönmek istiyorum, çabucak gitse şu kilolarSanırım en çok alışverişe çıkmak motive ediyor beni, hiç bir şey almadan geri dönüyorum ama zayıflarsam alacaklarimin upuzun bir listesi oldu
Canım ben kayısıyı denedim ama vücudum alışıyor hemen yemediğim zaman daha kötü oluyorum.duphalac demişsin şuan mecburen onu kullanıyorum işe yarıyor ama bırakınca yine aynıdiyetisyenler kabızlık için akşamdan bir bardak suyun içine 2-3 adet kayısı atmayı ve sabahlein kalkar kalkmaz bu suyu içmeyi kayısıyı da yemeyi öneriyor bir dene istersen ...bir de duppalac die şurup gibi bir bağırsak düzenleyicisi var eczaneye bir sor işe yarıyor gerçekten ...
biliyomuydun dupalacı daha öncemi başladın kullanmaya ?Canım ben kayısıyı denedim ama vücudum alışıyor hemen yemediğim zaman daha kötü oluyorum.duphalac demişsin şuan mecburen onu kullanıyorum işe yarıyor ama bırakınca yine aynı
benim de almam lazım bişeyler eşim alalım diyo o montu falan ama ben zayıflamayı bekliyorum ,,ama neden böyle bi hal içindeyim kızlar ya bu ayın sonuna kadar 80 olmam lazım hedefim öyle çünkü ...Bende öyle Şubat ı bekliyorum bişeyler almak için ama işede başlayacağım şubatta en azından zayıf dönmek istiyorum, çabucak gitse şu kilolar
evet biliyorum zaten hep bu pis boğazın yönetiminde değilmiydi bedenimiz du biaz ben zayıflama hikayeleri okuyayım biraz da sağolun desteğiniz için ama yine de pof poflayın beniCanım sakın yeme eğer yersen yaptığın herşey boşa gidecek ve sil baştan daha zor olacak bizler şimdiye kadar yedikte ne oldu, istediğimiz hiçbirşeyin içine sığamadık sadece herşey kötü durdu üstümüzde, herşeyden önce kızın guzel ve zayıf bir anne isteyecek buyuduğunde ve hızla buyuyor unutma sakın
benim de en başta şoyle güzel yakalı gömlekler ,pantolonlar,etekler off off ...Sanırım en çok alışverişe çıkmak motive ediyor beni, hiç bir şey almadan geri dönüyorum ama zayıflarsam alacaklarimin upuzun bir listesi oldu
Canım pazara az kaldı yarım kilo bile gitse tekrar motive olacaksın eminim bırakma kendinibeni motive edin lütfen kendimi kötü hissediyorum
Evet Dr vermişti zorlanırlar kullanıyorum.biliyomuydun dupalacı daha öncemi başladın kullanmaya ?
bana da bazen öyle geliyo yalnız değilsin merak etme...Kızlar bugün böyle hantal hantal geçti ancak yemek koydm ocağa birde balkon yıkadım okadarayağnn altnda ufaklık olunca hiç bir şey yapılmıyor bebekken doyurp yatırıyordm dünysnn işini yapıyordm .şimdi arkamı dönsem eli heryerde.sizde benim gibi misinz çok titiz değilim ama içimde rahatda değil bütün ev pis gibi geliyor
evet toplıycam kendimi akadaşlar toplamak zorundayım çünkü yoksaCanım pazara az kaldı yarım kilo bile gitse tekrar motive olacaksın eminim bırakma kendiniben eşimi düşünüyorum dahada hırslanıyorum gözü hep zayıf fıstık gibi kadınlarda
arkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor hayat ?[/QUOT
benim hayatim cok net 2 cocuk, ev isi, yemek ,arada oturma bende spor yuruyus falan yok zamanda yok, cocuklari emanet edecek kimsede :) sizin hareketli yasaminizla gaza geliyorum mislissecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?