Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
zaten güzelmişsin ama son halin ne diyebilirim ki tek kelimeyle harika.ben burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama şu sıralar doktor araştırıyorum işinin ehli çok güvenilir biri olmalı ,kafamda en ufak bir soru işareti bile olmamalı sonunda hayal kırıklığına uğramak uff çok kötü olur dr.ayşegül yavuzu hiç duymamıştım ama baksana sonuca ayşegül yavuza burnunu yaptıran diğer arkadaşlardan da memnun olan olmayan herkesin yardımcı olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler
evet bende çok merak ediyorum ya yaparlarmı öle bi şey acaba ?
Acibademdeki doktorları merak ediyorum
merhaba kızlar:))
2 ay önce hacettepe hastanesinde doktor ömer ekin'e burun ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel geçti, düşündüğümden daha kolay oldu. Ameliyattan üç dört gün sonra morluklarımın çoğu gitti bi hafta içindede görüntüsü tamemen düzeldi,ağrım çok az oldu.ömer bey ameliyattan öncede sonrada çok ilgilendi. Bir hasta olarak doktorunaza güven duymanız çok önemli, ben ömer beyle görüştükten sonra dokturuma çok güvendim, güvendiğim gibide oldu:))) burnum çok doğal oldu burun eğimini her doktor iyi yapamıyor, ama ömer bey çok başarılı. Benim en büyük korkum burnum yapılınca yüzümün siması çok değişir mi çok sahte durur mu acabaydı ama hiç öyle olmadı.beni tanıyanlar çok doğal olduğunu söylüyor, tanımayanlarda estetik olduğunu anlamıyo:)) hacettepede görev yapan doktor ömer ekin'i ameliyat düşünenlere tavsiye ediyorum:)))
Merhaba arkadaşlar bende burun estetiği düşünüyorum ancak daha parayı bulamadım ama bazı özel sağlık poliçeleri burun estetiğini karşılıyor diye duydum bunun hakkında bilgisi olan varmı . Birde piyasada fiyatlar nasıl acabayardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?