Güzel bir kadın olduğumuzu nasıl anlarız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sevgilimi çok yakışıklı buluyorum , önceki kız arkadaşını gördüm . Fiziği , el becerisi çok iyi bi kız ..
El becerisi derken heykeltıraş mi ?
Yahut ressam mi ?
Bir oturusta kazak mi örüyor ?
Yahut yaptığı yemekler seflere taş mi çıkartıyor ?
Anlamadım ben ?
Eğer bu el becerisi daha seksist bir gönderme ise ; o kadın senin eline (ağzına )su dokemez zorunlu..
Kaynakça : Eski konular..
Alt metin : 30 dakikalık oral seansları.

Güzel olmak tek başına yeterli değil bence. Çok güzel olup aynı zamanda itici kadınlar da var. Çirkin olup enerjisiyle kendisine çekenler de. Önemli olan sempatiklik, dışarıya verdiğin enerji.
Bir de güler yüz kadına en çok yakışan şey. Bazı kadınlar ciddiyetle nemrutluğu karıştırıyor gerçi
Ya işte neyse sonuç olarak aynaya baktığında gördüğünü sevmen gerek. Diğer türlü dünya güzeli de olsan ne fayda

Özgüveninin düşük olduğunu keşke karşı tarafa belli etmeseydin. Bu hoş olmamış.

Kendini nasıl güzel hissedeceğin de yukarıdaki cümlemde saklı.

Başladı bizim mesai yine
Zorunlucum öncelikle bir önceki konun hakkında artık bize hesap vermen gerekiyor noldu borç işleri, herifi aparta attın mı bak meraktayız hala...

Güzellik mevzusu ile apayrı bir mesele ve aşşşırı göreceli buna emin ol, kimse birbirinin beğendiğini beğenmiyor, arkadaşımın aaa ne güzel kız dediğine ben ıyyy bu mu güzel diyebiliyorum... Çok çok ünlü göz önünde bakımlı anlı şanlı kadınların bile güzelliğini sorguluyoruz Emin olamazsın yani. İnsanlar güzellikten ziyade fiziğe ya da giyim tarzı değişikse ona bakıyorlar, dikkat çekiyor... Takma boş yere bak hiççç boş kalmıyorsun demek ki beğeniliyorsun öyle ya da böyle çünkü kimi yüzüne bakar, kimi huyuna, kimi sohbetine...

Beceri kısmına gelince oğlanlarla kırıştırmayı azaltıp evde iki börek çörek yap otur da bişi öğren

neden sevgilinin eski kız arkadaşına takıldın anlamadim seni
belki fikir uyuşmazlıktan ayrılmışlardir...
el becerisine mi baktın..
herkes mükemmel degildir... kendine özel yetenekleri vardir..
lütfen önüne bakın.

Siz kendinizi değersiz görürseniz herkes öyle görür bu arada erkekler ilk dış görünüşe baksana onlar için zeka çok önemlidir

Zorunlu el becerisi deyince aklıma direkt o geldi benim de

Daha sonra eski kız arkadaşına bakıyorlarmıydı diyorum evet yanımdayken bakıyorlardı dedi bana.

Sonradan öyle demek istemedim sana da bakıyorlar ama ben olduğum için bakmıyorlar
??? Eski kiz arkadaşının da yanındayken bakıyorlarmis ama sizin yanınızdayken o olduğu için bakmıyorlarmiş. NE? Bu ne sacma cevap.

Bu ne saçma mubabbet

Sen kendini sev, kendine ve vücuduna saygın olsun; bunu özgüvenle dışarıya yansıttığında işte o zaman güzel olursun. Mesela ben kendimle ilgili kimin ne dediğini umursamam, kendimi biliyorum.

Ben de eskiden erkek arkadaşlarımın çok güzel ve kariyerli eski sevgililerine denk geliyordum, ama kendimi kötü değil aksine iyi hissediyordum. Benimle olan adamın tabii ki geçmişinde kaliteli, güzel, belli bir standardı olan kızlar olacak diye düşünüyordum. Bak temel nokta kendini nasıl gördüğün ile alâkalı.

Tamam anlaşıldı ben kendisini tanımıyordum adam gibi cevab vericektim neyseki senin yorumunu gördüm

Yine de konu sahibine değilde genel olarak şunu demek istiyorum başlığa binaen, Bir kadının güzel olup olmaması kendi elindedir isterse güzel olur isterse çirkin olur ancak asıl güzellik karakterle ortaya çıkar.. Her özgüvenli, zeki ve karakterli kadın güzel ve çekicidir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…