Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba rooseossman bende 2eylülde alper beye ameliyat oldum. Gerçekten işinde başarılı bir kişi uzuuuun uzuuuun araştırdım ve o içime sindi.hala alçılı burnum şeklini Pazartesi göreceğim :)

Merhaba senin adına coookkk sevındımmm umarım hersey yolunda gıder .. Alper bey cok ıyıdır bende cok memnunum ona oldugum ıcın :)

ecemali, bahsettigin aynı sorun bende de var. doktorum turk lokumu diye birsey yaptıgını soyledi ve burun sırtımda acaip bir cokme soz konusu. revizyon olmam gerek ama cok kararsızım? sen kime ameliyat oldun revizyon icin? kıkırdak kaburgandan mı alındı, yardımcı olabilir misin

selam rastgele denk geldim yazına eger antalya sana uygunsa Op.Dr. Engin Erkalı tavsiye ederim benim de kaburgamdan parça yerleştirerek burnumu şekillendirdi.iz de kalmadı kaburgamda zaten gözükmüyo.Saglklı günler

teşekkürler. evet lensler çok iyi ama benim kullanacaklarım 250 tlden başlıyor yıllık oldukları için o yuzden sadece amalıyat sonrası kullanıcam uzun bir süre daha sonra çalıştığım zaman gözlüğe devam

BENIM DE BURUN KEMERIME KIKIRDAK EKLENDI AMA SANKI UCU DAHA TOP GIBI OLDU::HIC BEGENMEDIM:2 ay olacak halen sis.hangi doktor iyi hic bilemiyorum sans isi gibi sanki

6 aydan sonra gözlük takabiliyorsun zaten. 6 aylık lens alabilirsin.

selam rastgele denk geldim yazına eger antalya sana uygunsa Op.Dr. Engin Erkalı tavsiye ederim benim de kaburgamdan parça yerleştirerek burnumu şekillendirdi.iz de kalmadı kaburgamda zaten gözükmüyo.Saglklı günler

cevabın icin tesekkur ederim.. malesef istanbulda oturuyorum burda bir doktor arastırmam gerek kaburgadan kıkırdak alınması beni cok korkutuo zor bir operasyon mu? kac gunde toparlanabildin?

cevabın icin tesekkur ederim.. malesef istanbulda oturuyorum burda bir doktor arastırmam gerek kaburgadan kıkırdak alınması beni cok korkutuo zor bir operasyon mu? kac gunde toparlanabildin?

merhaba,

yazışmaların öncesini okumadım. şimdi görüyorum yazdıklarınızı. ben doktoruma ilk ameliyat olanlardanım. Ama biliyorum ki kendisi revizyonda çok başarılı. İstanbul'da isen Abdülkadir Göksel derim. 10 yıllık burunlarını gördüm, hala ilk günkü gibi güzel. Gidip bi görüş derim. Çok haklısın revizyon hem pahalı, hem de zor bir ameliyat. Ama doktorum gerçekten yüze yakışan burunlar yapıyor. hatta öyle doğal duruyor ki benim artık ameliyat olduğumu anlamıyor kimse. resimlerime profilimden bakabilirsin. ben sana referans olmam belki. bu sebeple doktor beyin facebook sayfasına girip bir bak istersen. çok örnek var orada. sana şimdiden geçmiş olsun cnm

emre ilhanın yaptığı burunlarda süper istanbulda olsam ona yaptırırdım .gördümmm burunlar süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…