Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

Bunu neden anlamadıklarını anlamıyorum inanın. Senin uzman desteğine ihtiyacın var yoksa kendine zarar vereceksin diyoruz ama yok yani duvara yazılsa bunlar duvar dile gelecek. Sorun çirkinlik güzellik değil öncelikle psikolojik. Ruhsal durumu düzelse belki estetiğe ihtiyacı olmadığının farkına varacak ya da ihtiyacı olan estetikleri yaptıracak.

Aynı tarda açtığınız kaçıncı konu bu sayamadım. Oradaki önerileri uygulasanız keşke. Yazacağım yorum önceki yorumlarımdan farklı olmayacağı için kendimi yormak istemiyorum. Sorun erkeklerde değil sorun sizde. Önce bunu kabullenin

valla biri karşıma gelip 5 kere çirkinim dese, öyle düşünmesem de yaa harbi çirkinmiş derim. bu takıntıyla güzel bulanlar da kaçar.
insanların asıl istediği kendiyle barışık, neşeli kişiler.
yanımdaki dünyanın en yakışıklı adamı olsun, kendiyle barışık değilse, sürekli tipine takıp kendini beğenmiyorsa çekemem vallahi.

Kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz o sekilde yapin. Durumunuz varsa kapitalist sistemin dayattigi tiplerden elbette olabilirsiniz.

Burun ok. Ama çene ameliyati gozume korkutucu geldi .

Sizin bedeniniz sizin karariniz. Para varsa gerisi halledilir. Ama tabii ki her estetikli guzel olmuyor
O da bir gercek.

acaba övgü mü bekliyorlar ? hani yok hayır kesin güzelsindir falan. yada bir foto koy bakalım gibi mi birşey mi istiyorlar acaba ?

bi de böyleleri genelde güzel olup özgüven eksiği olanlar olabiliyor. hani vardır ya güzeldir ama yeterince iltifat almazsa psikolojisi bozulur, o yüzden hep çirkiniim der falan..

o kadar çok konusu var ki böyle, bu da aklıma geldi artık.

Hmmm. Erkekler sizi begenemedigi için mi estetik olacaksınız?

Hayır tabiki. Kendimi daha iyi hissetmek için yaptıracağım. Ki burnumda eğrilik var horluyorum agzim açık uyuyorum nefes alırken ıslık gibi ses geliyor. Hem sağlık hem de görüntü için ameliyat olacağım.

Negatif değilim buraya yazdıklarıma bakmayın. Sadece içimi dökmek istiyorum ama sağolsun firsatcilar linç etmeye bayiliyorlar.

Nerenize yaptıracaksınız estetik. İnsanın kendini guzel hıssetmesı gercekten ozguven veriyor ama oncelıkle kendinizi sevin gerisi gelir.

Burnuma

Buldugum doktorlar iyi

Ben de anlamıyorum,ben de normal bir insanım.Hiç öyle güzel minik bir burnum,dolgun dudaklarım,büyük badem gözlerim yok.Ortalama bir tipim,yolda görse biri dönüp de tekrar bakmaz.
Ama hiç de oturup kendimi böyle şeyler için yoramam.Gerek yok yani.Çok güzel de olsanız sizi sevmeyebilirler,aldatabilirler çok çirkin de olsanız.Çirkin diyenler güzellikten,yakışıklılıktan ölüyor mu sanki ?
Estetiğe karşı değilim bu arada.İnsan ne bileyim mesela aynaya bakınca burnundan çok rahatsız oluyordur,yaptırır,anlarım ; ama 'erkekler beni beğenmiyor' diye yola çıkılan bir durumdan özgüvenli bir şekilde çıkacağının garantisi yok konu sahibi.Çünkü erkekler seni hala beğenmeyebilirler,o zaman ne yapacaksın ? Estetikli burnunu yine mi estetikle düzelteceksin ? Önce kendi değerini bir başkasının eline bırakmamayı öğren.Sonra estetiği,operasyonu düşün.

Alt çenem onde. Doktorum diş teli tedavisini düzgün yapmadığı için çenem kaydı. Yeniden tel takilacak

Burnumda eğrilik var nefes alırken ıslık sesi geliyor horluyorum ve ağzım açık uyuyorum. Hem sağlık hem de estetik icin

Olabilir. Övgü desek neye göre övecez? Erkeklere mi hakaret edelim "bunlar ne anlar güzellikten, güzel kızlar istediği herseyi elde eder, vs." mi diyelim. Gaz mı verelim " estetik yaptır, istediğin herseyi elde edersin" mi diyelim. Yada Mahmut mu diyelim ne diyelim yahu sinirlerimi bozuyor bazı konular

Ne zaman konu açsam herkes psikolojime laf atıyor. Psikologa gittim diyelim peki. O elindeki sihirli degnekle beni prensese donusturup platonik aşktan mi kurtaracak? Hayır. Bunlar sadece konuşmakla çözülecek değil. Toplumumuz çok sekilci. Belki yazdıklarıma inanmiyorsunuz saygı duyarım. Ama erkekler beğenmediği kızın yüzüne bile bakmiyorlar. Öğretmenler bile instada vs guzelligin bana da bulassin vb yorumlar yapiyorlar.
Ben psikologa gitsem sevdiğim çocuk bana aşık mi olacak? Çirkin olup platonik yaşadığım için panik atak oldum 8 senem cöp oldu. Güzel olsaydım belki sevilir mutlu olurdum. Ama degilim.
Sevdiğim çocuk açık açık yüzüme sen çirkinsin dedi. Hatta sevdiğim kız güzel olsun da ahlaksız olsa da olur dedi. Buna inanmiyorsunuz ama gerçek.

Arkadaşlarım vs hep güzelsin diyorlar

Aynen öyle. Bende dünya güzeli değilim. Standart eli yüzü düzgün biriyim. Dediğiniz gibi gören bir daha dönüp bakmaz, bakmasın zaten. Ben aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi seviyorum kaşı gözü önemli değil ki. Beni seven kişiler de eğlenceli, mantıklı, esprili olduğum için severler. Güzellik yakışıklılık nedir ki? 5-10 yıl sonra saçlar dökülür, göbek çıkar nerde kaldı yakışıklılık güzellik.

Estetik yapıp bakımlı olunca özgüvenim de gelir diye dusunuyorum
İnanın hiç alakası yok. O özgüven insanın ruhunda olacak. Ablamla aramda iki yaş var hep aynı okula gittik. Ablam etrafında çok sevilen biri,ben de hep pasif karakterdim. Güzel olan bendim ama tercih edilen hep o. Ha ben de olsam onu tercih ederim, güzellik insana birşey katmıyor çok fazla. Aynada gördüğün güzel bir kaş göz ve soğuk bir ruhun varsa ne yapsan boşuna. Önemli olan kendini sevmen

Bunu birkaç erkege söyledim ben de. Güzellik geçici vs vs dedim. Güzellik de güzellik diye tutturmuslar

Bende burun ameliyatı olmustum uzman tedavisine ihtiyacınız Oldugunu ben sanmıyorum her kadın guzel ol ak ıster ve bu forumda o kadar cok burun estetiği yaptıran var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…