Güzel bayanların yanında hep çirkin erkek olurmuş

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Güzel bayanların yanında genelde, çirkin erkek olur......muş....

gerçekten güzel bayanların yanında çirkin erkekler mi oluyor?
doğrusunu söylemek gerekirse hiç dikkat etmemiştim...
aslında güzellik göreceli diyenlerdenim ama
böyle bir tespit yapılmış..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..

bende bazen gördüklerime istinaden boyle düşünmüşümdür.bir çift görüyorum ya kız çok gozel yada erkek kıza gore yakışıklı değil yada tam tersi...boylelerine karsılıklı olarak çirkin şansı deniliniyor.:roflol:benm erkek arkadasmda bana göre yakısıklı mesela.ama napalım kısmet işte:roflol:

benım dıkkatımıde ceker.....yerimseniben

bayan güzelse erkek cırkındır..:1ninca:..erkek yakışıklıysa bayan çirkin bakımsızdır...-tatlicadiarzu-

ıkısıde guzel hoşsa....ya bırını boyu uzun yada kısadır....kaydirigubbakcemile3

yada ıkısıde güzel hoş boylarıda denkse.....ya bırı asıra zayıf ya asırı kıloludur....CADIARZU

nedense hep öyledir.....benım cevremde ve akrabalarımda genelde böyledir....:roflol:

Evet genel olarak hep böyle oluyor
bayan güzel,erkek onun yanında daha sönük
yada erkek yakışıklı,bayan çirkin
bize gelicek olursak(eşim ve bana):roflol:
ben güzelim tabekideeee:nazar:

Bende tanık oldum:1closedeyes:

dimekki neymiş aşk başta değil göbekdeymiş-tatlicadiarzu-

allam ne diom ben:icecream:

aman ya benım cok sınır oldugum bısey yaa bütün arkadasllarım bana söler sen cok güzelsin yasin hıc yakısıklı degıl derlerr cok sınırrrr olurum askım cok yakısıklııı yaa benım

Songül Seni K.K nın sosyolog profesöryüs ordanaryüsü ilan ediyorum...:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu fikre katılmadığımı belirtir esenlikler dilerim ...:1closedeyes: -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Evet çok nadirdir uyumlu birbirine denk çift.
Ya erkek çok yakışıklı oluyo kız çierikn yada kız çok güzel oluyo erkek çirkin:dilcikar:

Bende görüyorum bazen acaba adamın nesine vuruldu diye ama kadının iç dünyasını bilemediğimiz için yorum yapamıyoruz.
Ama kadına sorsanız belkide dünyanın en yakışıklı erkeği der.

Güzel bayanların yanında genelde, çirkin erkek olur......muş....

gerçekten güzel bayanların yanında çirkin erkekler mi oluyor?
doğrusunu söylemek gerekirse hiç dikkat etmemiştim...
aslında güzellik göreceli diyenlerdenim ama
böyle bir tespit yapılmış..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..

benim herif yakışıklı da icük boydan kısa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eh bende çirkin sayılmam yaaaane, gerçi doğurdum doğuralı kendime bakmaz oldum ya bu günleri de atlatacaz inşallah şakkıdı aman ona bakarsan kendi gözlemlerimi söylüyorum ırzıma geçti diye vay valamat bağıran karılar da fare gibi çirkin bişi oluyolar bende bunu çözmeedim hala, hani böle çok güzel bişi olur erkeği tahrik eder de anlarım nasıl oluyo da her seferinde böle oluyo çözebilmiş diilim kaydirigubbakcemile3

boşuna dememişler allah çirkin şansı versin diye
hatta hatta işi abartıp argoya döküp
armudun iyisini ayılar yerler bile demiş atalarımız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi bildikleri varmış zannımca...

yok ben katılmıyorum.
yani tabii ki güzel bayan cirkin erkek
çirkin bayan yakışıklı erkek
görüyoruz böyle çiftler ama
kendimi övmek gibi olmasın ama ben güzel sayılırım. sevgilim de gerçekten yakışıklıydı.
ki önceki sevgilimde oldukça yakışıklıydı.
ondan önceki biraz çirkindi tamam :)
ama genellemeye gitmek doğru değil bence..

bazendew çirkin bayanların yanında çok yakısıklı beyler oluyo zevk meselesi bu zevkler nasıl değişiyosa insanlara görede güzellik kavramı değişiyor.

çirkin denilen adam belki içinde bir hazine saklıyordur, bilinmez ki...
ruhları birbirini sevdikten sonra görünüşün hiç önemi yok bence, gerçekten yok...
mesela ben herkesin güzel bulduğunu asla güzel bulamam...hatta kusurlarıdır onu benim için çekici kılan...
onda bana ait bana özel bir ayrıntı olmalı, hikayesi olmalı yüzünün...
aşka tarif yazdırmalı...

Benimde dikkatımı cekti o yaa hakketen fıstık gibi bi hatunun yanında dıbık bi tip gördüğüm cok olmustur.

ama güzellerin yanında cikinler olmasın:( Ben kendimi cok güzel bulurum ama yaaaaa
o zamann benn coooooookk cirkinim.. benim sevdiceğim cok yakısıklı cünkü.

çirkin denilen adam belki içinde bir hazine saklıyordur, bilinmez ki...
ruhları birbirini sevdikten sonra görünüşün hiç önemi yok bence, gerçekten yok...
mesela ben herkesin güzel bulduğunu asla güzel bulamam...hatta kusurlarıdır onu benim için çekici kılan...
onda bana ait bana özel bir ayrıntı olmalı, hikayesi olmalı yüzünün...
aşka tarif yazdırmalı...

evet evet haklı olabilirsin, hem sanki çirkin erkekler daha bi romantiklermiş gibi geliyo bana öyle olabiirmi acab a CADIARZU

Back
X