- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Aynen.Fotografi ilk gordugunde bitirecektin biraz gec kaldin gibi
Yaş kaç?bir kısmınızın bildiği üzere sevgilimle aynı evde yaşıyor-dum. Şu an bir arkadaşımın evindeyim ve ne iyi tesadüf ki okuldan yakın 2 arkadaşım yakın zamanda eve çıkacak ben de onlarla birlikte eve çıkacağım. Nasıl olcak hiç bilmiyorum ama umarım benim için iyi olur. Ama beni buna iten sebep içimi acıtıyor.
Daha önceleri sevgilimin eski nişanlısı hakkında bi konu açmıştım. Gittiğimiz mekana gelip tuvalette beni resmen sıkıştırmıştı. Bu olayın öncesinde de ben sevgilimin cüzdanında bu kadının 2 fotoğafını görmüştüm. Neden bunlar burda dediğimde çünkü o insana saygı duyuyorum demişti. Ben çıkarmadım. Hem henüz ilişkimizin çok başındaydık hem de çok önemsemedim ne de olsa yanındaki benim diye. Her neyse..
Bu sabah sevgilim internetten bir şey sipariş edecekti cüzdanımdan kartımı getirir misin dedi. Kartı alırken allah var bilerek isteyerek hala fotoğraflar duruyo mu diye. Bi baktım duruyolar orda. Kadını görünce zaten benim gözüm seğirdi öyle fotoğraftan kenafir kenafir bakıyo bana gözlerini oyasım geldi. Salona bi hışımla girdim acaba daha ne kadar tutucaksın bu fotoğrafları cüzdanında dedim cüzdanım kaybolana kadar dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Benim kıskançlıktan sinirden elim ayağım titriyo sakin sakin bana cüzdanım kaybolana kadar diyo. Ben de öyle mi dedim fotoğrafları yırttım.. yırtarken de büyük keyif aldım. Çünkü biliyorum zaten bundan sonra yolunda gitmez hiçbi şey ben gidiyosam onun da fotoğrafı kalmasın dedim bir iyiiii yırttım fotoğrafları. Yırtarken de bi taraftan çığlık atıyorum bi taraftan ağlıyorum bi taraftan sümüğüm akıyo.............. neyse ben o fotoğrafları bir güzel yırttım ellerime sağlık kafamı kaldırdım bi baktım bu herif aşırı sakin. Yani çok sakin. Ben sinir krizi geçiriyorum o kucağında laptop oturuyo öyle. Hani nasıl tepki vermez bi insan? O kadar çığlık atıp ağlamama tepki vermiyosan bari fotoğrafı yırtmama tepki ver de ben hepten sıyırayım. Yok adam gayet sakin. Neyse ben de çıktım salondan odaya gittim odada da ağlıyorum ama sinir krizi mi geçirdim kıskançlık krizi mi geçirdim bilmiyorum. Böğüre böğüre ağlıyorum. Sonra ben ağlayınca öksürmeye başlarım öksürünce de midem bulanır kusarım genellikle. Yine aynen öyle oldu çok fazla öksürüp lavaboya koşunca bu peşimden geldi. Ben lavaboda kustum bu saçlarımı tuttu falan sonra sarılıp “kendini bu kadar harap etmene değcek ne var” dedi bana. Ki çok haklı. Bana ne? Bana ne dimi ben çıkıp gideyim o da eski nişanlısının hatırasıyla yaşasın.
Ben de aynen öyle yaptım. Evden çıktım gittim arkadaşımın evine geldim. Giderken bi de bağırıyo arkamdan akşam ara gelip alayım seni diye. Yani bu rahatlık..
(Eski) sevgilime çok çok çok çok çok çok sinirliyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Onu gerçek anlamda önemsiyordum, seviyordum, benimsiyordum, özümsüyordum, ona alışıyordum. Oysa bi eski nişanlının fotoğrafını kaç aydır cüzdanından çıkarmayı akıl edemediği gibi çıkarmayı da düşünmüyor.
