Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

Ne zaman konu açsam herkes psikolojime laf atıyor. Psikologa gittim diyelim peki. O elindeki sihirli degnekle beni prensese donusturup platonik aşktan mi kurtaracak? Hayır. Bunlar sadece konuşmakla çözülecek değil. Toplumumuz çok sekilci. Belki yazdıklarıma inanmiyorsunuz saygı duyarım. Ama erkekler beğenmediği kızın yüzüne bile bakmiyorlar. Öğretmenler bile instada vs guzelligin bana da bulassin vb yorumlar yapiyorlar.
Ben psikologa gitsem sevdiğim çocuk bana aşık mi olacak? Çirkin olup platonik yaşadığım için panik atak oldum 8 senem cöp oldu. Güzel olsaydım belki sevilir mutlu olurdum. Ama degilim.
Sevdiğim çocuk açık açık yüzüme sen çirkinsin dedi. Hatta sevdiğim kız güzel olsun da ahlaksız olsa da olur dedi. Buna inanmiyorsunuz ama gerçek.
Olabilir. Sevdiğiniz erkek yüzü güzel karakteri bozuk ahlaksız biriyle de beraber olabilir, bu sizi ilgilendirmez. Sizin benlik duygunuz, kendinize saygınız, sevginiz yok ki. Bu yüzden başkası da size böyle davranıyor. Sizin beklentileriniz, dünyayı ve gercekligi algılama biçiminiz sorunlu. Siz kendinizi sevmiyorsunuz kabullenmiyorsunuz. Bizler buradan sizin enerjinizi hissediyoruz, olumsuz negatif enerjinizi. Etrafınızdakiler hayli hayli farkında. Siz kimseye güzel görünmek için değil öncelikle kendinizle ilgili birseyler yapın.

...
Ben de oturup yazıyordum kim olduğunu bilmeden,neyse.
Konu sahibi senin uzman tedavisine ihtiyacın var.Şimdi yine taşlarsın beni ya da benim gibi yazanları,ama cidden kendine ve karşı etrafındaki insanlara karşı çok negatifsin.Böyle hayat geçmez,sen mutsuz olursun.
Ben uzman değilim ama gerçekten psikolojik durumu iyi görünmüyor.
Takmış estetiğe, erkeklerin onu beğenmemesine falan.
Aslında hepsi temelinden özgüven kaynaklı problemler.

Ne zaman konu açsam herkes psikolojime laf atıyor. Psikologa gittim diyelim peki. O elindeki sihirli degnekle beni prensese donusturup platonik aşktan mi kurtaracak? Hayır. Bunlar sadece konuşmakla çözülecek değil. Toplumumuz çok sekilci. Belki yazdıklarıma inanmiyorsunuz saygı duyarım. Ama erkekler beğenmediği kızın yüzüne bile bakmiyorlar. Öğretmenler bile instada vs guzelligin bana da bulassin vb yorumlar yapiyorlar.
Ben psikologa gitsem sevdiğim çocuk bana aşık mi olacak? Çirkin olup platonik yaşadığım için panik atak oldum 8 senem cöp oldu. Güzel olsaydım belki sevilir mutlu olurdum. Ama degilim.
Sevdiğim çocuk açık açık yüzüme sen çirkinsin dedi. Hatta sevdiğim kız güzel olsun da ahlaksız olsa da olur dedi. Buna inanmiyorsunuz ama gerçek.
Sen sihirli değnek olarak estetiği gördüğün sürece kimse hiçbirşey yapamaz.

valla estetik yaptırınca erkekler hemen beğenip peşinize düşmeyecek. ki estetik ucu çok açık, tehlikeli bir iş. daha da beğenmediğiniz bir noktaya gelebilirsiniz.
psikolog sevdiğiniz çocuğu size aşık edemez ama özgüveniniz gelir. gerçi bunu anlamaya niyetiniz olsa milleti terslemezsiniz.

Sen sihirli değnek olarak estetiği gördüğün sürece kimse hiçbirşey yapamaz.

