güzel bir beyin cimnastiği

yaşlı kadına bide böyle bakın bakalım, tek gözü görünüyo, tabi ben burnunu kaldırınca biraz gençleşti, galiba estetik yapmış oldum,
suratının sol tarafı görünüyo sadece, sol profil resmi yani, beyaz olan dalgalı çizgili başörtüsü sol yanağının çoğunu kapatmış, kulağı görünmüyo bu yüzden,
sağ tarafına gelince, arkada kalmış hiç görünmüyo zaten...
umarım daha önce göremeyenler şimdi görebilirler...

Eklentiler

• $nnn.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleme:
cemresum yaşlı kadını ne güzel anlatmışsın,ben zaten yaşlı kadını görüyorum,birde genç kızı gösteriver.göremiyorum göremiyorum göremiyorum işte............

cemresum yaşlı kadını ne güzel anlatmışsın,ben zaten yaşlı kadını görüyorum,birde genç kızı gösteriver.göremiyorum göremiyorum göremiyorum işte............

Al canım buda genç kadın umarım anlaşılabilir bi düzenleme yapmışımdır oda arkaya doğru bakıyor kendi sağına dönük yani
sadece sol kirpiği ve burnunun sol tarafı görünüyo.

Eklentiler

• $GENÇ.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 153
Aa benim gördüğüm genç kadınmış zaten

Yaşlı kadını şimdi gördüm =))

O kadar terapi al, ilaçlar kullan ... hala yaşlı kadını gör!! olacak iş mi ... ?
Genç kadını görüyorum ama çook zor... Bir an görünüp kayboluyor gibi... Bu da birşey ama :)

daha önce baktığımda sadece yaşlı kadını görmüştüm başka bi sitede görmüştüm.
şimdi bakınca genç kadını gördüm.yaşlıyı hiç farketmedim.taki biri ip ucu yazmış.onu dikkate alınca farkettim.enteresan...

arkadaşlar yardım edin ben bi türlü yaşlı kadını göremedim inan her açıdan bakmaya çılşıyorum ama olmuyo yaşlı kadın nerede nasıl görebilirim taktım şimdi:44:

arkadaşlar yardım edin ben bi türlü yaşlı kadını göremedim inan her açıdan bakmaya çılşıyorum ama olmuyo yaşlı kadın nerede nasıl görebilirim taktım şimdi:44:

canım 5. sayfada hem yaşlı hemde genç kadının düzeltmeli resimlerini eklemiştim o sayfayı bi incele mutlaka görebilirsin gayet anlaşılır düzeltmeler yapmıştım

ay benim ciddi bir terapi almam lazım sanırım. göbeğim çatladı genç kadını görmek için ama yuk yaşlı kadın dikildi önüme bön bön bakiii(

eğer o son resimdeki genç bayanı ayrıntılarıyla anlatmasaydınız nette sabahlayacaktım resimdeki ganç baaayanı bulmak için(
çok mersi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…