Ben çok zor zamanlardan geçtim ailem tarafından dışlandığımda bu insan vardı benim yanımda. Şimdi kendimi yine yapayalnız, köksüz hissediyorum.
Bu arada işte ben de tam olarak fotoğrafların yırtılmasına neden tepki vermediğini anlamadım. Madem bunu da umursamıyor çıkarsaydı cüzdanından. Anlayamıyorum
Ya kusmam direkt ağlamamla alakalı değil ağlayınca öksürdüm zaten hastaydım çok öksürünce de kustum yani öyle dikkat çekmek için değildi. Takmamaya çalışıcamSümüğün yere akmasına sevindim ama niye gidip lavaboya kustun:) şaka maka gençsin ve de soruyorum hangimiz yalnız değiliz bu dünyada takma kafana ilerde komik gelecek emin ol
Adamı böyle böyle soğutmadım ilk kez benim sesim yükseldi. Ayrıca ben anneniz değilim dikkat çekmek için kusmadım zaten hastaydım ağlayınca çok öksürdüm öksürünce de kustum. Ayrıca cüzdanında bütün eski sevgililerin fotoğrafı olmasıyla hiçbirinin olmaması mesela benim için aynı şey. Ama sadece 1 kadının fotoğrafı var ve çıkmıyor. Ve pişkin pişkin çıkmayacağı söyleniyorBenim annem de böyle gereksiz yere sinirlenir, kavga çıkarır, bağırır çağırır, biz ve kocası sakin sakin kalınca da ilgi çekmek için öğürür ,kusar, hastalanır, yataklara düşer
Çooook itici bir davranış. Adamı da böyle böyle soğuttunuz demek ki...
Yaptıklariniz da abartılı davranışlar
He , başıma gelse ben ne yapardım?
Vallahi birşey yapmazdım. Ben ki eski sevgilisi davet etti diye o dönemki erkek arkadaşımla kızın düğününe gitmeyi kabul etmiş insanım:)
Kaldı ki eğer tiksindirici bir ayrılık yaşamadiysam ne fotoğrafları atarım ne mektupları yırtarım. Anılar benim için kıymetlidir...
Her neyse, zaten en doğru karar kendi evinize cikmanizdi. Umarım bundan sonra daha mutlu olursunuz. Adam şimdi tepkisiz ama kısa süre sonra geri gelecek gibi geldi bana. Siz yine de yüz vermeyin. Birşey olmaz zaten bu ilişkiden
Bol şans diliyorum
Basta sana değer vermiyor onu kafasından atamadı diye düşündüm açıkçası ama sonra okudukça fikrim değişti. Gerçekten o resimler onun için değerli olmuş olsaydı öyle sakin olamazdı. Sen çıkarıyorsun diye gelip sana bakmazdı zaten. Ne bileyim işte ben sevgilin hakkında kötü düşünemedim. Resmî saklaması çirkin birşey tabi ama sen yırtınca sessiz kalması onu da çok düşündüğü hissini vermedi bana.bir kısmınızın bildiği üzere sevgilimle aynı evde yaşıyor-dum. Şu an bir arkadaşımın evindeyim ve ne iyi tesadüf ki okuldan yakın 2 arkadaşım yakın zamanda eve çıkacak ben de onlarla birlikte eve çıkacağım. Nasıl olcak hiç bilmiyorum ama umarım benim için iyi olur. Ama beni buna iten sebep içimi acıtıyor.
Daha önceleri sevgilimin eski nişanlısı hakkında bi konu açmıştım. Gittiğimiz mekana gelip tuvalette beni resmen sıkıştırmıştı. Bu olayın öncesinde de ben sevgilimin cüzdanında bu kadının 2 fotoğafını görmüştüm. Neden bunlar burda dediğimde çünkü o insana saygı duyuyorum demişti. Ben çıkarmadım. Hem henüz ilişkimizin çok başındaydık hem de çok önemsemedim ne de olsa yanındaki benim diye. Her neyse..
