• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Mrb cok gecmiş olsun öncelikle.. diğer arkadaşların da belirttiği gibi gerçekten uzun bir süreç bu . benim 5 yıl oldu inanın hala değiştiğini hissediyorum her gecen gün daha oturuyor yüzünüze :) üzülmeyin sakın benim de sağ tarafımda bir farklılık var gibiydi ve zamanla geçti .tabi doktorunuzla sık sık görüşmekte fayda olabilir. ben biraz abartmıstım ve illk birkac yıl max.2 haftada bir kontrol için gitmiştim :)
Peki burun delikleri eşitleniyor mu ve kaçıncı ayda eşitleniyor

Doktor seçiminizi güzel yaparsanız erken dönemde çok başarılı sonuçlar almanız mümkün. ben 1,5 ayımı geride bıraktım. Aynaya her baktığımda doktorum Selçuk İnanlı'ya sonsuz teşekkür ediyorum. Her anlamda çok güzel ve fonksiyonel bir burna sahibim artık.

Kızlar selam, ben 3 gün önce op. Dr. Burak Reşit Kayan' a ameliyat oldum..
Sonuçtan son derece memnunum.. Henüz tamponlarım alınmadı ama dışardan hissedebiliyorum ayrıca kendisi ameliyat öncesi ve sonrası fotomu çekmiş..
Ameliyat olmadan önce bi çok hastasıyla görüştüm, öyle karar verdim.. Fiyatıda o pahalı doktorlar gibi değil, çok makul gerçi yaptığı işe göre fiyat olarak hepsini sollamalı ama fiyatını öyle belirlemiş kendisi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 968
Inşallah canım ya benim gibi ufak sıkıntılar için ameliyatta girip sonradan böyle büyük sıkıntıların olması çok zor insallah iyi bir doktor bulurum
Canım acele etme biliyorum çok zor geliyor şu anda ama.. Burun özellikle beyinle bağlantısı olan bir organ sinüslerin var ki farkında değilsin belki ama onlar da oldukça önemli.. Burun içi de oldukça geç iyileşiyor dolayısıyla en az 6 ay zaten ne dersen de ne istersen iste müdahale yapılamaz kuzu.. Ne olur çok takılmamaya çalış ve sabret azıcık.. Azıcık sık dişini ve revizyona kararlıysan en az 6 ay sonra da paradan kaçmadan işinin gerçekten ehli olduğunu düşündüğün bir doktara git olur mu? Öyle abartılacak ağlanacak bir durumunda yok yani çok cicisin çok güzelsin

Canım acele etme biliyorum çok zor geliyor şu anda ama.. Burun özellikle beyinle bağlantısı olan bir organ sinüslerin var ki farkında değilsin belki ama onlar da oldukça önemli.. Burun içi de oldukça geç iyileşiyor dolayısıyla en az 6 ay zaten ne dersen de ne istersen iste müdahale yapılamaz kuzu.. Ne olur çok takılmamaya çalış ve sabret azıcık.. Azıcık sık dişini ve revizyona kararlıysan en az 6 ay sonra da paradan kaçmadan işinin gerçekten ehli olduğunu düşündüğün bir doktara git olur mu? Öyle abartılacak ağlanacak bir durumunda yok yani çok cicisin çok güzelsin
Valla öyle bir haldeyim ki hiç bir doktor bu burnu duzeltemez diyorum valla burnum duzelsinde ne kadar olduğu umrumda degil l

Eklentiler

• 20161128_224214.webp
    20161128_224214.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 682
Valla öyle bir haldeyim ki hiç bir doktor bu burnu duzeltemez diyorum valla burnum duzelsinde ne kadar olduğu umrumda degil l
Tatlıcım yemin ediyorum abarttığın gibi bir durum yok bu bir hatta bana sorarsan karar vermek için çok acele ediyorsun çok şirinsin yahu vallahi daha nasıl inandırsam seniii..
Ayrıca hiçbir doktor tarafından düzeltilemeyecek durum komple yüz nakli gerektiren durumlar ki günümüzde ona bile çözüm buldular.. Buradaki tek çözümsüz durum kendinsinnn rahat bırak minnoş burnunu biraz :*

