Sağol canım hiç bir şey için geç değil bence devam et derim bende işletme okuyordum zamanında senelerdir bir dersi veremedim ve pes ettim bir arkadaşım beni Allah razı olsun motive etti ve baştan başladım. O yüzden belki buda senin için bir kaderdir tekrar başla çocuklar büyüdüğünde kendin için yaptığın bişeyler olsun.Hayırlı olsun canım bende yıllardr dışardan bitireym diye açk liseye yazıldm devam etmedim 36 yaşından sonra da düşünmüyo değilim ama biraz geç kaldım sanırım .sen kaç yaşındasın karemellim
Vücut dirençte gösterse devam et canım su bile ayni yere devamlı damladığında orada aşınma oluyor sen pes etme yeter kiKizlar bugun de spor konusunda cok verimli bi gün geçirdim ilk defa leslie denedim 2 mil yaptim yarin bu cabalarimin sonucunu görmek istiyorum eger vucut bu kadar spora direnc gösterip vermezse kahrolurum(((((
Çok kolay. Murat yardımcı kitap aldım her sene.soru cevap Oku. Tekrar çözmeye çalış o kadar. Üstünkörü çalıştığım halde hiç kalmadan mezun oldum. Yapabilirsin:)Canım kamu okuyorum bu bitsin sosyoloji okuyacağım çok istiyorum zor mu
Bilemiyorum etrafıma bakıyorum 50 yaşında temixliğe gitmek zorunda kalanlar var yani 40 yaşında dahi meslek sahibi olunsa kendi mesleğini icra eder sanırım emeklilik yaşıda 60 olmş değilmi ?31 yaşım. Bence bi şey kazanman gerekmiyor ne kaybedeceksin ki? liseyi dışardan bitirip yetinmeyen ve Ünv. De bitiren 40 yaşında arkadaşım var. Çalışıyorsun şimdi gayet mutlu. Son nefesi vermedikçe hayat bitmiş sayılmaz
Ayy inşallah canım psikoloji okumak istiyorum ama devam zorunluluğu var çocuklarla imkansız hiç olmasa sosyoloji okuyum bu bitince çocuklar da psikoloji okuyum diyorum duşuncemÇok kolay. Murat yardımcı kitap aldım her sene.soru cevap Oku. Tekrar çözmeye çalış o kadar. Üstünkörü çalıştığım halde hiç kalmadan mezun oldum. Yapabilirsin:)
Ne eşinemi bıraksınGulicijkkk bitmedi mi temizlik. Birazda eşine bırak temizliği
Bıraksın valla adam yapsın ki gorsun kolay bişey olmadığını. İlk evlendiğimde eşim suyu içer içer bardakları tezgahın üstüne bırakırdı yanlışlıkla elimi kestim ve tüm bulaşıkları yıkamak zorunda kaldı. O günden sonra anladım ki erkek milleti neye emek verirse o kıymetli o yüzden ben yemek yaparken eşim ayaklarını uzatıp keyif yapamaz. Oğlumu emzirirken de ben gece emzirirdim oda benimle beklerdi onuda kaldırırdım gece . Kıymetimizi bilsin diyeNe eşinemi bıraksın
Ayy canım benim kocanınkide öyle valla şu tlf bir gelsekizlar bu gerizwkali telefonu kiricam artik az once 1 sayfa dolusu msj yazdim yuklemedi bi turlu simdi o kadar yazicak hem vaktim hemde telefonum olmadigi icin uzatamiycam yarin evde olamiycam suanda musafirligw gidiyoruz orda kalacagiz o yuzden bildirim yapamayacagim pztsi sabah insallah bildiririm insallah heekes vermistir istedigi kiloyu bu hafta ... herkes gwcen hafta ve simdiki kilosunu bildirerek farkini yazip resmini ekleyerek bildirim yapsin olur mu ? herkese iyi gwceler allahim insallah bu mesajimi yukler insallah bu geri telwfon !!
Harikasın ya ama malesef her erkek yapmaz canım söylediklerini hele gece kalkıp benimle beklicek rüyamda görsem inanmamBıraksın valla adam yapsın ki gorsun kolay bişey olmadığını. İlk evlendiğimde eşim suyu içer içer bardakları tezgahın üstüne bırakırdı yanlışlıkla elimi kestim ve tüm bulaşıkları yıkamak zorunda kaldı. O günden sonra anladım ki erkek milleti neye emek verirse o kıymetli o yüzden ben yemek yaparken eşim ayaklarını uzatıp keyif yapamaz. Oğlumu emzirirken de ben gece emzirirdim oda benimle beklerdi onuda kaldırırdım gece . Kıymetimizi bilsin diye
Benimki belki kalkar ama sadece öbür odaya gidip daha rahat uyumak için :) :) :) :)Harikasın ya ama malesef her erkek yapmaz canım söylediklerini hele gece kalkıp benimle beklicek rüyamda görsem inanmam
Aslında ben yıllardr hep başlamak istedim olmadı cesaret edemedim şimdi liseden başlıcam ayy ben bitirene kadar 50 olurum gibi geliyorSağol canım hiç bir şey için geç değil bence devam et derim bende işletme okuyordum zamanında senelerdir bir dersi veremedim ve pes ettim bir arkadaşım beni Allah razı olsun motive etti ve baştan başladım. O yüzden belki buda senin için bir kaderdir tekrar başla çocuklar büyüdüğünde kendin için yaptığın bişeyler olsun.
Benimki belki kalkar ama sadece öbür odaya gidip daha rahat uyumak için :) :) :) :)
Valla sen en iyisini yapmissin bravo sanaBıraksın valla adam yapsın ki gorsun kolay bişey olmadığını. İlk evlendiğimde eşim suyu içer içer bardakları tezgahın üstüne bırakırdı yanlışlıkla elimi kestim ve tüm bulaşıkları yıkamak zorunda kaldı. O günden sonra anladım ki erkek milleti neye emek verirse o kıymetli o yüzden ben yemek yaparken eşim ayaklarını uzatıp keyif yapamaz. Oğlumu emzirirken de ben gece emzirirdim oda benimle beklerdi onuda kaldırırdım gece . Kıymetimizi bilsin diye
Ooo spor yapmadigin halin buysa bide spor yapsan nolacakBugün de spor yapamadım bütün hafta hiçmi fırsat bulunmaz bugün -800 gramdım inşallah yarın bir kilo vermiş olurum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?