Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar bugun de spor konusunda cok verimli bi gün geçirdim ilk defa leslie denedim 2 mil yaptim yarin bu cabalarimin sonucunu görmek istiyorum eger vucut bu kadar spora direnc gösterip vermezse kahrolurum(((((

Sağol canım hiç bir şey için geç değil bence devam et derim bende işletme okuyordum zamanında senelerdir bir dersi veremedim ve pes ettim bir arkadaşım beni Allah razı olsun motive etti ve baştan başladım. O yüzden belki buda senin için bir kaderdir tekrar başla çocuklar büyüdüğünde kendin için yaptığın bişeyler olsun.

Kizlar bugun de spor konusunda cok verimli bi gün geçirdim ilk defa leslie denedim 2 mil yaptim yarin bu cabalarimin sonucunu görmek istiyorum eger vucut bu kadar spora direnc gösterip vermezse kahrolurum(((((
Vücut dirençte gösterse devam et canım su bile ayni yere devamlı damladığında orada aşınma oluyor sen pes etme yeter ki

Bilemiyorum etrafıma bakıyorum 50 yaşında temixliğe gitmek zorunda kalanlar var yani 40 yaşında dahi meslek sahibi olunsa kendi mesleğini icra eder sanırım emeklilik yaşıda 60 olmş değilmi ?

Çok kolay. Murat yardımcı kitap aldım her sene.soru cevap Oku. Tekrar çözmeye çalış o kadar. Üstünkörü çalıştığım halde hiç kalmadan mezun oldum. Yapabilirsin:)
Ayy inşallah canım psikoloji okumak istiyorum ama devam zorunluluğu var çocuklarla imkansız hiç olmasa sosyoloji okuyum bu bitince çocuklar da psikoloji okuyum diyorum duşuncem

Ne eşinemi bıraksın
Bıraksın valla adam yapsın ki gorsun kolay bişey olmadığını. İlk evlendiğimde eşim suyu içer içer bardakları tezgahın üstüne bırakırdı yanlışlıkla elimi kestim ve tüm bulaşıkları yıkamak zorunda kaldı. O günden sonra anladım ki erkek milleti neye emek verirse o kıymetli o yüzden ben yemek yaparken eşim ayaklarını uzatıp keyif yapamaz. Oğlumu emzirirken de ben gece emzirirdim oda benimle beklerdi onuda kaldırırdım gece . Kıymetimizi bilsin diye

kizlar bu gerizwkali telefonu kiricam artik az once 1 sayfa dolusu msj yazdim yuklemedi bi turlu simdi o kadar yazicak hem vaktim hemde telefonum olmadigi icin uzatamiycam yarin evde olamiycam suanda musafirligw gidiyoruz orda kalacagiz o yuzden bildirim yapamayacagim pztsi sabah insallah bildiririm insallah heekes vermistir istedigi kiloyu bu hafta ... herkes gwcen hafta ve simdiki kilosunu bildirerek farkini yazip resmini ekleyerek bildirim yapsin olur mu ? herkese iyi gwceler allahim insallah bu mesajimi yukler insallah bu geri telwfon !!

Ayy canım benim kocanınkide öyle valla şu tlf bir gelse

Harikasın ya ama malesef her erkek yapmaz canım söylediklerini hele gece kalkıp benimle beklicek rüyamda görsem inanmam

Aslında ben yıllardr hep başlamak istedim olmadı cesaret edemedim şimdi liseden başlıcam ayy ben bitirene kadar 50 olurum gibi geliyorönümüzdeki dönem kayıt yenileyebilirm herhalde

Bugün de spor yapamadım bütün hafta hiçmi fırsat bulunmaz bugün -800 gramdım inşallah yarın bir kilo vermiş olurum kızlar

Valla sen en iyisini yapmissin bravo sana

Merhaba, aramıza hoşgeldin, sanırım komşuyuz :) beylikduzunde oturuyorum da bende. Diyetisyeni de iyi oldu söylediğin. Dibimdeki hastane gitsem mi gitmesem mi diye düşünür dururdum.[/QUOTE]
Komşum beykentte oturuyorum gel çay içelim :) senin de bebeğin vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…