- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.039
- 88
- 30
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aklıma kötü bi şey geliyor ama tövbestKızın el becerisi neymiş?
Hayır böyle sorular sormakta ki amacınız nedir tam olarak? Doğruları söylemiş sadece. Ama bu sizin yinede çirkin olduğunuzu göstermez. Muhtemelen siz teselli amaçlı yalan söylemesini beklediniz. Ama şunu söyliyim bu tarz sorular her zaman ilişkiden soğutmaya sebep olur.sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Borclar bitti mi zorunlu?sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Borclar Allahuekber daglarina ciktigindan mesgale bulmasa daha hayirliZorunlu kendine sürekli bir kulp bulmak yerine meşgale bulsan hayatında kaos değil huzur hakim olur
Para kazanacağı bir meşgale bulsunBorclar Allahuekber daglarina ciktigindan mesgale bulmasa daha hayirli
Kivirmis seni kıskandırmak istedi sanırım sana bakmıyorlar ona bakıyorlardı diyereksevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Kendinizi begendırme cabaları, baskaları sızı begenınce guzel olmus olmuyorsunuz ki burda onemlı olan senin kendını sevmensevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. İllaki yüzü güzel olması şart değil. İçiniz güzel olsun. Kıskanır kıskanmaz mı !? O size güveniyor bence. Güzel olupta size sürekli başkası bakarken o rahatsız olmaz mı? Eğer o eski sevgilisini beğenseydı ona geri dönerdi. Sevmek sadece dış görünüş olarak görmeyim. Gözleri görmeyen insanları bir düşünün sadece sesi duyarak ne kadar güzel kalbı var diyebilir. Kimse anadan doğma yetenekli doğmuyor kendinizi gelirtirin. Olmuyorsa zorlamayınsevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
ne alaka ya ne alakaaaa :dZorunlu ozlettin kendini nerelerdesin? Belden asagisini opuyorsa guzel buluyordur bence. Ozellikle regl doneminde bunu yapiyorsa seni asiri guzel buluyordur. Ayrica yetenegim yok diyerek kendini cok hafife aliyorsun bence. Bir kerem sen guzel para yediriyorsun bu yetenek kac kiside var?
bunu da bir öğretmen yazıyor.ne alaka ya ne alakaaaa :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?