• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

canım hala araştırıyorsan benim dr um salih emre üregen,istanbul fulyada..2.yılımı doldurdum,şeklim mükemmel,ucuc düşmedi,sağa sola kaymadı çok şükür..uzun süredir görmeyen biri değişimime şaşırırken ben de kendimi çok çok beğeniyorum.yaşımı gençleştirdi,yüzümü sert ifadeden yumuşattı yeni burnum.hem yeterli kaviste ve incelikte hemde çok doğal..ayrıca nefes almamda süper..dr çok başarılı göğüs ameliyatımdada aynı dr umu seçtim ve ondada yanılmadı.eli çok iyi maşallah,sorunsuz oluyor ameliyatları,tavsiye ederim.
Merhabalar rinoplastımın 13.gunu ve aynaya baktıgımda aşk yaşadıgım bır burnum var ve ve ve bu burnun mimarı tabbıkı prof dr Murat Sarı.istanbulda isim yapmıs onca dr dan daha işini layıgıyla yapan bır hekim prof olup hastasıyla bu kdr ilglnenen dr gormedım aılemde 10 senelik yaptıgı burunlar var annem ve ablam ablamın bska drların yaptıgı hatalı burnunu bı esere cevırdı kendısı revİzyonda da bır numara ne yazsam da övsem bitiremem cok sevıyoruz onu
acaba fiyat ne kadar?

Ben şimdi Yusuf Can isimli doktorun kliniğinden çıktım. 11 bin tl dedi. Acaba piyasası nasıl bu işin? Bu fiyat iyi mi :110:

Ben şimdi Yusuf Can isimli doktorun kliniğinden çıktım. 11 bin tl dedi. Acaba piyasası nasıl bu işin? Bu fiyat iyi mi :110:
Nasıl geçti görüşmeniz. Bende haftaya gidicem yusuf hocanın yanına? Bende araştırıyorum sanki fiyatlar bu şekilde. Bir de hangi hastanelerde yapıyormuş?

Nasıl geçti görüşmeniz. Bende haftaya gidicem yusuf hocanın yanına? Bende araştırıyorum sanki fiyatlar bu şekilde. Bir de hangi hastanelerde yapıyormuş?
2 3 hastane adı saydı ama hatırlamıyorum şimdi isimlerini 11 bin dedi. Ama acıbadem için 13 bin dedi

Acaba ilker koçak nasıl? Ona bakıyorum şu an. Haziranda fiyat almıştım 6000 -6500 demişti. İlk ameliyatsa fiyat sabitti. Şimdi ona yazdım bi daha bakalım 😞

acaba fiyat ne kadar?
Benım 10bin ama kısıden kısıye degısır yanı yanlıs yonlendırmiyeyim 2240628

Ortalama 15 bin isim yapmış doktorlar 18 bin daha çok isim yapanlar 35 bin 1 ay önce arkadaşım kendisine 12 bine ameliyat oldu bu arada

Arkadaslar burası fikir alışverıs platformu ve ona gitme buna git vs gıbı yorumlara ıtıbar etmeyin gıdın görüşün ıcınıze sınen birine olun herkes 30binler verıcek butceye sahıp degıl ne yazıkki kimi devlette olur cüzi rakamlara ve cok mutludur cok takıntı yapmanın lüzumu yok ;)

Reklamsı hareketler :işsiz:
Asla reklam değil, benim amacım buradaki arkadaşlara yardımcı olmak.. Başka forumları incelerseniz, kendilerine ameliyat olmadığım halde başka doktorları da bazı üyelere önerdim. Kötü niyetli biri değilim, ama siz ne yazık ki öylesiniz!

asla değil, kötü niyetli olsaydım başka doktorları da övmezdim burada, benim amacım insanlara yardımcı olmak. Açın okuyun başka forumları başka doktorları da tavsiye ettiğim olmuş, yargı ne çirkin bir şey!

herkes doktorunu övüyor burada o zaman herkes reklam yapıyor, ne saçma! Bu kadarda kötü niyetli olunmaz! senin benim doktorum ile bir sorunun var sanırım, sadece benim konularıma yorum yaptığına göre, benim derdim insanlara yardımcı olmak, isteyen istediği doktora ameliyat olur, benim doktorumu tercih etmek isteyen olursa tüm desteğimi ve tercrübelerimi seve seve paylaşırım, art niyetli ve kötü kalplisiniz!

Arkadaşlar merhaba.
Ben Dr Selçuk öztunç ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Yakın zamanda ona ameliyat olan var mıdır acaba??

Back
X