güzel bir beyin cimnastiği

kızlar bilgisayarın başında ayağa kalktım boynumu çevirdim bir sağ yandan bakıyorum,bir sol yandan ama şu yavruyu göremedim bir türlü,yaşlı kadını hemen gördüm amakadının burnunu çene gözünü kulak olarak düşünsemde birtürlü kızı göremiyorum ya,şimdi ben olumsuz düşünen bir insanmıymışım,hayret,ama bulma çabalarım gayretle devam edecek

yaşlı kadını görmek için :
1 genç kadının çenesi yaşlı kadının koca burnu
2 genç kadının kulağıda yaşlı kadının gözü
3 ikiside yan durmuş
4 ikisininde saçları aynı
5 genç kadının boğaz altındaki siyah çizgi yaşlı kadının ağzı

genç kadını görmek için :
1 yaşlı kadının koca burnu gencin yanak ve çene kısmı yani suratını oluşturuyor
2 ikisininde saçları aynı
3 yaşlı kadının gözü gencin kulağı
4 sağ tarafına bakıyor biraz arkaya doğru bakıyor
5 genç kadının sadece kirpiği görünüyo burun ve göz ağız yok

genç kadını hemen farkettim ama yazmana rağmen yaşlı kadını göremiyorumkafamçokkarıştı

genç kadını hemen farkettim ama yazmana rağmen yaşlı kadını göremiyorumkafamçokkarıştı

yaşlı kadının uzun bi çenesi var en alttaki beyaz yer çenesi ve kocaman bi burnu var aynı cadıya benziyo resimde genç kadın boyut olarak biraz küçük ama yaşlı kadın siyah saçları , siyah kürk ve beyaz örtü hariç kalan yerler yaşlı kadının sadece yüzünü oluşturuyo boynu yok sadece kafa
genç kadının kulağının altında bi nokta var işte o kulak yaşlının görünen tek gözü

ben tüm bunları okumama rağmen resme belki 50 kere daha bakmama rağmen genç kızı bulamadım.

nasıl bir pozitiflikse artık sadece genç kızı görüyorum. eşeliyorum eşeliyorum yaşlı olduğu iddia edilen bir kadın bulamıyorum...ama evet iyimser bir dönemimdeyim; sınanan buysa doğrudur,tam isabettir!!!

bende yaslı kadını görüyorum genç kadın göremedim çevremdekilerede gösterecem bakalım onlar ne görecekohaoldumsmile

önce genci 20 sn sonra falan da yaşlıyı gördüm ama pozitif bir insan değilimdir

yaw genç olanı hemen farkettim de yaşlıyı bulmam zaman aldı

1. yaşlı kadın
2. genç kadın sağ tarafına doğru bakıyor yana

Son düzenleme:

buda büyük hali halen göremeyenler için resmi başka bi açıdanda gösterebilirim

oh sonunda yaa :) tsk ederm a.s.
evet insan bulamayınca takıyo bunun için değil ama bi başka soru için sabaha kadar araştırdığımı bilirim ama bulamamıştım genede neyse sonra buldum rahatladım bu değil ama başka bi zeka sorusu idi

cemresum alah senden razı olsun kız.bır kac aydır ınternette benı cıldırtıyordu bu resım.hanı arada bır cıkıyorya her sayfada.genç kadını bulun die.alahım saçımı başımı yolasım gelıyordu.gel bı opecem seni.ohh bedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…