güzel bir beyin cimnastiği

ne demek canım. maksat gönüller hoş olsun dimi ama.

ay delirdim.hep yaşlı kadını gördüm.en son kocam geldi beş dakkka gösterdi yine göremedim.sonra gördüm ama.

cemresum bişey diycem ama inanmazsın,ben hala genç kadını göremiyorum desem,biliyorum 5.sayfada o kadar resimleri çizdin düzelttin falan ama ilk sayfadaki resimle senin çizdiğin yada düzelttiğin kadın arasında dağlar kadar fark var,senin çizdiğine baktıktan sonra,ilk sayfaya dönüp bakıyorum,bitürlü genç kadını göremiyorum yaaa,benim psikolağa gitmekten ziyade acil ilaç tedavisine başlamam gerek galiba,bu kadarmı negatif olur bir insan

aaaa dur dur şimdi bir daha baktımda yeni gördüüüüümmmmm,oda senin resimli anlatmanı tekrar dakikalarca inceledikten sonra,ama bir arkadaşın dediği gibi bir görünüp bir kayboluyor sanki 3 boyutlu gibi ama görüyorum artık,yaşasınnn,vay be ne psikoloji varmış bende,kendimi biyerden atmam yakındır demekki

bu kadar karamsar olma sonunda görebildiğine göre bi umut var demekki hem resmin pisikolojiyle alakası gerçek olmayabilirde

ayyy olamaaazzz yasli kadini gördüm nolacak simdi :)))) genci hic farkedemedim bakiyorum bakyiorum bulamiyorum genc olani :) cok degisik seyler var ya

arkadaşlar dkkatli bakın genç kadının başında duvak gbi duruyor tam yüzü görünmüyor poz vermiş bide artistşeyyy:))o yaşlı kadının burnu onun çenesi gibi düşünün

Son düzenleme:
Şükürler olsun 5. sayfadaki anlatımdan sonra yaşlı kadını gördüm ama onu görmek daha zormuş yaa. Bir an görüp kaybediyorum görüntüyü yine..

ya ben genç kadını zorla gördüm
kocaman yaşlı kadın kadın çıkıyo resimde
ama genç bayan öte bakıyo zor görünüyoo
hemen kayboluyo
yaşlı teyze kaplıyo resmiii

ben iki saatir bakiyrm ama yasli bayandan baska birsey gormuyrm, ustelik pozitif dusunen biriyim, ruha halimde iyi..

Genç kadını hemen gördüm de yaşlıyı baya bi bakınca çözdüm :)

yaşlı kadını görüyorum da genç kadını göremiyorum.sinir oldum şimdi.bulana kadar bakacam

ikisinide aynı anda buldum bakın.... genç bayanı görenler ; kadının çenesine dikkatlice bakarsanız zaten yaşlı bayanı direkt görebiliyorsunuz. yaşlı kadını görenler ; onun gözlerine dikkatlice bakın... genç bayanı gördünüzmüüü ???............................

yaaa aslında cok negatif bir ruh halındeyım suan ama yınede genc bayanı gordum kac saatdır ugrasıyorum yaslıyı goremedım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…