Tatlıcım yemin ediyorum abarttığın gibi bir durum yok bu bir hatta bana sorarsan karar vermek için çok acele ediyorsun çok şirinsin yahu vallahi daha nasıl inandırsam seniii..
Ayrıca hiçbir doktor tarafından düzeltilemeyecek durum komple yüz nakli gerektiren durumlar ki günümüzde ona bile çözüm buldular.. Buradaki tek çözümsüz durum kendinsinnn rahat bırak minnoş burnunu biraz :*
Ya eski burnumun geri gelmeyecegini bilmek üzüyor eski simam geri gelsin istiyorum :(

Ya eski burnumun geri gelmeyecegini bilmek üzüyor eski simam geri gelsin istiyorum :KK43:
Yani olamayacağını bildiğin bir duruma üzüldüğünüsöylüyorsun. Aslında galiba durum hayalin ve karşılaştıklarınla ilgili.. Bebeğim çok abartılı olacak ama ampute yani kolu bacağı kesilen insanları bir düşünsene.. Ya da yangında tüm yüzünü kaybedenleri.. Biliyorum bu söylediklerim seni kızdırıyor alakasız geliyor ama bir internette araştırma yap ne olur.. Senin burnun ve yüzün o kadar güzelki..

Yani olamayacağını bildiğin bir duruma üzüldüğünüsöylüyorsun. Aslında galiba durum hayalin ve karşılaştıklarınla ilgili.. Bebeğim çok abartılı olacak ama ampute yani kolu bacağı kesilen insanları bir düşünsene.. Ya da yangında tüm yüzünü kaybedenleri.. Biliyorum bu söylediklerim seni kızdırıyor alakasız geliyor ama bir internette araştırma yap ne olur.. Senin burnun ve yüzün o kadar güzelki..
Evet biliyorum kendime o yüzden kızıyorum doktora guvenmeseydim başıma bunlar gelmezdi Allahin verdigi kaza baş göz üstüne en azindan Allah verdi Allah aldi diyorsun kendi ayaginla gidince o zor oluyor insalarin elinden çıkınca kötü :(

Evet biliyorum kendime o yüzden kızıyorum doktora guvenmeseydim başıma bunlar gelmezdi Allahin verdigi kaza baş göz üstüne en azindan Allah verdi Allah aldi diyorsun kendi ayaginla gidince o zor oluyor insalarin elinden çıkınca kötü :KK43:
Azıcık sabır azıcık kuzu..
İnan bana daha da güzelleşecek burnuşun.. İkinci ameliyatın biliyorum ama buna bir şans ver ben bu ameliyatın biraz daha zaman geçince sana olumlu geleceğini düşünüyorum..

1,5 aylık burnum. Prof. Doktor Selçuk İnanlı sayesinde bende bu başlığa giriyorum sanırım. Merak edenler için resimlerimi ekledim.

Eklentiler

• burun2.webp
    burun2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 578
  • burun3.webp
    burun3.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 607
  • Ekran Resmi 2016-11-28 19.03.16.webp
    Ekran Resmi 2016-11-28 19.03.16.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 607
İnan bana daha da güzelleşecek burnuşun.. İkinci ameliyatın biliyorum ama buna bir şans ver ben bu ameliyatın biraz daha zaman geçince sana olumlu geleceğini düşünüyorum..
Inşallah 6 aya kalbime inmese iyidir Valla yada aklı dengemi kaybetmezsem :)

Ilk ameliyatın bu arada

Karıştırdım kuzu o zaman duble sabırrrrr ikinciler üçüncüler bile senin kadar sabırsız değiller bekleeeee eminim mutlu olacaksın :*
Evet herkes bana çok sabırsız diyor :) işte ilk ameliyat bu hale g eldiysem 1 yıl nasil bitecek diyorum 2 inci olursam o nasıl olucak artik ben bile dusunemiyoum Allah bana sabır versin

Çık Riri'cim Allah sana sabır vermesin sen kendi kendine Allah'ın verdiği sabrı kullan kuzucuuummm.. Vardır o içinde biryerlerde..
:*

Back
X