Bu sabah sevgilim internetten bir şey sipariş edecekti cüzdanımdan kartımı getirir misin dedi. Kartı alırken allah var bilerek isteyerek hala fotoğraflar duruyo mu diye. Bi baktım duruyolar orda. Kadını görünce zaten benim gözüm seğirdi öyle fotoğraftan kenafir kenafir bakıyo bana gözlerini oyasım geldi. Salona bi hışımla girdim acaba daha ne kadar tutucaksın bu fotoğrafları cüzdanında dedim cüzdanım kaybolana kadar dedi. Ölür müsün öldürür müsün? Benim kıskançlıktan sinirden elim ayağım titriyo sakin sakin bana cüzdanım kaybolana kadar diyo. Ben de öyle mi dedim fotoğrafları yırttım.. yırtarken de büyük keyif aldım. Çünkü biliyorum zaten bundan sonra yolunda gitmez hiçbi şey ben gidiyosam onun da fotoğrafı kalmasın dedim bir iyiiii yırttım fotoğrafları. Yırtarken de bi taraftan çığlık atıyorum bi taraftan ağlıyorum bi taraftan sümüğüm akıyo.............. neyse ben o fotoğrafları bir güzel yırttım ellerime sağlık kafamı kaldırdım bi baktım bu herif aşırı sakin. Yani çok sakin. Ben sinir krizi geçiriyorum o kucağında laptop oturuyo öyle. Hani nasıl tepki vermez bi insan? O kadar çığlık atıp ağlamama tepki vermiyosan bari fotoğrafı yırtmama tepki ver de ben hepten sıyırayım. Yok adam gayet sakin. Neyse ben de çıktım salondan odaya gittim odada da ağlıyorum ama sinir krizi mi geçirdim kıskançlık krizi mi geçirdim bilmiyorum. Böğüre böğüre ağlıyorum. Sonra ben ağlayınca öksürmeye başlarım öksürünce de midem bulanır kusarım genellikle. Yine aynen öyle oldu çok fazla öksürüp lavaboya koşunca bu peşimden geldi. Ben lavaboda kustum bu saçlarımı tuttu falan sonra sarılıp “kendini bu kadar harap etmene değcek ne var” dedi bana. Ki çok haklı. Bana ne? Bana ne dimi ben çıkıp gideyim o da eski nişanlısının hatırasıyla yaşasın.
Ben de aynen öyle yaptım. Evden çıktım gittim arkadaşımın evine geldim. Giderken bi de bağırıyo arkamdan akşam ara gelip alayım seni diye. Yani bu rahatlık..
(Eski) sevgilime çok çok çok çok çok çok sinirliyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Onu gerçek anlamda önemsiyordum, seviyordum, benimsiyordum, özümsüyordum, ona alışıyordum. Oysa bi eski nişanlının fotoğrafını kaç aydır cüzdanından çıkarmayı akıl edemediği gibi çıkarmayı da düşünmüyor.
Ben çok zor zamanlardan geçtim ailem tarafından dışlandığımda bu insan vardı benim yanımda. Şimdi kendimi yine yapayalnız, köksüz hissediyorum.
Bence zulası var ondan resmin yırtılmasına karışmadı.. aklıma zerre iyi bir şey gelmiyorBasta sana değer vermiyor onu kafasından atamadı diye düşündüm açıkçası ama sonra okudukça fikrim değişti. Gerçekten o resimler onun için değerli olmuş olsaydı öyle sakin olamazdı. Sen çıkarıyorsun diye gelip sana bakmazdı zaten. Ne bileyim işte ben sevgilin hakkında kötü düşünemedim. Resmî saklaması çirkin birşey tabi ama sen yırtınca sessiz kalması onu da çok düşündüğü hissini vermedi bana.
