Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

selam kızlar ben yaklaşık 3 sene önce ankarada ulus devlet hastanesinde çok kötü bir burun ameliyatı oldum,hem burun ucum düştü hemde sol tarafa eğrilik vardı,tabi en önemlisi nefes alma problemim vardı..tavsiye üzerine hacettepede dr ömer ekinin ismini duydum.6 ay önce kulağımdan kıkırdak yaması alarak burun ameliyatımı yaptı.ikinci ameliyatım olması sebwebiyle 1 gün hastanede yattım.şu an yeniden doğmuş gibiyim.görüntü çok iyi ve çok iyi nefes alıyorum.allah hacettepe doktorlarından hemşirelerinden tabiki sevgili doktorum ömer ekinden razı olsun,çok canayakın biri,ilk görüşmede zaten inanılmaz güvenebiliyorsunuz.açık konuşmak gerekirse genç olması nedeniyle biraz korkmuştum ama dediğim gibi referansla gittim.ameliyattan sonra da çok ilgilendi.burun tamponumu biraz uzun tutacağını söyledi,zaten istediğiniz zaman ulaşabiiyorsunuz.birde nefes alma problemi olduğu için ücret ödemedim.burun ameliyatı olacaklara memnuniyetle yardımcı olabilirim.

Burun ameliyarlarınızda ve dudak silikonlarnda bardak dan çok daha rahat. Ameliyata gittiğinizde çantanızda bulunsun ... refakat'cı doldurup bas ucunuza koysun yatarak kalkmadan için :)))

zaten güzelmişsin ama son halin ne diyebilirim ki tek kelimeyle harika.ben burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama şu sıralar doktor araştırıyorum işinin ehli çok güvenilir biri olmalı ,kafamda en ufak bir soru işareti bile olmamalı sonunda hayal kırıklığına uğramak uff çok kötü olur dr.Ayşegül Yavuzu hiç duymamıştım ama baksana sonuca AYŞEGÜL YAVUZA burnunu yaptıran diğer arkadaşlardan da memnun olan olmayan herkesin yardımcı olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…