Güzel geçen tatilin sonu kötü oldu:/

O bende de oluyor, ne kadar havalandirma olsa da, insan yoğunluğu ve ses midemi bulandirip başimi agritiyor, hele bir de ortamda parfüm kazanina girip çıkmış insanlar varsa, o günüm berbat geçiyor.
Ama bunun daha farklı gibi parfümden değil bence.
herşeyimi kendim ödedim tabiki siz anlamamışsınız hiçbişeyi ona ödetmedim.
Taksiler pahalı para vermek istemedim o gün, trenle gidiliyor zaten diye

Cimriliği önceki konularımda var.
Ben de anlamadım korkuyor gibi tedirgin oluyor

Hiç bı şey anlamadim

Benim de anlamadığım sürekli şikayet ettiğin her aklına takılan davranışını düşüncesini buraya yazdığın adamla hala neden görüşüp tatile gidiyorsun?
Ya herro ya merro muydu bu söz bilmem ama sürekli kocasını kaynanasını şikayet eden ama yaşamını geliştirmek için adım atmayan kadınlar gibisiniz

Haklısınız bu sefer iyiydi aslında sonu yine kötü oldu:/

Son anda midesi veya bağırsakları bozulmuş olabilir mi, biyerde yediğiniz yemekten filan? Söyleyemez de kolay kolay, "sevgilim cırcır oldum" mu diyecek Buna benzer bişey gibi geldi bana..

bu üye bana zorunluyu hatırlatıyor. her seferinde buraya bir şey yazıp bi sürü olumsuz yorum alıyor, bi
süre sesi çıkmıyor sonra ilişkiyi bir adım ilerletmiş olarak yeni bir konu açıyor
sanırım bazı üyeler burayı günlük gibi kullanıyor
çünkü yazılan hiçbir şeyi salladıklarını sanmıyorum

Sevgiliyle yurtdiisnda daha guzel bir tatil gecirilebilirdi para hesabi yapan erkek gozumden duser sevgili parasi yiyenlere de saygi duymuyorum ama bir erkek sevgilisine bu kadar hesap yapmaz
hoslanmadim
daha önce benzer 155 milyon konusu var aynı adamla ilgili

Bulsaydım keşke :)
Ama iş işte bulunur derler, koca için böyle bir şey geçerli değil önce ayrilmak, sonra yenisini bulmak gerekiyor
Hem adamı sevmiyorsun, çoğu şeyi batıyor. Hem de adam kız arkadaşına bir şey ödeyince 'bir dahaki senden' diyor. böyle bir cümle olabilir mi

Aşırı itici bir cümle.

Kadindan para bekleyen erkekten hayır gelmez.

Sırt yurt dışında yaşıyor diye “bir dahakini sen ödersin” diyen bir adamla evleneceksiniz işte. Hala neyi sorguluyorsunuz?
İşin komik yani konu sahibi zırt Pirt İngiltere'ye tatile gidecek bütçeye sahip, adam karışmıyor kendi masraflarini güzelce karşılıyor, dili var, orada geçer meslegi var.
Su adamdan medet umacagina geçen sene aracı bir kuruma basvursaydi çoktan İngiltere'ye yerlesmisti

Bilip bilmeden yorumlamayın o kadar kolay değil oraya yerleşmem ve zaten çalışıyorum yerleşmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…