- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Ya emziriyorum ben. Bi de bi sebze yemeği yaptım üç gün yedim onu.Eşim yemez sebze, bana kaldı hepsi. Lahana,patlıcan kabak,bol soğan var içinde.susuz yedim.Bi sonraki gün de karnıbahar yedim.Bi de verdiğim diyet listesine uydum.Bilmiyorum bana da normal gelmedi bu.Belki şişlik gitmiştim vücuttaki. İlk defa 75 i gördüm doğumdan Sonra.Kız ne yaptın sen şok diet falan mı ?tebrik ederim
zeynepcim masallah masallah allah nazarlardan saklasin bi de veremiyom diyodun bu haftada birinci sensin gibi bakalim ben kac olucam suan baska bi yere geciyoruz da firsatini bulup balim dedim merak ettim kim ne kadsr verdi diye :) sen tiroltle ilgili ilac kullaniyo musun onun faydasi var mi yani ?Geçen hafta 76,600
Bu hafta 75,100
Fark 1,500
Ne güzel görünüyor tartı resmin. Tebrikler.Benim hedefim senin kilon:)
tubicim nie moealini boziyosun en azindan arti degilsin -300 kotumu ? herhafta ayni olacak die birsey yok ve her metabolizma farkli unutma bunu yetrrki devam et birakma tamm mi ??Yine hayal kırıklığı
Gecen hafta 88.1
Şimdi 87.8
Fark sadece ve sadece -300 ben oynamıyorum artik kizlar cok morelim bozuldu
Eki Görüntüle 1772927
Canım kullandım 5 gün carpıntı yaptı nedense bıraktım. Şunu anladım ben diyete başkadığımdan beri ekmek yemiyordum ve o yüzden hiç doymuyordum şimdi akşam domatesli ve peynirli tost yiyorum ve doyduğumu hissediyorum yanlışımı şimdi farkettim ekmek yemiyorum diye meğersem daha fazla yiyormuşum. Bide nesfimi koretsem tok oldugum halde yiyorum. Bide iki haftadır ben her akşam uzum fındık leblebi ceviz ve fıstık yedim onunda faydası oldu galibazeynepcim masallah masallah allah nazarlardan saklasin bi de veremiyom diyodun bu haftada birinci sensin gibi bakalim ben kac olucam suan baska bi yere geciyoruz da firsatini bulup balim dedim merak ettim kim ne kadsr verdi diye :) sen tiroltle ilgili ilac kullaniyo musun onun faydasi var mi yani ?
Başlangıç kilomu eksik bile yazdım.Yani 79 lardaydım hep. Ama bu diyet programına harfi harfine saati saatine uydum.3 litre su içiyorum zaten.sadece dün akşam misafirlikte biraz kaçamak yaptım ama tadında bıraktım.masallah karemellim sen baslangic kilonu dogru yazdiysan gercektir tabiki bu bak bizim grup adama boyle kilo verdirir iste :) neler yaptin peki ?
Valla cok guzel masallahGünaydın arkadaşlar
Katılım Tarihim 11.02.16
Başlangıç Kilom 78.6
Şimdiki kilom 75.2
Fark 3.4 şok oldum gerçek mi bu :)
Joleyacim cok guzel tebrikler gusel bir sonuc
Teşekkür ederim bu gazla haftaya ben diye bi şey kalmaz heralde. Herkes ne güzel kilo vermişValla cok guzel masallah
Canim cok iyi degil ama birakmak yok cunku elimden geleni yapiuorumfigencim sende fena degilsin masallah sana :))
Canım Moral bozmak yok. Bu hafta sıkı diyet ve sporla Son hız devam et haftaya çok mutlu olacağın kilolar vermiş olacaksın.Yine hayal kırıklığı
Gecen hafta 88.1
Şimdi 87.8
Fark sadece ve sadece -300 ben oynamıyorum artik kizlar cok morelim bozuldu
Eki Görüntüle 1772927
Teşekkür ederim inşallah hedefimize ulaşrz benimde 60 hedefim 6 kilo kaldı ama bşr türlü ulaşamıyorum bu hafta versem diğer hafta alıyorumNe güzel görünüyor tartı resmin. Tebrikler.Benim hedefim senin kilon:)
Bence hiç fena değil aynı değilsn en azındanCanim cok iyi degil ama birakmak yok cunku elimden geleni yapiuorum
Sağol canım bu hafta çok dikjat edemedim yinede gitti ödemde olabilir diyorum.ama bu hafta spora başlamam şart oldu yumuşamaya başladımJoleyacim cok guzel tebrikler gusel bir sonuc
Canim yaa allah kolaylik versin cok zor ama, bi besmele cek basla gozunde buyumesin isin kolayca yurur insallahAyy kızlar geçmişi okuyasim yok hiç. Ev sahibi evi sattı bense bir telaş ama boş telaş regl oldum. Sınır stresten olcem. Ev bulduk eşyaları hazır havalar 20 derecenin üstüne çıkacak herseyi yıkayıp paklamali ama kolum kalmıyor resmen. Buraları da bosladim ama ne olur bir iki hafta idare edin beni
Canim masallah sana bayiliyorum yine cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?