Güzel bi haber ama altındaki sebep beni ağlatıyo

Senin kendini bukadar harap etmene göz yummması gayet normal seni önemseseydi o fotoyu çoktan atmıştı. O adam o kızı unutmaz hayatını rezil etme

Bu adam laptoptan basini kaldirmayan bir tipti yanlis hatirlamiyorsam. Siz sinir krizi gecirirken adamin onceligi yine laptoptaki isi olmus. Eski sevgilisiyle ilgili fikrimi daha once de soykemistim. Fikrim degismedi. Bir yerde tasaduf etmistiniz ama o bence tesaduf degildi. Ve arada bir seyler bitmemis ki ( bitseydi sizi umursamazdi) o kisi size birseyler soylemisti yanlis hatirlamiyorsam, ve gercekten bitseydi o fotograflar da atilirdi, atilmasa da rafa kaldirildi cuzdan da saklanmazdi.
Su an "eski" demizsiniz adama da ben sanmiyorum adam birzey soylese donecek gibisiniz yazdiklarinizdan.
Cok mu matah biri bu adam?
Simdi bakalim madem eskilerin fotolarini cuzdaninda tasiyor, sizin fotonuzu tasiyacak mi?
Adam cuzdaninda eskilerin fotograf koleksiyonunu yapiyorum der gibi demis....simdi bakalim sizinki de orada yer alacak mi?

Ben en cok sakinligine değecek ne var demesine takildim. Çünkü tam tersi 30 undayim ama istediğimi elde ederim istedigime de eski kiz arkadaslarimi kabul ettiririm demek istio meydan okuyo adamin sakinligi bence. Ama o isler oyle yürümüo. Senin ustune yürüyen kizi saniyede imha etmesi lazimdi. Boktan asklarini saygıdeğer yansitana kadar. Madem o kadar seviolarmis niye ayrilmis bu zırtolar.

Yasin kucuk ama kafan zehir gibi. Kendini harcama derim :) çekil sahadan ona geri dönmeye calisacaktir muhtemelen. Bunlar arada biri varken ah şu bi aradan cekilse ne iyi olur modunda olurlar. Ama birbirlerine tahammül edemekleri sorunun üçüncü kisi yokken de var oldugu gercegi bir turlu akıllarına gelmeyecek kadar gerizekalı varliklardir. Dogada insan sagligina zararli halde bulunurlar :))

Cuzdan kaybolana kadar duracak = sen kimsin ki benim ic dünyama yön verebilirsin? Müthiş bir egonun ürünü bu cümle bu herif kendisinden baskasini sevemez bence. Takıntılı ezik.

Adami hasta eder boyleleri. Kendini bi yalanı yaşamış gibi hissettirirler... Senin gibi biriyle yasamayi hak etmiyor bence yine duzgun efendi gitmissin. O cuzdani kaybolana kadar agzina sokmak vardi.

böyle konulardan nefret ediyorum.
evlilik dışı yaşamak zaten en büyük hatalardan biri hadi bunu geçtim çok modernizya. olay sovgolomlo borlokto yosoyoroz polemiğine dönmesin.
neden sömürtüyorsun kendini ablacım?
görmüyormusun bunu oysaki çok açık. adam senden faydalanıyor.
diğer konularına baktım, geleceği parlak, gencecik bir insansın, neden kendini telef ediyorsun böyle?
bak eğerki bu adamın seninle bir gelecek planladığını düşünüyorsan safın önde gideni bayrak tutanısın. öyle bişey olmayacak unut bunları.
ve o seni tuvalette sıkıştıran eski nişanlının yaptığı müthiş çirkin bişey olsada söylediklerindede bi o kadar haklı. bu işte sana bir tek o dürüst davranmış her ne kadar amacı bu olmasada.
saygı duyuyormuşta o yuzden fotoğraf saklıyormuşda pehhhhh yersennn...
adam seni miss gibi kullanıyor. bir kaybetme korkusu yok, kaybetse senin gibi başka birisini yarın alır evine.
uyan artık uyan. hayatını böyle bir tipin elinde harcama.

Ya eski konularına girmeye erindim ama hayal meyal hatırlıom yaş farkı vardı dimi o kadın 30 yaşında die küçümsemiştin bnde sana yorum atıp kızmıştım

Bu kadar beklememeliydin resmî ilk gördüğünde bu tepkiyi versydin karşında bu kadar rahat bi adam görmezdin..

Arkadas kocan degil baban deil anan degil.
Neden bu kadar yipratiyosun kendini..
Millet burda kocalari icin binbir turlu konu aciyo hic birinde senin verdigin tepkiyi vermiyor.
Ya ben mi yanlis dusunuyorum..?
Cocuk yok resmiyet yok ayrilsan kimsenin ruhu duymayacak ama sanki zorla evlenecem bu adamla diyosun.
Iki yil sonra gelip burda konu acarsin esim degisti diye.
Bugun cuzdaninda, yarin telefonunda , obur gun yaninda tasir boyle adamlar vazgec bu asktan..

Bu fotoğraflar ne kadar burda durcak dediğimde cüzdanımı kaybedene kadar dedi ama. Çıkarmak istemiyor yani
Aynı durumu yaşadım ve ben aptal gibi eski kız arkadaşının resmini saygısından!! dolayı atmayan herifle evlendim, sonuç; boşandık... Bir resme bile saygı duyacak kadar ince düşünen yaratık eşine bi dünya saygısızlık yaptı. Diyeceğim o ki; eğer sizi üzdüğünü bile bile bir şeyi yapmakta devam ediyorsa önceliği siz değilsinizdir ve o adamdan bin yıl da geçse hayır gelmez, yol ver gitsin

Çünkü aradan aylar geçti. İlk baştaki ilişkiyle şu anki ilişki bir olabilir mi sizce?
Sizi çok iyi anlıyorum bire bir aynı durumu yaşadım o resmi ilk gördüğümde ilişkimizin başlarındaydık o zaman insan çok önemsemiyor ya da önemsediğini belli etmek istemiyor ama ilişki ilerledikçe sahiplenme duygusu artıyor ve insan içine sığdıramıyor ilk gördüğünüzde ayrılmamanız gayet normal, yaşamayan anlamaz

Güzelim kaç yaşındasın bilmiyorjm ama sanırım üniversite çağındasın. Siz hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz kuzum? Başka karının resminin cüzdanında olduğu adam hayatına girmeseymiş bi bekleseymiş. Böyle olunca siz üzülüyorsunuz.

Son düzenleme:
Boşver olan olmuş barışma ama

Yok dönmeyi düşünmüyorum aradığında açmıyorum. Yani şu an gerçekten dönmeyi istemiyorum çünkü dönsem bile hiçbi şey eskisi gibi olmayacak farkındayım. Bi de benim fotoğrafım da vardı cüzdanında. Resmen kadınla beni yan yana koymuş. O fotoğrafımı da aldım

Bunlar zorla ayrılmış kız annesinden veto yemiş. Şimdi ne yaparlar ne ederler bilemiyorum ama benden uzak olsunlar yalnızca. Bu arada evden çıkarken cüzdanı çalasım gelmedi değil

Sizin yazdıklarınız resmen gözümü açtı çok üzücü bir deneyim yaşamışsınız umarım bundan sonrası sizin için çok daha iyi olur. Ayrıca o kadar haklısınız ki bu adamdan bir cacık olmaz balık baştan koktu bile

amcadan kacsana 30 yasindaymis birde hic kendinimizin degerini bilmiyoruz boyle sacma insanlara katlanmamk gerek...
Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…