- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
ben dark green çok beğeniyorum ve onu kullanıyorum. Bana en doğal o geliyor tavsiye ederim
1 2 haftaya toparlarsın 1 aya kadar dikkat edersin sonrası daha kolay ..doktorun ilgisi çok önemli bu konuda benim kaburgama cok özendi doktorum Saglıklı günler..cevabın icin tesekkur ederim.. malesef istanbulda oturuyorum burda bir doktor arastırmam gerekkaburgadan kıkırdak alınması beni cok korkutuo zor bir operasyon mu? kac gunde toparlanabildin?
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
ben göremiyorum fotoları
Bende Cihat Bey'e oldum 2 yil olucak temmuzda, cok memnunum! Ben bu kadar sevimli, cana yakin ve iyi bir doktor gormedim! Obur ay kontrole gidicem yine, aradigimda hemen tanidi. Prof.Dr.Cihat Nazmi Baran'i kesinlikle tavsiye ederim! Hic pisman olmazsiniz. Ben yillarca bu forumda arastirdim, karar verince bi akrabamizin burnunu gordum ve ilk defa cok dogal geldi ve hic anlamadim ameliyat oldugunu - o ana kadar pro olmustum herkesin burnunu anliyodum, gorustum hemen Cihat Bey'le ertesi gun ameliyat oldum. Hic kimse burnuma bisey yapildigini anlamadi. Annem tamamen karsiydi, gordugu anda bayildi.
Burdaki fotolardan dolayi cok fazla sislik, morluk bekliyodum, Cihat bey ben cok morartmiyorum dedi cok inanmadim hazirlikli oldugum icin ve morarikligim cok cok azdi - cildim beyaz cok cabuk moraririm ben!
Cok sevindim adini gorunce, bayadir girmedim sifremi bile unutmustum! Cihat Beyi'i tavsiye etmek icin yeniden giris yaptim! Onceden cadde bostandaydi ama simdi fulya terrace a tasinmis
Ben 5 gün önce deviasyon ve rino yaptırdım.çok iyi geçti memnunum . Antalya da dr.serdar ünlü.
Msj dolduruyorum kusura bakmayinbakıcam tşk.doğal güzel duruyorsa tamamdır
Msj dolduuyorum ksr bkmyn8 ay geçti ve yeni resimlerimi yükledim. ABDÜLKADİR GÖKSEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?