- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi CatLover06
-
Bunu neden anlamadıklarını anlamıyorum inanın. Senin uzman desteğine ihtiyacın var yoksa kendine zarar vereceksin diyoruz ama yok yani duvara yazılsa bunlar duvar dile gelecek. Sorun çirkinlik güzellik değil öncelikle psikolojik. Ruhsal durumu düzelse belki estetiğe ihtiyacı olmadığının farkına varacak ya da ihtiyacı olan estetikleri yaptıracak....
Ben de oturup yazıyordum,neyse.
Konu sahibi senin uzman tedavisine ihtiyacın var.Şimdi yine taşlarsın beni ya da benim gibi yazanları,ama cidden kendine ve karşı etrafındaki insanlara karşı çok negatifsin.Böyle hayat geçmez,sen mutsuz olursun.
Bunu neden anlamadıklarını anlamıyorum inanın. Senin uzman desteğine ihtiyacın var yoksa kendine zarar vereceksin diyoruz ama yok yani duvara yazılsa bunlar duvar dile gelecek. Sorun çirkinlik güzellik değil öncelikle psikolojik. Ruhsal durumu düzelse belki estetiğe ihtiyacı olmadığının farkına varacak ya da ihtiyacı olan estetikleri yaptıracak.
Hmmm. Erkekler sizi begenemedigi için mi estetik olacaksınız?
...
Ben de oturup yazıyordum kim olduğunu bilmeden,neyse.
Konu sahibi senin uzman tedavisine ihtiyacın var.Şimdi yine taşlarsın beni ya da benim gibi yazanları,ama cidden kendine ve karşı etrafındaki insanlara karşı çok negatifsin.Böyle hayat geçmez,sen mutsuz olursun.
Nerenize yaptıracaksınız estetik. İnsanın kendini guzel hıssetmesı gercekten ozguven veriyor ama oncelıkle kendinizi sevin gerisi gelir.
Özgüven sadece üzülmemeniz için gerekmiyor. Özgüvenli insanda öyle büyüleyici bir aura oluyor ki... Bir de şöyle bir durum farkettim ben bu adamlar evlenince inanılmaz çöküyorlar. Bir şeyler oluyor. Son dönemlerde dikkatimi çekti. Böyle bir durum olsa birlikte olduğun kişide o zaman daha güzelini mi arayacaksın? Yani ben kapsamli düşnmeni öneriririm. Estetik faciaları gerçekten çok. En azınan en sık yapılan burun ameliyatlarında bile burdaki örneklere bakarsan istediği gibi sonuç alamayan insan sayısı hiç de az değil.
Bunu neden anlamadıklarını anlamıyorum inanın. Senin uzman desteğine ihtiyacın var yoksa kendine zarar vereceksin diyoruz ama yok yani duvara yazılsa bunlar duvar dile gelecek. Sorun çirkinlik güzellik değil öncelikle psikolojik. Ruhsal durumu düzelse belki estetiğe ihtiyacı olmadığının farkına varacak ya da ihtiyacı olan estetikleri yaptıracak.
Kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz o sekilde yapin. Durumunuz varsa kapitalist sistemin dayattigi tiplerden elbette olabilirsiniz.
Burun ok. Ama çene ameliyati gozume korkutucu geldi .
Sizin bedeniniz sizin karariniz. Para varsa gerisi halledilir. Ama tabii ki her estetikli guzel olmuyor
O da bir gercek.
Ben de anlamıyorum,ben de normal bir insanım.Hiç öyle güzel minik bir burnum,dolgun dudaklarım,büyük badem gözlerim yok.Ortalama bir tipim,yolda görse biri dönüp de tekrar bakmaz.
Ama hiç de oturup kendimi böyle şeyler için yoramam.Gerek yok yani.Çok güzel de olsanız sizi sevmeyebilirler,aldatabilirler çok çirkin de olsanız.Çirkin diyenler güzellikten,yakışıklılıktan ölüyor mu sanki ?
Estetiğe karşı değilim bu arada.Ama insan ne bileyim mesela aynaya bakınca burnundan çok rahatsız oluyordur,yaptırır,anlarım ; ama 'erkekler beni beğenmiyor' diye yola çıkılan bir durumdan özgüvenli bir şekilde çıkacağının garantisi yok konu sahibi.Çünkü erkekler seni hala beğenmeyebilirler,o zaman ne yapacaksın ? Estetikli burnunu yine mi estetikle düzelteceksin ? Önce kendi değerini bir başkasının eline bırakmamayı öğren.Sonra estetiği,operasyonu düşün.
Ol sen de kurtul, biz de, erkekler de.
