Güzel bir kadın olduğumuzu nasıl anlarız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka eski sevgili muhabbeti?
Bir insan/bir kadın niye merak eder sorduğunuz şeyi,niye bu kadar didikler yeteneğine kadar öğrenir ben inanın hic anlayamıyorum. Adı üstünde eski sevgili bu.
Siz niye kendinizi onunla kıyaslamaya çalışıyorsunuz ki.

Hayır böyle sorular sormakta ki amacınız nedir tam olarak? Doğruları söylemiş sadece. Ama bu sizin yinede çirkin olduğunuzu göstermez. Muhtemelen siz teselli amaçlı yalan söylemesini beklediniz. Ama şunu söyliyim bu tarz sorular her zaman ilişkiden soğutmaya sebep olur.

konu buraya geldiyse ve böyle cevap aldıysanız ona bakıp size bakmıyolarsa demekki çokta beğenmiyor. Önemli olan siz kendinizi beğeniyor musunuz? Ama sevgilinizin derinlerinde bir yerlerde bir öküz beslediği kesin. dikkatli olun

Borclar bitti mi zorunlu?

Güzellik konusunda neden bu kadar takıntılısın? Kendine bakıyor ve fitsen yeterli olmalı.
Kendini sevmeyi öğren zorunlu.

Kivirmis seni kıskandırmak istedi sanırım sana bakmıyorlar ona bakıyorlardı diyerek

Z zorunlualann bak benim mesajıma üzgün ifadesi atmışsın üzüldüm şimdi sana istediğin aklı vermek istiyorum: bi kere kimseyle kendini kıyaslama, kıyas bitmez en güzel kadının da eksisi olabilir en çirkin kadınında ona göre artısı olabilir, Allah herkese farklı farklı özellikler vermiş ve almıştır. En mutlu insanın bile ne dertleri ne eksikleri vardır bilemezsin, kıyaslamakla sadece kendini üzersin.Hem kıyaslayacak olsan eski sevgililerinin de yeni sevgilinden daha üstün özellikleri vardır mutlaka. Bu kıyas adamı sadece üzer.

Sorma da bundan sonra o mu ben mi diye özgüvenin düşer.

Borcunu yapılandır daha da kimseye para yedirmemeye çalış. Erkekleri çok da ciddiye alma. Belki ayrılacaksınız. Hayatının merkezine kendini koy

Kendinizi begendırme cabaları, baskaları sızı begenınce guzel olmus olmuyorsunuz ki burda onemlı olan senin kendını sevmen

Kendi kendine dert çıkarıyorsun bence, meditasyon yapsana her gün Sakinleş, tartışma, mutlu ol hayatınla

Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. İllaki yüzü güzel olması şart değil. İçiniz güzel olsun. Kıskanır kıskanmaz mı !? O size güveniyor bence. Güzel olupta size sürekli başkası bakarken o rahatsız olmaz mı? Eğer o eski sevgilisini beğenseydı ona geri dönerdi. Sevmek sadece dış görünüş olarak görmeyim. Gözleri görmeyen insanları bir düşünün sadece sesi duyarak ne kadar güzel kalbı var diyebilir. Kimse anadan doğma yetenekli doğmuyor kendinizi gelirtirin. Olmuyorsa zorlamayın

ne alaka ya ne alakaaaa :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…