Estetik sihirli değnek değil tabi ki. Çok çirkin değilim ama ufak değişimler istiyorum. Hep bir şeylerin eksikligini hissettim. Sevdiklerim hep başkalarını tercih ettiler. Sizin ne güzel bir ilişkiniz var Allah mesut etsin. Ama ben ne zaman birini sevsem alay edildim küçük görüldüm :(

Bende burun ameliyatı olmustum uzman tedavisine ihtiyacınız Oldugunu ben sanmıyorum her kadın guzel ol ak ıster ve bu forumda o kadar cok burun estetiği yaptıran var ki.

iyi de sürekli bu yüzden despresyonda olduğunu yazıyor. bir yerini beğenmeyip gidip güle oynaya estetik yaptırmak başka, çirkinim diye terkedildim 8 senedir içime kapandım demek başka.
bu kadarı bence destek gerektirir.

valla estetik yaptırınca erkekler hemen beğenip peşinize düşmeyecek. ki estetik ucu çok açık, tehlikeli bir iş. daha da beğenmediğiniz bir noktaya gelebilirsiniz.
psikolog sevdiğiniz çocuğu size aşık edemez ama özgüveniniz gelir. gerçi bunu anlamaya niyetiniz olsa milleti terslemezsiniz.

Yok estağfurullah kimseyi tersleyip kalbini kırmak istemem. Ama hiçbir zaman sevilmemek insanı çok yıpratıyor :(

Özgüvenle resimler cekinmeyi o kadar çok istiyorum ki :( Ama ne kadar bakım yaparsam yapayım güzel olmuyorum :( Virus bitince gidip estetik yaptıracağım ama biteceği yok gibi.
Ben bunu sık söylüyorum, kendinizi güzel hissettiğiniz kadar güzelsiniz inanın. Biraz insanın kendisiyle barışık olması da gerek diye düşünüyorum. Diğer türlü mesela burnunuzu ve çenenizi yaptırırsınız sonra başka başka şeyler çıkar. Ne küçük memelerim var benim? Bu nasıl dudak ya? İnsan aradıkça buluyor. Daha sonra sonsuz bir işlem ve memnuniyetsizlik döngüsü oluşabiliyor. Gerçekten iyi hissedecekseniz yaptırın tabi ki ama en başta kendinizle barışın. Kendinizi sevin. Aklıma Neslican Tay'ın TEDx konuşması geldi:
"Saçlarınızı, boyunuzu, kilonuzu sevin. Benim için sol bacağınızı da sevin."
😉

iyi de sürekli bu yüzden despresyonda olduğunu yazıyor. bir yerini beğenmeyip gidip güle oynaya estetik yaptırmak başka, çirkinim diye terkedildim 8 senedir içime kapandım demek başka.
bu kadarı bence destek gerektirir.

Hayır depresyonda değilim bu dünyada ölümden başka her şeye çare var.

Estetik sihirli değnek değil tabi ki. Çok çirkin değilim ama ufak değişimler istiyorum. Hep bir şeylerin eksikligini hissettim. Sevdiklerim hep başkalarını tercih ettiler. Sizin ne güzel bir ilişkiniz var Allah mesut etsin. Ama ben ne zaman birini sevsem alay edildim küçük görüldüm :KK43:
E bende görüldüm
Benimde sevilmediğim zamanlar oldu
Ki o zamanlarda kendimi en güzel gördüğüm zamanlardı
Bir süre sonra toparladım
Hatta üzülmedim bile
Valla 168 boya 44 kiloyum, millet durdukça kilo alır ben yerken zayıflıyorum
Ölü gibi oldum
Yine de kendimle barışığım
İşte senin sorunun bu
Estetikmiş sevgiliymiş boşver
Önce özgüvenini hallet
Çünkü estetik oldun diyelim
Beklediğin gibi bir sonuç alamadığında bu sefer "estetik bile oldum ama sevilmiyorum" diyip daha beter depresyona gireceksin.
Hepimizin kusurları var, önemli olan kusurlarımızı örtmek değil.
Kendimizi kusurlarımızla sevmek.

Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...
Dediğiniz gibi kızları seven erkekler de var tabi ki. Doğru yöne bakmayı bilmeniz lazım. Bizi biz yapan şey dış görünüşümüz değil ki seçimlerimiz, dünya görüşümüz, kendimize ne kattığımız. Zaten yalnız dış görünüşe olan ilgi aşk veya sevgi değildir ki beğenidir o yalnızca. Ne der Tolstoy:
"Bir kadını sırf dış görünüşü için sevmek mümkün mü? Bu bir heykeli sevmek gibi bir şey olmaz mı?"

Hayır depresyonda değilim bu dünyada ölümden başka her şeye çare var.
bunu söyleyen biri gerçekten şimdi depresyonda değil miyim diyor ?
işin uzmanı değilim, psikolojik terimleri bilmem. tek gördüğüm aşırı takıntılı bir kız.
ki bir mesajıma "arkadaşlarım güzel olduğumu söyler" de yazmışsınız. belki de gerçekten güzelsiniz ama bunu istediğiniz erkeklerden duymamak sizi böyle yapıyor.
bir sürü insan sizi beğenecek, bir sürü insan da beğenmeyecek. kıvanç tatlıtuğ'a ölüp biten bir sürü kadın var, ben inanılmaz itici buluyorum. bahsettiğimiz adam dünya çapında hayranları olan biri.
insanların zevklerine müdahale edemezsiniz.
misal sarışınsanız biri sizi sevsin diye esmer olamazsınız. olsanız da bu kendinizi kandırmak olur.
özgüven sorununuz çok net. ya suni bir çözüm olarak estetik olursunuz yada cidden kendinizi iyileştirirsiniz. bu da sizin kararınız.

Ya şöyle düşün
Sen kendini güzel bulmuyorsun
Estetik yaptırdın falan
Sonra evlendin kızın oldu
Aynı sana benzedi
Büyüdü
O da kendini beğenmiyor falan
Ama senin gözünde o dünyadaki en bal evlattır
Saçmalama çok güzelsin dersin o zaman kızına
Yani demek istediğim
İnsan önce kendini sevmeli

Ben o kadar da tuhaf bulmadıM psikolojinizi.bence siz aynaya baktığınızda kendinizi güzel görmek istiyorsunuz şuan için göremiyorsunuz.erkekler de tuzu biberi olmuş.yaptırın estetik güzel olunca daha mutlu olacağınızı düşünüyorum,yapılmış şeyin kötüsü olmaz bence eskisinden de daha güzel olursunuz.erkekler peşinizde belki olur belki olmaz,hayatınızın askını bulmanız dileklerimle

E bende görüldüm
Benimde sevilmediğim zamanlar oldu
Ki o zamanlarda kendimi en güzel gördüğüm zamanlardı
Bir süre sonra toparladım
Hatta üzülmedim bile
Valla 168 boya 44 kiloyum, millet durdukça kilo alır ben yerken zayıflıyorum
Ölü gibi oldum
Yine de kendimle barışığım
İşte senin sorunun bu
Estetikmiş sevgiliymiş boşver
Önce özgüvenini hallet
Çünkü estetik oldun diyelim
Beklediğin gibi bir sonuç alamadığında bu sefer "estetik bile oldum ama sevilmiyorum" diyip daha beter depresyona gireceksin.
Hepimizin kusurları var, önemli olan kusurlarımızı örtmek değil.
Kendimizi kusurlarımızla sevmek.

üniversitede dişleri yamuk, telleri olan, 90+ kiloda bir kızdım. kepçe kulaklarım şimdi olduğu gibi o zaman da vardı.
o halimle bile beğenen gelir derdim. gerçekten etrafımdan adam eksik olmazdı. ama ben bildim bileli içim kıpır kıpırdır, 1 söyler 10 gülerim. kendimi de herşeyi de ti'ye alırım. kimseden de çirkinsin lafını duymadım.
insan kendine değer verdiği ve kendini ti'ye aldığı kadar değerli.

Back
X