Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

çok iyi fikir keşke bütün arkadaşlar duyarlılık gösterse bu konuya sonuçta, bizi en iyi anlayan yine onlar olmalı sonuçta onlar da bu aşamalardan geçti

bence süper olmuşşşş

nur bende sana aynen katılıyorum,benim başımdan çok kotu bir ameliyat tecrübesi geçti,sağolsun ömer bey hem şeklini hemde fonksyonunu düzeltti inanılmaz memnunum allah ondan razı olsun.senin de dediğin gibi güven veren ve sıcak kanlı biri,ne istediğini anlıyor ve dinliyor.açık şekilde nelerin olamayacağını söylüyor.birde hacettepede olmanın rahatlığı var tabi,özel hastane gibi gerçi ameliyat olmak için epeyce zaman beklemiştim ama sonuçta üniversite hastanesi ömer beyin hacettepeden ayrıldığını duydum forumlardan sende numarası varsa verebilirmisin? Nereye gittiğini biliyormusun?

Merhaba arkadaşlar bende burun estetiği düşünüyorum ancak daha parayı bulamadım ama bazı özel sağlık poliçeleri burun estetiğini karşılıyor diye duydum bunun hakkında bilgisi olan varmı . Birde piyasada fiyatlar nasıl acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Estetik adı altında yapılan hiçbir ameliyatı sağlık poliçeleri karşılamaz. Ancak burunda fonksiyon bozukluğu varsa ve bu fonksiyon bozukluğuna karşı tedavi için ameliyat zorunluluğu varsa o ameliyatı yaparken estetiği de aradan çıkarırsın. Veya kırılma varsa o kırık için ameliyat yapılırken yine estetik aradan çıkar. Kasıtlı olarak kırmak veya kırık göstermek de işin hileli tarafları tabii. aksi taktirde sağlam buruna sırf şekli istenildiği gibi değil diye teşhis koyamayacakları için sigorta kapsamında ameliyat da yapamazlar. daha detaylı bilgi isterseniz. Sağlık Uygulama Tebliği yazın. onun içinde de burun kısmına bakın. Ama madem bütçe bu kadar sıkıntılı o zaman ameliyatsız yöntemler var. O yöntemler çok daha ekonomiktir. Onları deneyin derim. Daha fazla detay merak eden mail atsın bana yanıt vereyim uygun bir zamanımda. Hoşcakalın. mail: meldaksoy@yahoo.com

Burun ameliyatlarında Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…