Olabilir. Övgü desek neye göre övecez? Erkeklere mi hakaret edelim "bunlar ne anlar güzellikten, güzel kızlar istediği herseyi elde eder, vs." mi diyelim. Gaz mı verelim " estetik yaptır, istediğin herseyi elde edersin" mi diyelim. Yada Mahmut mu diyelim ne diyelim yahuacaba övgü mü bekliyorlar ? hani yok hayır kesin güzelsindir falan. yada bir foto koy bakalım gibi mi birşey mi istiyorlar acaba ?
bi de böyleleri genelde güzel olup özgüven eksiği olanlar olabiliyor. hani vardır ya güzeldir ama yeterince iltifat almazsa psikolojisi bozulur, o yüzden hep çirkiniim der falan..
o kadar çok konusu var ki böyle, bu da aklıma geldi artık.
İnşallah.Ben de sizin gibilerin linclerinden kurtulurum
geçenlerde de böyle bir konu açmıştınız. psikolojinizi düzeltmezseniz yaptırdığınız hiçbir estetiğin de işe yaramadığını düşüneceksiniz. muhtemelen estetik yaptırmak takıntınız olacak ve sonuç çok çok daha kötü yerlere gidecek.
önerim önce özgüveninizi yükseltin.
belki yanlış erkeklere yakınlaşmaya çalışıyorsunuz. belki çevrenizde sizi beğenenler var ama takıntılar izin vermiyor görmenize.
acaba övgü mü bekliyorlar ? hani yok hayır kesin güzelsindir falan. yada bir foto koy bakalım gibi mi birşey mi istiyorlar acaba ?
bi de böyleleri genelde güzel olup özgüven eksiği olanlar olabiliyor. hani vardır ya güzeldir ama yeterince iltifat almazsa psikolojisi bozulur, o yüzden hep çirkiniim der falan..
o kadar çok konusu var ki böyle, bu da aklıma geldi artık.
Aynen öyle. Bende dünya güzeli değilim. Standart eli yüzü düzgün biriyim. Dediğiniz gibi gören bir daha dönüp bakmaz, bakmasın zaten. Ben aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi seviyorum kaşı gözü önemli değil ki. Beni seven kişiler de eğlenceli, mantıklı, esprili olduğum için severler. Güzellik yakışıklılık nedir ki? 5-10 yıl sonra saçlar dökülür, göbek çıkar nerde kaldı yakışıklılık güzellik.Ben de anlamıyorum,ben de normal bir insanım.Hiç öyle güzel minik bir burnum,dolgun dudaklarım,büyük badem gözlerim yok.Ortalama bir tipim,yolda görse biri dönüp de tekrar bakmaz.
Ama hiç de oturup kendimi böyle şeyler için yoramam.Gerek yok yani.Çok güzel de olsanız sizi sevmeyebilirler,aldatabilirler çok çirkin de olsanız.Çirkin diyenler güzellikten,yakışıklılıktan ölüyor mu sanki ?
Estetiğe karşı değilim bu arada.İnsan ne bileyim mesela aynaya bakınca burnundan çok rahatsız oluyordur,yaptırır,anlarım ; ama 'erkekler beni beğenmiyor' diye yola çıkılan bir durumdan özgüvenli bir şekilde çıkacağının garantisi yok konu sahibi.Çünkü erkekler seni hala beğenmeyebilirler,o zaman ne yapacaksın ? Estetikli burnunu yine mi estetikle düzelteceksin ? Önce kendi değerini bir başkasının eline bırakmamayı öğren.Sonra estetiği,operasyonu düşün.
İnanın hiç alakası yok. O özgüven insanın ruhunda olacak. Ablamla aramda iki yaş var hep aynı okula gittik. Ablam etrafında çok sevilen biri,ben de hep pasif karakterdim. Güzel olan bendim ama tercih edilen hep o. Ha ben de olsam onu tercih ederim, güzellik insana birşey katmıyor çok fazla. Aynada gördüğün güzel bir kaş göz ve soğuk bir ruhun varsa ne yapsan boşuna. Önemli olan kendini sevmenEstetik yapıp bakımlı olunca özgüvenim de gelir diye dusunuyorum
Aynen öyle. Bende dünya güzeli değilim. Standart eli yüzü düzgün biriyim. Dediğiniz gibi gören bir daha dönüp bakmaz, bakmasın zaten. Ben aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi seviyorum kaşı gözü önemli değil ki. Beni seven kişiler de eğlenceli, mantıklı, esprili olduğum için severler. Güzellik yakışıklılık nedir ki? 5-10 yıl sonra saçlar dökülür, göbek çıkar nerde kaldı yakışıklılık güzellik.
Bende burun ameliyatı olmustum uzman tedavisine ihtiyacınız Oldugunu ben sanmıyorum her kadın guzel ol ak ıster ve bu forumda o kadar cok burun estetiği yaptıran var ki.Hayır tabiki. Kendimi daha iyi hissetmek için yaptıracağım. Ki burnumda eğrilik var horluyorum agzim açık uyuyorum nefes alırken ıslık gibi ses geliyor. Hem sağlık hem de görüntü için ameliyat olacağım.
Negatif değilim buraya yazdıklarıma bakmayın. Sadece içimi dökmek istiyorum ama sağolsun firsatcilar linç etmeye bayiliyorlar.
Burnuma
Buldugum doktorlar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?