Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Slm, ikisini de arastirdim
Ali murat akkus : 10 000 tl ve 13 000 tl arasi dedi ( cok gec cvp verio watshapta ve cok soguk konusuyor sanirim asistani. Kendini tanitmadi bile. Ben ali murat akkusun yaptigi burunlari cok beyendiim amaa cvp verme tarzi hic hosuma gitmedi
Teoman dogan : 12.500 tl dedi: cok naturel burunlar yapiyor:

Sonuc ikiside super ama biraz pahali
teşekkürler fakat fiyatlarını biliyordum zaten, ömür boyu o burunla yaşayacağız üçü beşi düşünmemek lazım bence bir şekilde. yaptıkları burunlara bakarak ne düşünürsünüz, ikisinin de farklı şekilde başarılı olduğunu düşünüyorum ama mesela instagram'da herhangi bir doktor işte harika şaheserim diye bir burun paylaşıyor, diğer tüm işleri güzelken o arada bir tanesi insanı ciddi şüphelere gark ediyor...

teşekkürler fakat fiyatlarını biliyordum zaten, ömür boyu o burunla yaşayacağız üçü beşi düşünmemek lazım bence bir şekilde. yaptıkları burunlara bakarak ne düşünürsünüz, ikisinin de farklı şekilde başarılı olduğunu düşünüyorum ama mesela instagram'da herhangi bir doktor işte harika şaheserim diye bir burun paylaşıyor, diğer tüm işleri güzelken o arada bir tanesi insanı ciddi şüphelere gark ediyor...

Seni cok iyi anliyorum, benim aklimda :
Haldun kamburoglu : ankarada 3000 euro dedi
suleyman tas ( genc ama instagramda super resimler var) 8 bin tl dedi
Muhammet dilber: sana super bir burun cikarim dedi ( fiyati daha bilmiyorum
ali murat akkus ve teoman dogan var = HER GUN BAKIYORUM ARASTIRIYORUM VE HALEN KARARSIZ KALDIM.

Kızlar bişey sorcam alçı ve tamponlar çıktıktan sonra burun ucu düşüyor ya ondan sonra inmeye devam eder mi yoksa öyle kalır mı?

Prof. Doktor Selçuk inanlı bügün 15. günüm ve her gören burnuma bayılıyor ki bu şiş hali. şişlikler indikçe çok daha güzel olacak :)

Kızlar bişey sorcam alçı ve tamponlar çıktıktan sonra burun ucu düşüyor ya ondan sonra inmeye devam eder mi yoksa öyle kalır mı?
Canim ben doktora ozellikle sordum acik ameliyatta sonradan ucu dusmez dedi sadece odemler inince biraz kalkikligi iner oyle kalir dedi

Teşekkür ederim canımm sen nasıl oldun sargın çıktı mı
Tamponlar ciktida alci da 2 gun sonra cikicak simdilik memnunum alci cikinca fotoraf aticam tum sorunlar bitti bi alci kasindiiryo o kadar ama burnum acayip acilmis bi deniz suyu sıkıyorum daha icime cekmeden genzimden akiyo:)
Hersey iyide sisliklerimde gecti sadece burun delikleri ayni degil ha siritmiyo ama biri biraz daha olips seklinde biri daha yuvarlak belki duzelir zamanla

Dr.Bekir Sivri'yi şiddetle tavsiye ediyorum.
Profildeki resmim 1 aylık ve ufak tefek şişliklerim olmasına rağmen burnumdan çok memnunum.

Kızlar merhaba bende sizlerden isim istiyorum izmir için. Araştırıp duruyorum ama ne zaman bir isme karar versem hakkında birden çok olumsuz yorum okuyup cayiyorum. İşim çok çok yoğun ve kimseyle de görüşmeye gitmedim. Yardımcı olabilecek var mi? Aklımda cem karas ufuk bilkay mehmet sucubasi vardı ama aklım çokk karışık şu an

Slm, ikisini de arastirdim
Ali murat akkus : 10 000 tl ve 13 000 tl arasi dedi ( cok gec cvp verio watshapta ve cok soguk konusuyor sanirim asistani. Kendini tanitmadi bile. Ben ali murat akkusun yaptigi burunlari cok beyendiim amaa cvp verme tarzi hic hosuma gitmedi
Teoman dogan : 12.500 tl dedi: cok naturel burunlar yapiyor:

Sonuc ikiside super ama biraz pahali

Ali beyin revizyon fiyatlari bu sekilde . Asistana takilmayin , ali bey candir , gerisi heyecandir.

Arkadaşlar burun estetiği oldum 3 hafta önce fakat bana çok kötü olmus gibi dışarı çıkamıyorum psikolojim cok bozuldu eski burnum daha iyiydi sanki hergun pişman oluyirum ufak tefek kusurlar için girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım ya benim gibi başta hiç memnun kalmayıp sonradan iyki olmuşum diyen var mi memnuniyetsizlik için erken mi daha doktorum bana 6 ay bekle memnun kalmaSan söz edki burnunu yapicam dedi yaptığı buruna çok güveniyor ?

Arkadaşlar burun estetiği oldum 3 hafta önce fakat bana çok kötü olmus gibi dışarı çıkamıyorum psikolojim cok bozuldu eski burnum daha iyiydi sanki hergun pişman oluyirum ufak tefek kusurlar için girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım ya benim gibi başta hiç memnun kalmayıp sonradan iyki olmuşum diyen var mi memnuniyetsizlik için erken mi daha doktorum bana 6 ay bekle memnun kalmaSan söz edki burnunu yapicam dedi yaptığı buruna çok güveniyor ?
Henüz çok yeni Zamanla dha şyi olacaktır diye düşünüyorum. Gözünün alıştığımdan farklı bu yüzden yadırgamış olabilirsin... Doktorun kimi bu arada?

Burnumu çok K ucultmus aynada burnumu ters v görüyorum başka doktora gösterdim oda bana zamanla dahada belirgin hale gelicek doktor bil eski burnunu bu hale getrimsine cok sasirdi eski burnumdan iki tane daha burun çıkarmış nasıl bunu yapti aklim almiyor evden cikamiyorum ölu gibiyim nerden bulastim bu islere dayanamiyorum artik ölmek istiyorum !

Burnumu çok K ucultmus aynada burnumu ters v görüyorum başka doktora gösterdim oda bana zamanla dahada belirgin hale gelicek doktor bil eski burnunu bu hale getrimsine cok sasirdi eski burnumdan iki tane daha burun çıkarmış nasıl bunu yapti aklim almiyor evden cikamiyorum ölu gibiyim nerden bulastim bu islere dayanamiyorum artik ölmek istiyorum !
Allah Allah artık bahsettiğin derece başarısız ameliyat pek yok şaşırdım doğrusu kbb doktoruna falan mı yaptırdın?

Çok merak ettim resmini paylaşabilir misin ?

Back
X