- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.363
- 498
- Konu Sahibi zorunlualann
-
El becerisi derken heykeltıraş mi ?sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız ..
neden sevgilinin eski kız arkadaşına takıldın anlamadim senisevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Siz kendinizi değersiz görürseniz herkes öyle görür bu arada erkekler ilk dış görünüşe baksana onlar için zeka çok önemlidirsevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız .. akşam konuşurken aynen şu dıyalog geçti aramızda -beni kıskanmadığını düşünüyorum çünkü herkese açık blog hesabımda kendimi paylaşsam erkekler beğense bile umrunda olmuyor dedim . Oda bana destek olduğunu söyledi. Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana. Baktıkları oluyordu dedi . Bana bakmıyorlar mı diye sorduğumda hayır sana bakmıyorlar dedi . Bu cümleye anlamsızca çok alındım . Cunku kendimi çirkin hissetmeme neden oldu . Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar felan dedi. Eski kız arkadaşının yetenegı var benim hiç bir yetenegım bile yok. Şimdi bu çocuk beni güzel buluyor mu şüphelerim var .
Zorunlu el becerisi deyince aklıma direkt o geldi benim deEl becerisi konusunda kimse senin eline su dilemez zorunlu.
Zorunlunun önceki ilişkisini bilenler, ne demek istediğimi anlayacaktir.
Güzel olup olmamana gelince. Bu karakter yapısıyla dünyanın en guzel kadını olsan boş. Bir süre sonra, hatta anında sogutursun kendinden.
Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana.
??? Eski kiz arkadaşının da yanındayken bakıyorlarmis ama sizin yanınızdayken o olduğu için bakmıyorlarmiş. NE? Bu ne sacma cevap.Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar
Yada sizi okadar sarıp sarmalamış ki kimse dönüp bakmıyor olabilir mi?Bana sen güzelsin her şeyin ile güzelsin desene hiç inanasım gelmiyor ona
El becerisi derken heykeltıraş mi ?
Yahut ressam mi ?
Bir oturusta kazak mi örüyor ?
Yahut yaptığı yemekler seflere taş mi çıkartıyor ?
Anlamadım ben ?
Eğer bu el becerisi daha seksist bir gönderme ise ; o kadın senin eline (ağzına )su dokemez zorunlu..
Kaynakça : Eski konular..
Alt metin : 30 dakikalık oral seansları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?