Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayy bende mahvettim bugün rejim filan kalmadi yaaa aksam yoğurt kuru yapcam yatmadan hani şu zencefil zerdecal tarcinli olan sabah içinde yag yakan cay yaptm. Bir diyetisyenden aldim tarifini arkadaslar 1.5. Lt suya 1 elma 1 limon 1 kabuk tarcin 1 corba kasigi kuru nane 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi tane karabiber 2. 3 adet karanfil aksamdan yapilip gun boyu yemeklerden once olacak şekilde içiliyor emziren annelerde kullanabilir istediginz kiloya dusunceye kadarda icilir

Ayy bende mahvettim bugün rejim filan kalmadi yaaa aksam yoğurt kuru yapcam yatmadan hani şu zencefil zerdecal tarcinli olan sabah içinde yag yakan cay yaptm. Bir diyetisyenden aldim tarifini arkadaslar 1.5. Lt suya 1 elma 1 limon 1 kabuk tarcin 1 corba kasigi kuru nane 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi tane karabiber 2. 3 adet karanfil aksamdan yapilip gun boyu yemeklerden once olacak şekilde içiliyor emziren annelerde kullanabilir istediginz kiloya dusunceye kadarda icilir
Ay bu tarifi okurken bile yaglarim yandı :)))

Bu grupta rejim mahvetmek yasaklandi canım okumadinmi:) mahvetsen bile paylaşıp bize kötü örnek olma:))

Masalahh subhanallah iyi yapmissin kaynanan da farkediyormu sendeki farkliligi?
Oo etmez mi:) görümcem geldi o da şaşırdı :) zaten kaynanam zayıfla kızım demişti onu biraz ciddiye aldım. Çok severim bal gibidir kaynanam. Hayranım kadına. Zaten onun da kilosu yok. Ama biraz rahatsız kemiklerden. Allah şifa versin ona.

Kurtkoy mu siz baya uzaksiniz ablanla o zman kurtkoy bize 45 dk uzaklikta ben ikinizin arasindayin yani nasil sıklıkla gorusebiliyomusunuz bari ?
Eşim Hadi gidelim derse işte gideriz. O da gelmeye kalksa üç saat sürüyor. Hamile zaten o yüzden Biz gidiyoruz :)

bende deneyebilirm bu kürü .yeşil çay huzursuzlk yapıyor oğluma sadece dün bugün içtim hemen huysuzlandı bıdık.

Günaydın kızlar bugune bi baş agrisiyla uyandim dün tartida gördüğüm kilonun sevinciyle nerdeyse dün ü aç geçirdim canim hic biseu yemek istemedi o yuzden olabilirmi

Tamam toparlandm zaten hemen altı üstü 2 kg eksildim diye hemen zafer sarhosluguna kapilmiyim dimi hedefe 15 kilo varr rejim mahvetmek için çok erken :KK66:
Ha şöyle yaa durmak yok yola devam 5 kilp degil ki vermen gereken nasilsa yarısını verdim diyebilesim boyle ikiuc gün kacamak yaparsan verdigin kiloyu da alırsın hiooopppp tekrat başa döndük bunun olmasını ne sen nede biz istemeyiz

Back
X