Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

O özgüven öyle iki estetik yaptırayım gelsin gibi bir şey değil.Özgüven içte olur ve dış etmenlere başka insanlara bakmaz.Herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi zaten.Şahsen güzel de olmuyorlar,bir sey değişmez yani hayatınızda.Ruhsal dünyanızı ve bilgi birikiminizi artırıp baska pencereden bakarsanız hayatınıza,bu saçma takıntıdan da kurtulursunuz.

Aşırıya kacmamak gerekli estetikte :) Dozunda ve iyi yapılirsa güzel olur bence

Bende güzel değilim. Hatta çok çirkin bile sayılırım. Önceleri takıyordum,şimdi umrumda bile değil.

Bu zor günler biter umarım. Paran varsa iyice araştır başarılı bir doktordan randevunu al, o seni yönlendirir. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, estetikle mutlu olacaksan yaptır. Dediğim gibi eğer hayatımız normale dönerse ertelemeden yaptır. Bi kere geliyorsun dünyaya, dermansız bir derdin yok yaptır gitsin.

Insanlar sadece yazarak bile ısık sacıp guzel olabılır. Sen de onlardan birisin benim gozumde

Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...
Erkegin fitratına ters bu dedigin

Ayrica, yüzü guzele bir günde doyulur da huyu guzele 40 yıl doyulmazmis.
Huyu, karakterinin guzelligi, ışik sacmasi, enerjisi daha onemlidir bence.
Her erkek estetik, makyaj meraklisi degilki..
Dogalligi seven de cok bakımsız kalmamak sartiyla..
Bence bu dediginiz bakış açısina gore degisir.
Ben mesela estetikli burun, dolgu dudak,silikonlu gogus, ay askiomm diye burnundan konusan birini istemezdim karsimda..

Son düzenleme:
Valla bence bakimli her kadın güzeldir. Estetikle kendinizi daha güzel hissettirecekseniz yaptırın. Ama böyle operasyonlar bağımlılık yapıyor yani sonuç sizi tatmin etse bile bir süre sonra baska bir yerinizi beğenmeyeceksiniz. Sizin kendinizle barışmanız lazım estetik 2.sırada olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…