guzel evlilikk

00gelin

Evli mutlu cocukluu
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
142
17
68
kizlar ne kadar sorun var hayatda birazda guzel seyler duyalim bnm gibi mutlu bi yuvaya sahip olanlar evlilik hikayelerinizi anlatin mutlu evliliyin sirlarini bizde ornek alalim:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon tatlım hatlar karıştı. Sımdı baktım yorumu duzeltıyorum hemen. Kusura bakma canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
burası bdv bir sürü kadın derdini yazarken bi kaç kişi de nispet yapar gibi "ne ka mutluyum, ne ka anlayışlı kocam var." derse oldukça sevimsiz bir durum ortaya çıkacak bilmem farkında mısınız

Sen az once 21 yaşında abınde 25 yaşında olan ve abınden şiddet gören degılmısın? Erkek arkadaşın vardı hanı ? Mutlu yuva derken ??????
evet canim bn oraya yorum yazdim ayni seyleri yasadim ve hala abimle grusmuyoruz iki yildr evliyim cokk mutluyum ve bebek bkliyorum 3 aylik:)

burası bdv bir sürü kadın derdini yazarken bi kaç kişi de nispet yapar gibi "ne ka mutluyum, ne ka anlayışlı kocam var." derse oldukça sevimsiz bir durum ortaya çıkacak bilmem farkında mısınız
bunlari okuyan diyer bolumlerdede okur oraya bakmiyolar mi bence bi yanlis yok

iyi de burası bdv, her konuyu buraya açacak halimiz yok. derdiniz yokmuş çok şükür arkadaşın dediği için geyik ya da ilişkiler bölümüne açabilirsiniz belki de burası ne kadar uygun onu yöneticiler bilir. bana sadece abes geldi bu kadar zor durumdaki insanın içinde çok mutluyuz kocacığımla demek.

iyi geceler

Galiba okuduklarimdan fazla etkilendim ve morel vrmek isdedim birini uzduysem ozr dlerim

birisi sayfa açmış ve biraz da mutlu evlilikleri yazalım demiş, herkes üstüne çullanıyo bakıyorum da, herkes ne dertliymiş ya da kıskançmış, mutlu evliler de yazsaydı da evlenmeyi düşünenlere ışık olsaydı olmaz mıydı

üstüne çullanmak derken?

hem ben size bllahare kendi evliliğimi anlatırım mutlu evlilik duyma ihtiyacınızı giderirsiniz böylece ama kıskançlık(!) yapmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…