Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

CatLover06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
213
88
13
29
Özgüvenle resimler cekinmeyi o kadar çok istiyorum ki Ama ne kadar bakım yaparsam yapayım güzel olmuyorum Virus bitince gidip estetik yaptıracağım ama biteceği yok gibi.

Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...

Özgüvenle resimler cekinmeyi o kadar çok istiyorum ki Ama ne kadar bakım yaparsam yapayım güzel olmuyorum Virus bitince gidip estetik yaptıracağım ama biteceği yok gibi.
Ben de liposactiun yaptiracagim‍♀gitmeyen gobek yapmislar her yer ince gobek kocamancene ve burun cok degistiriyor insani yaptir gitsin

Ah canım benim geleceğe dair umudum bile kalmadı virüsü evden cıkmadıgımız halde ensemde hissediyorum ya marketten alısverişten kaparsam diye korkuyorum. Hayatı ve yaşamayı kendini seversen özgüvenli biri olabilirsin cünkü özgüvenle güzelliğin alakası yok. Nice coookk güzel olup iki kelimeyi bir araya getiremeyen asalak kızlar var mesela ne kadar güzel olursa olsun saygı duyulmuyor dışardanda aaa cok güzel cok özgüvenli denilmiyor

Estetik yapıp bakımlı olunca özgüvenim de gelir diye dusunuyorum
Ay güzgülleri senmişsin.
O zamanda söylemiştim, yine söylüyorum.
Senin bakış açın, senin özgüvenin.
Asıl sorunlar bu.
Eminim çok güzelsindir.
Eminim çok iyisindir.
Ama enerjin negatif.
Yani kendine güvenin olmadığını çevreye de yansıtıyorsun.
Yapma bunu kendine.
İnan bana estetik ol ya da olma. Beni ilgilendirmez.
Önce kendini, bakış açını ve psikolojini düzeltmen gerek.

Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...

Seviyorlar zaten,şu erkekleri gerizekalı sanmaktan vazgeçin.Siz nasıl kaslı,yakışıklı bir adamı görünce ''ooo'' diyorsanız onlar da bir benzerini güzel kızlar için düşünüyor işte.Ama aşk,sevgi bunlar başka şeyler.Yüzü güzel diye bir kızdan hoşlanırlar,kafalar zıtsa da bıkarlar o kişiden.Ömür boyu kim çeker kişilik olarak sevmediği birini sırf güzel diye ?
İlk çekim için görüntü önemli sadece bu kısma katılırım,ama o kadınlar için de önemli.Hangi kadın tip olarak hoşlanmadığı birini tanımak için çabalar mesela,olaya kadın erkek olarak bakmayın,insanoğlu böyledir.

geçenlerde de böyle bir konu açmıştınız. psikolojinizi düzeltmezseniz yaptırdığınız hiçbir estetiğin de işe yaramadığını düşüneceksiniz. muhtemelen estetik yaptırmak takıntınız olacak ve sonuç çok çok daha kötü yerlere gidecek.
önerim önce özgüveninizi yükseltin.
belki yanlış erkeklere yakınlaşmaya çalışıyorsunuz. belki çevrenizde sizi beğenenler var ama takıntılar izin vermiyor görmenize.

...
Ben de oturup yazıyordum kim olduğunu bilmeden,neyse.
Konu sahibi senin uzman tedavisine ihtiyacın var.Şimdi yine taşlarsın beni ya da benim gibi yazanları,ama cidden kendine ve karşı etrafındaki insanlara karşı çok negatifsin.Böyle hayat geçmez,sen mutsuz olursun.

Nerenize yaptıracaksınız estetik. İnsanın kendini guzel hıssetmesı gercekten ozguven veriyor ama oncelıkle kendinizi sevin gerisi gelir.

Estetiklı kişiler hep birbirine benziyor. Aynı burun ,dudak ,kaş Vs . Doğal kızlar daha güzel bazı kişilerin burnu büyük ama onu fazla hoş gösteren karizmatik duran yeri olabiliyor. Bi insan kendine guvenmeli dik durmalı ona göre güzellik artıyor birde karakter güzelse çok hoş görüntü meydanà çıkıyor.
Ne kadar güzel olursan ol kendine güvenmez isen göze gelmessin.
Benim yeğenim ergenlik döneminde erkek ve hafif kepçe kulakları vardi . Onu sempatik gösteriyordu yüzü zaten maşallah var. Bi dönem bi densiz kulaklarına laf etti. Yaptırdı bizimkiler de.. ama eski havası yok. Bi kepçe kulak okadar hava katarmi? Katıyor demekki öğretmeni bile neden yaptırdın seni sen yapıyordu sana yakışıyordu çok demiş. Sonradan pişman oldu ama bu sefer kepçe kulak yaptırmaya götürcek halimiz yok tabi

Özgüven sadece üzülmemeniz için gerekmiyor. Özgüvenli insanda öyle büyüleyici bir aura oluyor ki... Bir de şöyle bir durum farkettim ben bu adamlar evlenince inanılmaz çöküyorlar. Bir şeyler oluyor. Son dönemlerde dikkatimi çekti. Böyle bir durum olsa birlikte olduğun kişide o zaman daha güzelini mi arayacaksın? Yani ben kapsamli düşnmeni öneriririm. Estetik faciaları gerçekten çok. En azınan en sık yapılan burun ameliyatlarında bile burdaki örneklere bakarsan istediği gibi sonuç alamayan insan sayısı hiç de az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…