Çünkü aradan aylar geçti. İlk baştaki ilişkiyle şu anki ilişki bir olabilir mi sizce?İlk gördüğünde kabullenmişsin gibi şimdi niye sorun oldu onu anlamadım.Bide sinir krizi geçirmen falan irite edici
Bence zulası var ondan resmin yırtılmasına karışmadı.. aklıma zerre iyi bir şey gelmiyor
Bir çok kişinin içinde saklı bir yara vardır zaten. Ha bunu dışa vurup gözüne sokması olmamış o resimleri atmalıydı ama görünen o ki gerçekten değer vermiş kıza. Ama bu sanada değer vermediği anlamına gelmez. Seni sevmediğini düşünmedim. Artık o kızla bitmiş olduğunun bilincindeki seninle birlikte. Bazı hatıraların hatırına bir konuş o kıza ne hissediyor sana ne hissediyor öğren onun hayatının neresındesin sor ona göre karar ver derim.bir kısmınızın bildiği üzere sevgilimle aynı evde yaşıyor-dum. Şu an bir arkadaşımın evindeyim ve ne iyi tesadüf ki okuldan yakın 2 arkadaşım yakın zamanda eve çıkacak ben de onlarla birlikte eve çıkacağım. Nasıl olcak hiç bilmiyorum ama umarım benim için iyi olur. Ama beni buna iten sebep içimi acıtıyor.
Gercekleri gormene sevindimBence zulası var ondan resmin yırtılmasına karışmadı.. aklıma zerre iyi bir şey gelmiyor
Bilmiyorum bana değer vermediğini şimdiye kadar bu olay dışında hiç hissetmedim. Hep çok ilgili ve sevecendi ama sizin dediğiniz gibiyse bile ben sevgilimin sevgisini de değerini de başkasıyla paylaşmak istemem bu düşünce bile beni çıldırtıyor. Yani artık ilişkinin sağlıklı devam etmesi imkansız.kendisini çok özleyeceğim kesin ama bunlar da geçer elbet..Bir çok kişinin içinde saklı bir yara vardır zaten. Ha bunu dışa vurup gözüne sokması olmamış o resimleri atmalıydı ama görünen o ki gerçekten değer vermiş kıza. Ama bu sanada değer vermediği anlamına gelmez. Seni sevmediğini düşünmedim. Artık o kızla bitmiş olduğunun bilincindeki seninle birlikte. Bazı hatıraların hatırına bir konuş o kıza ne hissediyor sana ne hissediyor öğren onun hayatının neresındesin sor ona göre karar ver derim.
Umursamiyor degil de bence senin zorunluluktan yanında kaldigini falan düşünüyor, bir ara bu adam seninle evlilik hayalleri kuruyordu diye hatırlıyorum.Bence benim görüp görmememi umursamıyor. Ne hissedeceğimi önemsemiyor. Ay allahından bulsun öf
Valla evden çıkarken cüzdanını çalasım geldi yemin ederim. Ama kendisi çıkarmadıkça hiçbir şey beni tatmin etmezdi zaten.. çok geç olmadan ortaya çıkması iyi oldu biraz üzülücem ama sonrası iyi olur umarımİlk gördüğünüzde tepki vermemenizi anlıyorum. İlişkinin o anki heyecanıyla önemsememişsiniz. Nasıl olsa çıkarır demişsiniz. Unutmuş da olabilirdi. Fakat son olayda bence kesinlikle haklısınız. Bu ne rahatlık!
Seninle beraber cüzdanda onun fotoğrafı var. Cevabı da saçma. Cüzdan kaybolana kadar! Dalga mı geçiyor? Ben senin yerinde olsam alır cüzdanı wc’ye atar sifonu çekerdim:) ( giderden geçerdi inşallah:)))
Şaka bir yana canım benim iyi ki yırtmışsın. Tepkisiz kalması konusunda da seninle aynı düşünüyorum. Kesin zulası var yırtarsa yırtsın var zaten yapmış pislik!
Hazır kurtulmuşsun sakın geri dönme! Değmez. Kendi kıymetini bil ailenle de aranı düzelt. Ailendir çok görüşemesen de küs kalma. Kendine sana değer veren cüzdanında senin resmini gururla aşkla sevgiyle taşıyacak bir sevgili bulmanı kalpten diliyorum. Hadi 2018 tertemiz başlasın senin için. Güzellikler mutluluklar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?