Size bunu bu sekilde soyleyen insanlarin zaten hayatinizda olmamasi daha guzel bi durum
Istediğiniz yuz sekline kavuştuğunuzu varsayalım bu insanlarla yine mutlu olamazsiniz ki
Sizi sevmelerini istiyorsunuz bunun da dis gorunuse bagli oldugunu ama sadece sizin degil o kisilerinde duygu durumu pek saglikli degil
Guzellik sonsuza kadar suren bi kavramda degil zaten
Zaman diye bi kavram var omrumuz yeterse 40 yasina 50 yasina giricez muhtemelen o zaman asil guzelligin parlayan ici gulen gozler, diri bi cilt oldugunu dusunecegiz
Yakin zamanda kirpik dibi iltihabı, goz cevresi egzamasi ve yuzde de egzama gecirdim. Gozlerim sisip derim pul pul soyuldu. Yaklasik 6 ay civarinda surdu bitti derken tekrarladi. Hic geçmeyecek bile zannetmistim bi ara.
Yuzunun seklinin semalinin degismesi 2 dk lik mikrop kapmasina bakar .
O zaman farkettim cidden bu durumu garipseyen hatta fotograflari gosterdigimde ahh vaahh vaahh nolmus boyle diye hoslarina giden bazi arkadaslarim oldu. Sevgilimi sorup o napti senin bu halini gordu mu falan bile dediler shsbshsh biz normal her seye devam ediyorduk
Simdi benim yuzumun oyle olmasi ve bu arkadaslarin boyle geri donusler yapmasi benim sadece o kisilere olan bakis acimi degistirdi. Hala yasamimdalar ama eskisi gibi cok yakinim degiller. Neden? Cunku iclerinde kotucul bi ego var belki kendileri de farkinda degiller.
Yuzum tekrar egzama atagi geçirebilir mi?evet. Ama yine ben benim. Beni seven insanlar yine sevecek. Sevmeyen kisilerin sevmeme sebeplerinin yuzumle zerre alakali bi durum olmadigina eminim.
Seni sevmeyen kisilerinde sevmemelerinin sebebi yuzun degil. Bir cok sebebi olabilir. Ama yazdıklarına bakinca surekli kendini birilerine sevdirmek icin çabalıyorsun. Sen cabaladigin icin onlar senden ustun olduklarini dusunuyorlar ve iclerindeki kotucul yonu ortaya çıkartıyorsun sadece.
Kendi yasamina baksan, kendi iyi versiyonunu yaratmak amacin olsa emin ol tüm yasamin kokten degisir.
Insan icten kuvvetli olmadigi surece distan guclu gozukmesi hicbir ise yaramiyor. Bu sadece kendini kandirma oluyor. Tek kaldığında beyninle basbasasin unutma yuzunle degil sadece