Guzel bir kiz olmayi cok istiyorum :(

O özgüven öyle iki estetik yaptırayım gelsin gibi bir şey değil.Özgüven içte olur ve dış etmenlere başka insanlara bakmaz.Herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi zaten.Şahsen güzel de olmuyorlar,bir sey değişmez yani hayatınızda.Ruhsal dünyanızı ve bilgi birikiminizi artırıp baska pencereden bakarsanız hayatınıza,bu saçma takıntıdan da kurtulursunuz.

Bu işin özguvenle alakasi var mi bilmiyorum.
İnsanlarin genel olarak guzel buldugu, aynada da kendimi güzel bulan bir kadinim. Bu kadar güzel güzel dedim sinir bozucu olmuş olabilir. 😁 Ama cidden agzim, burnum, çenem düzgündür bir gözlerim badem değil olsundu 🤣 daha önce birkaç konuda fotograf atmiştim. Beni eskiden tanimayanlarin çogu ozellikle burnumun estetik olup olmadigini sorarlar o kadar duzgundur burnum, dudaklarim da dolgun denilebilir ama dolgu şişkinliğinde degil tabi.

BUNA RAĞMEN estetik harikalarini gormek bazen benim bile canimi sıkıyor. 🙄 Agzimin kenarinda gülerken oluşan cizgiyi doldurtmak istiyorum mesela ki herkeste oluşuyor o cizgi oyle çokta derin degil ama taktim yani oluyorsa yaptircam, yapacak birsey yok.
İleri yaşlarimda da ihtiyacim olursa estetikten kaçinmayabilirim. Ben takma tirnak, takma kirpik, saç boyasi dahi kullanmayan biriyim ama estetik o kadar yayginlaşti ki insanlari kotu hissettiriyor. Belki herne kadar kendime guvendigimi dusunsem de guvenmiyorumdur bilemedim.

Aşırıya kacmamak gerekli estetikte :) Dozunda ve iyi yapılirsa güzel olur bence

Bu zor günler biter umarım. Paran varsa iyice araştır başarılı bir doktordan randevunu al, o seni yönlendirir. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, estetikle mutlu olacaksan yaptır. Dediğim gibi eğer hayatımız normale dönerse ertelemeden yaptır. Bi kere geliyorsun dünyaya, dermansız bir derdin yok yaptır gitsin.

Ben de anlamıyorum,ben de normal bir insanım.Hiç öyle güzel minik bir burnum,dolgun dudaklarım,büyük badem gözlerim yok.Ortalama bir tipim,yolda görse biri dönüp de tekrar bakmaz.
Ama hiç de oturup kendimi böyle şeyler için yoramam.Gerek yok yani.Çok güzel de olsanız sizi sevmeyebilirler,aldatabilirler çok çirkin de olsanız.Çirkin diyenler güzellikten,yakışıklılıktan ölüyor mu sanki ?
Estetiğe karşı değilim bu arada.İnsan ne bileyim mesela aynaya bakınca burnundan çok rahatsız oluyordur,yaptırır,anlarım ; ama 'erkekler beni beğenmiyor' diye yola çıkılan bir durumdan özgüvenli bir şekilde çıkacağının garantisi yok konu sahibi.Çünkü erkekler seni hala beğenmeyebilirler,o zaman ne yapacaksın ? Estetikli burnunu yine mi estetikle düzelteceksin ? Önce kendi değerini bir başkasının eline bırakmamayı öğren.Sonra estetiği,operasyonu düşün.
Insanlar sadece yazarak bile ısık sacıp guzel olabılır. Sen de onlardan birisin benim gozumde ♥️

Keşke erkekler de güzel kizlar yerine kitap okuyan dil öğrenen vb kızları sevse...
Erkegin fitratına ters bu dedigin🤣

Ayrica, yüzü guzele bir günde doyulur da huyu guzele 40 yıl doyulmazmis.
Huyu, karakterinin guzelligi, ışik sacmasi, enerjisi daha onemlidir bence.
Her erkek estetik, makyaj meraklisi degilki..
Dogalligi seven de cok bakımsız kalmamak sartiyla..
Bence bu dediginiz bakış açısina gore degisir.
Ben mesela estetikli burun, dolgu dudak,silikonlu gogus, ay askiomm diye burnundan konusan birini istemezdim karsimda..

Son düzenleme:
Valla bence bakimli her kadın güzeldir. Estetikle kendinizi daha güzel hissettirecekseniz yaptırın. Ama böyle operasyonlar bağımlılık yapıyor yani sonuç sizi tatmin etse bile bir süre sonra baska bir yerinizi beğenmeyeceksiniz. Sizin kendinizle barışmanız lazım estetik 2.sırada olsun

Back
X