Güzel bi haber ama altındaki sebep beni ağlatıyo

Kizim sen deli misin?
Eski nisanlisinin fotolarini hala saklayan adam seni sevmiyordur.

Fazla uzatmaya gerek yok.
Hemen ayril .yaptigi kabul edilir birsey degil

Yaş kaç?

Bu arada işte ben de tam olarak fotoğrafların yırtılmasına neden tepki vermediğini anlamadım. Madem bunu da umursamıyor çıkarsaydı cüzdanından. Anlayamıyorum

Kendini kandirma.

Fotolar yirtilirken ses cikarmamasi sana deger verdigini yani amaaan yirtsin nolcak dedigi anlamina gelmez

Adam asiri piskin ve seni sevmiyor

Sümüğün yere akmasına sevindim ama niye gidip lavaboya kustun:) şaka maka gençsin ve de soruyorum hangimiz yalnız değiliz bu dünyada takma kafana ilerde komik gelecek emin ol
Ya kusmam direkt ağlamamla alakalı değil ağlayınca öksürdüm zaten hastaydım çok öksürünce de kustum yani öyle dikkat çekmek için değildi. Takmamaya çalışıcam

Adamı böyle böyle soğutmadım ilk kez benim sesim yükseldi. Ayrıca ben anneniz değilim dikkat çekmek için kusmadım zaten hastaydım ağlayınca çok öksürdüm öksürünce de kustum. Ayrıca cüzdanında bütün eski sevgililerin fotoğrafı olmasıyla hiçbirinin olmaması mesela benim için aynı şey. Ama sadece 1 kadının fotoğrafı var ve çıkmıyor. Ve pişkin pişkin çıkmayacağı söyleniyor

Basta sana değer vermiyor onu kafasından atamadı diye düşündüm açıkçası ama sonra okudukça fikrim değişti. Gerçekten o resimler onun için değerli olmuş olsaydı öyle sakin olamazdı. Sen çıkarıyorsun diye gelip sana bakmazdı zaten. Ne bileyim işte ben sevgilin hakkında kötü düşünemedim. Resmî saklaması çirkin birşey tabi ama sen yırtınca sessiz kalması onu da çok düşündüğü hissini vermedi bana.

Bence zulası var ondan resmin yırtılmasına karışmadı.. aklıma zerre iyi bir şey gelmiyor

Bir çok kişinin içinde saklı bir yara vardır zaten. Ha bunu dışa vurup gözüne sokması olmamış o resimleri atmalıydı ama görünen o ki gerçekten değer vermiş kıza. Ama bu sanada değer vermediği anlamına gelmez. Seni sevmediğini düşünmedim. Artık o kızla bitmiş olduğunun bilincindeki seninle birlikte. Bazı hatıraların hatırına bir konuş o kıza ne hissediyor sana ne hissediyor öğren onun hayatının neresındesin sor ona göre karar ver derim.

Eski nisanlisi hala onun icin vok degerli hemde hatiralarina kiyamayacak kadar keske sadece cuzdaninda olsaydi belliki kalbinin bi kosesinde hala duruyo . Sevgilinin sana olan sevgisini gecmisteki o insanla paylasmayi kabul edebiliyosan devam et

Senin adına uzuldum sana saygısızlık etmiş madem o insan değerli niye ayrıldın neyse umarım barışmassın unutursun

İlk gördüğünüzde tepki vermemenizi anlıyorum. İlişkinin o anki heyecanıyla önemsememişsiniz. Nasıl olsa çıkarır demişsiniz. Unutmuş da olabilirdi. Fakat son olayda bence kesinlikle haklısınız. Bu ne rahatlık!
Seninle beraber cüzdanda onun fotoğrafı var. Cevabı da saçma. Cüzdan kaybolana kadar! Dalga mı geçiyor? Ben senin yerinde olsam alır cüzdanı wc’ye atar sifonu çekerdim:) ( giderden geçerdi inşallah:)))
Şaka bir yana canım benim iyi ki yırtmışsın. Tepkisiz kalması konusunda da seninle aynı düşünüyorum. Kesin zulası var yırtarsa yırtsın var zaten yapmış pislik!
Hazır kurtulmuşsun sakın geri dönme! Değmez. Kendi kıymetini bil ailenle de aranı düzelt. Ailendir çok görüşemesen de küs kalma. Kendine sana değer veren cüzdanında senin resmini gururla aşkla sevgiyle taşıyacak bir sevgili bulmanı kalpten diliyorum. Hadi 2018 tertemiz başlasın senin için. Güzellikler mutluluklar diliyorum...

Bilmiyorum bana değer vermediğini şimdiye kadar bu olay dışında hiç hissetmedim. Hep çok ilgili ve sevecendi ama sizin dediğiniz gibiyse bile ben sevgilimin sevgisini de değerini de başkasıyla paylaşmak istemem bu düşünce bile beni çıldırtıyor. Yani artık ilişkinin sağlıklı devam etmesi imkansız.kendisini çok özleyeceğim kesin ama bunlar da geçer elbet..

Bence benim görüp görmememi umursamıyor. Ne hissedeceğimi önemsemiyor. Ay allahından bulsun öf
Umursamiyor degil de bence senin zorunluluktan yanında kaldigini falan düşünüyor, bir ara bu adam seninle evlilik hayalleri kuruyordu diye hatırlıyorum.
Ha iste aranizdaki yas farki büyük bir etken olarak daha okulunu bitireceksin, yeni cevrelere gireceksin bir sürü yeni değişik tarz ve stil de insan taniyacaksin.
Bunları gördüğünden totosunu dik tutmak icin yapıyor diyr düşündüm. Yani sana zorunlu degilim bak benim zaten eskiden de aşık olduğum biri vardı gibisinden.
Güçten egodan yapıyor alttan alta bitecegini biliyor onunla evlenmeyecegini şartlarin iyilesince gidecegini falan....
Böyle bir senaryo yazdim aman hangi birini çözeceğiz ya erkekler kadınları çozemiyoruz diyor da kadınlar duygusal varlıklar ne var yok eninde sonunda çıkıyor, asıl erkeklerin ne yaptığı belli değil sürekli bir taktik peşindeler

Valla evden çıkarken cüzdanını çalasım geldi yemin ederim. Ama kendisi çıkarmadıkça hiçbir şey beni tatmin etmezdi zaten.. çok geç olmadan ortaya çıkması iyi oldu biraz üzülücem ama sonrası iyi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…