- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
Nerenizi beğenmiyorsunuz?
Belkide kendinizi değil de kafa yapınızı beğenmemeniz gerek. Herşey dış güzellik mi ?
biz ne güzeller gördük içi boş teneke hey gidi hey. Yıkın artık şu güzellik takıntısını. Kafa yapınızı değiştirin. Bakımlı her kadın güzeldir ayrıca.
Ben de liposactiun yaptiracagimÖzgüvenle resimler cekinmeyi o kadar çok istiyorum kiAma ne kadar bakım yaparsam yapayım güzel olmuyorum Virus bitince gidip estetik yaptıracağım ama biteceği yok gibi.
Estetik yapınca güzel kadın olunuyor mu?
Bence senin sorunun yüzün, vücudun ya da eksik bakım yapman değil, özgüvenin.
Kendine güvenin yok gibi.
Önce bunu çözmelisin.
Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...
Ay güzgülleri senmişsin.Estetik yapıp bakımlı olunca özgüvenim de gelir diye dusunuyorum
Hmmm. Erkekler sizi begenemedigi için mi estetik olacaksınız?Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...
Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...
Ay güzgülleri senmişsin kuzum.
O zamanda söylemiştim, yine söylüyorum.
Senin bakış açın, senin özgüvenin.
Asıl sorunlar bu.
Eminim çok güzelsindir.
Eminim çok iyisindir.
Ama enerjin negatif.
Yani kendine güvenin olmadığını çevreye de yansıtıyorsun.
Yapma bunu kendine.
İnan bana estetik ol ya da olma. Beni ilgilendirmez.
Önce kendini, bakış açını ve psikolojini düzeltmen gerek.
Nerenize yaptıracaksınız estetik. İnsanın kendini guzel hıssetmesı gercekten ozguven veriyor ama oncelıkle kendinizi sevin gerisi gelir.Özgüvenle resimler cekinmeyi o kadar çok istiyorum kiAma ne kadar bakım yaparsam yapayım güzel olmuyorum Virus bitince gidip estetik yaptıracağım ama biteceği yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?