- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Evet zulası olması çok muhtemel.. bu benim aklıma gelmemiştiValla sana bişey söyleyim mi kimseyi bu kadar takma hayatında olan insanlara da hiç gitmiycek gibi bağlanma aa buda benden sana tavsiye ben olsaydım o resmi görür gormez tepkimi koyardım ya resimleri yok et yada ben yokum derdim adam resmi atmaya kiyamiyo gönlünden nasıl attı acep yerim öyle hatırayı ne hatırası madem hatırası varmış ayrilmasaymis alalaa hem resim yirtirilinca tepki vermemeside zulası olabilir ihtimalini getirdi aklima madem değersiz ne diye cüzdan da fotolar
Beni esas sinirlendiren ne zaman bu fotoğrafları çıkarmayı düşünüyosun dediğimde bana tutup da cüzdanım kaybolana kadar demesiydiFotolari sakince yirtip bidaha görmeyim yolarim deseydin bence bu kadar seye gerek yoktu sende karısı değilsin adam yirtmana bi şey dememiş
Ihtimal kız belki de yokturEvet zulası olması çok muhtemel.. bu benim aklıma gelmemiştiallahım allahım..
Aklımda bi sürü soru işareti var aslında ama ileri odaklı düşündüğümde barışmak istemiyorum. Çünkü bu olay daima aklımın bir köşesinde kalacak. O kadının kenafir gözleri de öyle. Böyle kör topal bi ilişki istemiyorumIhtimal kız belki de yoktursen al adam akıllı karşına konuş böyle sen kafayı yedikce o umursamazligina devam edecektir ciddi ciddi otur konuş bir daha asla bi kızla alakalı ne bişey duymak nede görmek istiyorum de
Ayyy hamilelik dediniz... böyle gamsız bi heriften çocuk doğurmak nasıl olurdu acaba. Çocuk da babasına çekseydi ben murat kekilli gibi akıl hastanesinde klip çekerdim heraldeHerkes sümüğe takılmış.
Ben lavaboya kusma gidince kesin hamileyim diceksin diye okudum.
Ben iyice her konuyu hamilelige bağlar oldum .
Sümüğünü sil ve aynaya bak. Elini sallasan ellisi.
Adamın sakinligine +1000 . ondan azicik da bana versin
Beni yanlış anlama ama okuduğum ve neredeyse gülümsedigim ilk ayrılık konusu oldu.
Senin gibi enerjik insanları niye uzerle e anlamıyorum ya
Bence benim görüp görmememi umursamıyor. Ne hissedeceğimi önemsemiyor. Ay allahından bulsun öfNedenini bilemiyorum, ama eskisini sevdiği falan icin tutmuyor bence fotoğrafları .
Sevince sakli, gizli yapıyorlar . Inat edip cikartmamis göreceğini bile bile de cüzdanı senden istiyor .
Gözüne soka soka niye yapıyor anlamadım , kıskandırmak için de bir ihtimal geldi.
Bu fotoğraflar ne kadar burda durcak dediğimde cüzdanımı kaybedene kadar dedi ama. Çıkarmak istemiyor yaniYirtarkende bi tepki vermemis bence abartma yirtip atmaya firsati olmuyodur unutuyordur nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?