- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Valla üzdünüz ya bak saat kaç oldu uyuyamıyorum düşünmektenZorunlu ozlettin kendini nerelerdesin? Belden asagisini opuyorsa guzel buluyordur bence. Ozellikle regl doneminde bunu yapiyorsa seni asiri guzel buluyordur. Ayrica yetenegim yok diyerek kendini cok hafife aliyorsun bence. Bir kerem sen guzel para yediriyorsun bu yetenek kac kiside var?
Erkek arkadaşıma çok sinirlendim ama ne demek ona bakan oluyordu evet demek yahuZorunlu kendine sürekli bir kulp bulmak yerine meşgale bulsan hayatında kaos değil huzur hakim olur
Bana sen güzelsin her şeyin ile güzelsin desene hiç inanasım gelmiyor onaDaha çok ben mi güzelim yoksa eski sevgilin mi? diye sorsaydınız daha net olurdu. Hem sizde acabalarla kalmazdınız gibime geliyor.
Kusura bakmayın da size ne onun eski sevgilisinden adamin aklımda olmayanida siz koydunuz. Olmak isteseydi onunla olur yada sizle devam etmezdi. Yapmayın nolur herkes güzel ama farklı yada başka özelliklerde. Kıyaslamayın bu kötülüğü siz kendinize yapmayın ve kimsenin bahsi bile etmesine izin vermeyin
Valla üzdünüz ya bak saat kaç oldu uyuyamıyorum düşünmektenben güzel bi kadın değilim
Aynaya bakarak demeye gelmistimsevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Neyse ki beybitolam kankeytam demisBaşlığa cevabım: Aynaya bakarak.
Zorunlu yat,uyu artık.Sabaha iş var ve senin bakmakla yükümlü olduğun bir sevgilin varsevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Erkek arkadaşıma çok sinirlendim ama ne demek ona bakan oluyordu evet demek yahu
Oyke bir beklenti içinde olmayın. Biz ile erkeklerin düşünme yapısı gerçekten çok farklı bazı komik videolar görüyorum nette kadın diyor ki acaba eşim beni seviyor mu? Acaba şuan beni mi düşünüyor yada ne düşünüyor ? O esnada ise adam dolar kaç TL bu araba modeli bilmem ne yani farklı çalışıyor. İnanın asla sağlıklı bir düşünce değil. Şuan geç saat oldu tam böyle size daha iyi ifade edecek cümle bulmkata zorlanıyorum ama inanıyorum ki burdan bazıları benim ne demek istediğimi buraya yazacaktir.Bana sen güzelsin her şeyin ile güzelsin desene hiç inanasım gelmiyor ona
Başkası adına utanmak bana mazoşistçe bir zevk veriyor olmalı ki senin konun oldugunu bile bile girip okuyorum her defasında.beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?