Güzel bi haber ama altındaki sebep beni ağlatıyo

Fotolari sakince yirtip bidaha görmeyim yolarim deseydin bence bu kadar seye gerek yoktu sende karısı değilsin adam yirtmana bi şey dememiş

Evet zulası olması çok muhtemel.. bu benim aklıma gelmemişti allahım allahım..

Fotolari sakince yirtip bidaha görmeyim yolarim deseydin bence bu kadar seye gerek yoktu sende karısı değilsin adam yirtmana bi şey dememiş
Beni esas sinirlendiren ne zaman bu fotoğrafları çıkarmayı düşünüyosun dediğimde bana tutup da cüzdanım kaybolana kadar demesiydi

Evet zulası olması çok muhtemel.. bu benim aklıma gelmemişti allahım allahım..
Ihtimal kız belki de yoktur sen al adam akıllı karşına konuş böyle sen kafayı yedikce o umursamazligina devam edecektir ciddi ciddi otur konuş bir daha asla bi kızla alakalı ne bişey duymak nede görmek istiyorum de

Sanırım güzel haber eve çıkman. Zaten zorunluluktan kalıyordun. Sevgili rolü oynuyor gibiydiniz. O da zaafından faydalanıp evde takıldı senle. Aslında karşılıklı bir oyun vardı ama yokmuş gibi davrandınız. Ben eski konularından böyle anlamıştım. Yanlış da olabilir, olayları birebir yaşamadım elbet. Ama senin için hayırlı olmuş; okuluna devam eder, akranlarınla ev hayatı yaşar, alelade bir adamın temizliğini, yemeğini yapmamış olursun. O olaydan sonra aramadı mı?

Henüz 20 yasindasin ve 30 yasindaki bir adamla olman zaten bana basindan beri pek dogru gelmemisti. 20 yas bunlari yasamak icin fazla agir ve gereksiz.. Ayrilmaniz cok iyi olmus senin acindan.. Daha cok kücüksün kocaman adamla zaten ne yapacaktin..ilerde daha iyi daha karakterli biri cikar insaallah karsina..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Herkes sümüğe takılmış.
Ben lavaboya kusma gidince kesin hamileyim diceksin diye okudum.

Ben iyice her konuyu hamilelige bağlar oldum .

Sümüğünü sil ve aynaya bak. Elini sallasan ellisi.

Adamın sakinligine +1000 . ondan azicik da bana versin

Beni yanlış anlama ama okuduğum ve neredeyse gülümsedigim ilk ayrılık konusu oldu.

Senin gibi enerjik insanları niye uzerle e anlamıyorum ya

Nedenini bilemiyorum, ama eskisini sevdiği falan icin tutmuyor bence fotoğrafları .
Sevince sakli, gizli yapıyorlar . Inat edip cikartmamis göreceğini bile bile de cüzdanı senden istiyor .
Gözüne soka soka niye yapıyor anlamadım , kıskandırmak için de bir ihtimal geldi.

Aklımda bi sürü soru işareti var aslında ama ileri odaklı düşündüğümde barışmak istemiyorum. Çünkü bu olay daima aklımın bir köşesinde kalacak. O kadının kenafir gözleri de öyle. Böyle kör topal bi ilişki istemiyorum

Ayyy hamilelik dediniz... böyle gamsız bi heriften çocuk doğurmak nasıl olurdu acaba. Çocuk da babasına çekseydi ben murat kekilli gibi akıl hastanesinde klip çekerdim heralde

Bence benim görüp görmememi umursamıyor. Ne hissedeceğimi önemsemiyor. Ay allahından bulsun öf

Yirtarkende bi tepki vermemis bence abartma yirtip atmaya firsati olmuyodur unutuyordur nolcak

Sümüğün yere akmasına sevindim ama niye gidip lavaboya kustun:) şaka maka gençsin ve de soruyorum hangimiz yalnız değiliz bu dünyada takma kafana ilerde komik gelecek emin ol

İyi de facebook var insta var var oğlu var, bakacak gizleyecek adam açar ordan bakar, FaceTime yapar, gider yüzyüze görüşür... sen yırtınca sana saldırsa, hadsiz sen benim cüzdanımı ne hakla karıştırıyorsun diyip olayı başka tarafa çekse daha mı mutlu olacaktın anlamadım ki, adam çok da sallasa senle takılmaz sanırım, sağa sola Sevgilim demez, evinde ayak altında istemez. Senin takıldığın nokta adamın gamsızlığı olmuş ama şu olayda gamsız olmasa işler daha çirkin olabilirdi, sanırım senin fevri olduğunu biliyor, akşama seni alırım diye ondan diyor. Benzer kavgalar edilmiş belli ki. Aradaki yaş farkı da fazla galiba. Aynı evde yaşamak farklı tecrübeler getiriyor işte, ayrı kalınca nasıl hissedeceksin bi bak bakalım, büyüüük bir boşluk hissetmezsin umarım :/ eski sevgililer eski ilişkiler şuanki sevgili için çirkin tabi ki ama çok da ısıtıp ısıtıp adamın/ kadının burnuna sokmamak lazım bence. En güzeli biraz ayrı kalıp durumları ölçüp tartmak

Benim annem de böyle gereksiz yere sinirlenir, kavga çıkarır, bağırır çağırır, biz ve kocası sakin sakin kalınca da ilgi çekmek için öğürür ,kusar, hastalanır, yataklara düşer
Çooook itici bir davranış. Adamı da böyle böyle soğuttunuz demek ki...

Yaptıklariniz da abartılı davranışlar
He , başıma gelse ben ne yapardım?
Vallahi birşey yapmazdım. Ben ki eski sevgilisi davet etti diye o dönemki erkek arkadaşımla kızın düğününe gitmeyi kabul etmiş insanım:)
Kaldı ki eğer tiksindirici bir ayrılık yaşamadiysam ne fotoğrafları atarım ne mektupları yırtarım. Anılar benim için kıymetlidir...
Her neyse, zaten en doğru karar kendi evinize cikmanizdi. Umarım bundan sonra daha mutlu olursunuz. Adam şimdi tepkisiz ama kısa süre sonra geri gelecek gibi geldi bana. Siz yine de yüz vermeyin. Birşey olmaz zaten bu ilişkiden
Bol şans diliyorum

Yırtsan ne, adam kaybolana kadar kalacak demiş. Unutamamış belli. Üzülürsün bu ilişkide. Yapabilirsen , geri dönme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…