Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kız ne yaptın sen şok diet falan mı ?tebrik ederim
Ya emziriyorum ben. Bi de bi sebze yemeği yaptım üç gün yedim onu.Eşim yemez sebze, bana kaldı hepsi. Lahana,patlıcan kabak,bol soğan var içinde.susuz yedim.Bi sonraki gün de karnıbahar yedim.Bi de verdiğim diyet listesine uydum.Bilmiyorum bana da normal gelmedi bu.Belki şişlik gitmiştim vücuttaki. İlk defa 75 i gördüm doğumdan Sonra.

Geçen hafta 76,600
Bu hafta 75,100
Fark 1,500
zeynepcim masallah masallah allah nazarlardan saklasin bi de veremiyom diyodun bu haftada birinci sensin gibi bakalim ben kac olucam suan baska bi yere geciyoruz da firsatini bulup balim dedim merak ettim kim ne kadsr verdi diye :) sen tiroltle ilgili ilac kullaniyo musun onun faydasi var mi yani ?

Yine hayal kırıklığı
Gecen hafta 88.1
Şimdi 87.8
Fark sadece ve sadece -300 ben oynamıyorum artik kizlar cok morelim bozuldu
Eki Görüntüle 1772927
tubicim nie moealini boziyosun en azindan arti degilsin -300 kotumu ? herhafta ayni olacak die birsey yok ve her metabolizma farkli unutma bunu yetrrki devam et birakma tamm mi ??

Kızlar herkes vermiş tebrik ederim valla çok sevindim giremediğim pantolon vardı zorda olsa çektim fermuarını. Kızlar harikayız. Tubi moral bozmak yok haftaya daha fazla vereceksin devam et yeter ki canım insan vermeyince bile inceliyor yeter ki spor yap canım

Canım kullandım 5 gün carpıntı yaptı nedense bıraktım. Şunu anladım ben diyete başkadığımdan beri ekmek yemiyordum ve o yüzden hiç doymuyordum şimdi akşam domatesli ve peynirli tost yiyorum ve doyduğumu hissediyorum yanlışımı şimdi farkettim ekmek yemiyorum diye meğersem daha fazla yiyormuşum. Bide nesfimi koretsem tok oldugum halde yiyorum. Bide iki haftadır ben her akşam uzum fındık leblebi ceviz ve fıstık yedim onunda faydası oldu galiba

masallah karemellim sen baslangic kilonu dogru yazdiysan gercektir tabiki bu bak bizim grup adama boyle kilo verdirir iste :) neler yaptin peki ?
Başlangıç kilomu eksik bile yazdım.Yani 79 lardaydım hep. Ama bu diyet programına harfi harfine saati saatine uydum.3 litre su içiyorum zaten.sadece dün akşam misafirlikte biraz kaçamak yaptım ama tadında bıraktım.
Emziriyorum zaten ama bence detox gibi oldu hep sebze yemeği yedim çünkü. Göbeğim indi resmen. Bu hafta spor da yapcam. Bakalım haftaya ne kadar vermiş olcam.Ben Emziriyorum diye sürekli bi şeyler yiyiyordum ama bu listeyle hem saatine uydum hem miktarına.Bi hafta daha bu programa devam etcem.Bakalım ne olacak. Ek de veriyorum tekrar listeyi

Eklentiler

• DSC_0211.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 37
Yine hayal kırıklığı
Gecen hafta 88.1
Şimdi 87.8
Fark sadece ve sadece -300 ben oynamıyorum artik kizlar cok morelim bozuldu
Eki Görüntüle 1772927
Canım Moral bozmak yok. Bu hafta sıkı diyet ve sporla Son hız devam et haftaya çok mutlu olacağın kilolar vermiş olacaksın.

Ayy kızlar geçmişi okuyasim yok hiç. Ev sahibi evi sattı bense bir telaş ama boş telaş regl oldum. Sınır stresten olcem. Ev bulduk eşyaları hazır havalar 20 derecenin üstüne çıkacak herseyi yıkayıp paklamali ama kolum kalmıyor resmen. Buraları da bosladim ama ne olur bir iki hafta idare edin beni

Canim yaa allah kolaylik versin cok zor ama, bi besmele cek basla gozunde buyumesin isin kolayca yurur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…