• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Bu ameliyat i olduğumdan beri cehennem azabı yaşıyorum sanirsam .vicdanen rahat değilim bu tür ameliyatlar risk demek vücudu narkozla savunmasız birakiyoruz ne olacağını bilmiyoruz benim burnum kötü evet ama vijdanen az ab içindeyim !
Çocuk sen beni öldüreceksin! Daha minnoş burnumu göremeden gidiciiiiiiimmm bu dünyadannn

Esabil eker ankara da oldum memnunum ucu hala oldukca odemli o ucundaki sislik giderse cok memnun olucam

Eklentiler

• index.webp
    index.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 810
Kızlar ben de bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.

canım benim sadece kendi telefonumda çektiğim fotolarım var ben de çok araştırdım kendimi yordum sonra düşündüm teyzemin kızı esabil hocaya ameliyat olup memnun kalınca kararımı verdim gidip gelmem de kolay oldu bi de kontroller oluyo ,Ama ben şöle bi ricada bulundum doktordan estetik burun ameliyatı olan hastalarının fotoğraflarını görmek istedim resimlere baktım yorum yaptım sen de bi git görüş derim esabil hocayla sincan devlet hastanesi plastik cerrahi bölümünde
timai nasıl suan memnun musun burnundan ben de ankara dayım ankarada bir doktor arıyorum cevaplarsan cok sevinirim ?

Kızlar merhaba,
Ben yaklaşık 3 hafta önce burnumu yaptırdım ve istediğim doğal gözüken, dışarıdan bakıldığında estetik görüntü oluşmaması ya da 'aa burnun estetik mi senin?' gibi yorumlar yapılmamasını istiyordum. Ve istediğim de tam öyle bir burun oldu. Şu an hala şiş olsa bile kimse estetik mi demiyor bile ve minicik oldu burnum. Doktorumun adı Gökhan Haytoğlu. Bu doktoru yeni tanıştığım bir arkadaşımdan buldum. Onun burnunu çok beğenmiştim ve estetik diyince çok şaşırmıştım çünkü o kadar doğal ve güzel duruyordu ki çok fazla beklemeden yaptırdım ve çok memnunum. Size çok tavsiye ediyorum.

cok ıyı fıkır canım tsk
2 yıl önce Prof. Dr. Bekir Atik burun ameliyatımı gerçekleştirdi kızlar, bu yıl da göğüslerimi yaptırdım. Ben aşırı titiz ve çok araştıran biriyim ameliyat kararı almam çok uzun sürdü ama herkese estetik ameliyatlara karar vermeden önce Bekir Atik'le görüşmenizi tavsiye ederim. :KK54:

Herkese Merhabalar, benim için İzmir' de en iyisi Estetik ve Plastik Cerrah Dr. Fahri MOLA, çalışmalarına instagram sayfasından bakabilirsiniz, ekte önceki ve sonraki burun görüntülerini paylaşıyorum :)

Eklentiler

• C73AE9D4-8517-4B1A-BCD2-C1E33CF162C8.webp
    C73AE9D4-8517-4B1A-BCD2-C1E33CF162C8.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 439
  • 4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.webp
    4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 402
  • B5096AA4-86D5-4780-B948-FD264716B13E.webp
    B5096AA4-86D5-4780-B948-FD264716B13E.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 455
  • 0BD0508B-B1A0-465F-81CE-38280FFF295C.webp
    0BD0508B-B1A0-465F-81CE-38280FFF295C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 434
Herkese Merhabalar, benim için İzmir' de en iyisi Estetik ve Plastik Cerrah Dr. Fahri MOLA, çalışmalarına instagram sayfasından bakabilirsiniz, ekte önceki ve sonraki burun görüntülerini paylaşıyorum :)
İlk fotoğrafta çok mutsuz duruyorsunuz :) bence size kattığı en önemli özellik mutluluğunuz olmuş üstelik burnunuzda gayet güzel duruyor geçmiş olsun

Mesut kaya yı öneririm hem çok iyi bir doktor hem de çok doğal burun yapıyor instagramdan bakabilirsiniz.

Back
X